reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny my juz po wizycie. Z dobrych wiadomości to Jasiu jest Jasiek pięknie rośnie waży 400g i jest przesliczny . Doktor stwierdził że podobny do Maksia (maks był na badaniu z nami) .
Zobacz załącznik 816350 Zobacz załącznik 816351 Zobacz załącznik 816352
Że złych wiadomości to musze leżeć, szyjka się skraca, Jasiu nisko ułożony jak do porodu mocno napiera :( wiec o jakichkolwiek wakacjach i innych przyjemnosciach z Maksiem mogę zapomnieć..I najgorsze Jasiu ma torbiel sp lotu naczyniowkowego w prawej półkuli .....modlimy się żeby świństwo szybko się wchlonelo.
To tyle.....:(
Śliczny Jasiek :) gratulacje!
Trzymam kciuki aby torbiel juz do następnego usg się wchłonęła. Wiem, że to łatwo mówić ale staraj się tym nie stresować bo musi być dobrze.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia na wizytach [emoji7]
U nas wakacje w przedszkolu to 2 miesiące. Na szczęście w naszym jest 2 tygodniowy dyżur wakacyjny od 31.07 więc zapisałam Aniele. Ale to tylko 2tyg. Potem znowu 2tyg w domu. Ale już zaraz wrzesień :D

m3sx3e3k25iia4nv.png

Dzień dobry!
Za wizytujące trzymam kciuki!!!!
Reniuszku Jaś cudny, mam nadzieję że torbiel szybko się wchłonie! A Ty jak musisz to leż i odpoczywaj, będzie dobrze bo musi być dobrze!
Rossiczka a widzisz! Przemyślał Twój Mąż :-D i bardzo dobrze ze mu wygarnęłaś, oni chyba naprawdę nie myślą.
A ja oczywiście zaraz zbieram się znowu na sklepu, dzisiaj jadę do farby, i po oczka lodowe, na budowę i jestem umówiona z moimi dziewczynami które przyjeżdżają z córkami w wieku od 2 do 6 miesięcy ;-) będzie głośno coś czuję ;-)
Ehh dalej nie czuję ruchów.... nie wiem czy się martwić???? Mam 19t4d

Ja juz po badaniu. Kolejny lekarz wypatrzyl dziewczynke. Ale z samym badaniem byl troche klopot bo pleckami do nas lezala i ciezko bylo zbadać. Zostalam wyslana, zeby pochodzic i po 20 min juz wiecej byli widac. Wazy 390g i wszystko jest w porządku :) Fotki jak cos mi sie uda wybrac wrzuce wieczorem :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po badaniu. Kolejny lekarz wypatrzyl dziewczynke. Ale z samym badaniem byl troche klopot bo pleckami do nas lezala i ciezko bylo zbadać. Zostalam wyslana, zeby pochodzic i po 20 min juz wiecej byli widac. Wazy 390g i wszystko jest w porządku :) Fotki jak cos mi sie uda wybrac wrzuce wieczorem :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, czyli juz na 100% po sąsiedzku będą Dziewczyny :D
To tez już kawał babki z niej :D To jest niesamowite że przez 20 tygodni z ziarenka piasku urosło 400 gram dziecka

@reniuszek wiem jak ciężko leżeć, jak starszak ciągle potrzebuje uwagi, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Ile ma ta Twoja szyjka? Jasiu jest śliczny a torbiel będziecie kontrolować i na pewno się wchłonie [emoji9].

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry kochane. Chyba musiałam odesłać wczorajszą wizytę eh. Gratuluję Wam samych dobrych wieści i już dużych malenstw :)
@misianka Kciuki za Twoją wizytę i pięknych widoków :)
@Rossiczka dobrze ze Maz zareagował kwiaty piekne, rozumiem Ciebie i mam nadzieję ze dacie radę wspólnie a mąż Ci będzie pomagał w drobnych pracach. A jak nie to przypominaj mu o tym co ma robić :)
Co do pessara to będziemy zakładać jak dostanę wyniki z posiewu (dzisiaj Paweł zawiozl), muszę mieć dodatkowo cos co mnie od ciąży, bo ciężko leżeć mając 5 łatka koło siebie.
Co do torbieli uspokoilam się na tyle, ze teraz najbardziej niewydolnością szyjki się martwię.
@iwilleatyou jak patrzę na twoje pyszności ślina mi ciekniendo podłogi :)
@Millo kochana a co się dzieje ??? Są zmiany na serduszku ? Daj znac. Jasiu ma na splocie okolonaczyniowkowym w główce.

Jasiu dziękuję wszystkim ciociom za kciuki :)

@reniuszek wiem jak ciężko leżeć, jak starszak ciągle potrzebuje uwagi, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Ile ma ta Twoja szyjka? Jasiu jest śliczny a torbiel będziecie kontrolować i na pewno się wchłonie [emoji9].

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dla mnie to nowe doświadczenie....Ja wiem tylko jak w ogóle ciężko leżeć , od polowy ciąży z Maksiem miałam to samo i przynajmniej raz w miesiącu wypad do szpitala na trochę pokazywać kroplowki ......
Szyjka ma 28mm , dwa tyg temu były 4 cm :(

reklama
Hej dziewczynki
Gratuluje udanych wizyt
Ja wizytę mam przed 16 mam i już doczekać się nie mogę i mam nadzieje że poznam dziś płeć maluszka a jutro tylko mi potwierdzą na połówkowej
Uciekam ogarnąć mieszkanie aby czymś się zająć to tej godziny a potem szybki prysznic i do lekarza ale przed tym na obiadek do mamusi :)
Życzę miłego dnia

Do góry