reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja mam do września czas :D ale juz sie doczekać nie mogę jak rano będę mogła leniuchowac w ciszy :D mąż ja zawiezie to ja będę leżała dalej [emoji3] a tymczasem biorę sie za gotowanie zupy ksiezniczkowej (barszcz czerwony) bo młoda na takie życzenia :D

p19uflw1nv024jhl.png
U nas wakacje tylko 2 tygodnie trwaja :) w przedszkolu. Ale zaczynaja sie 21 sierpnia. Teraz zrobilam mlodemu wolne sama ze wzgledu na wyjazd do polski :) ja nie mam pomyslu na obiad :D moze mi cos wpadnie do glowy jak pojde do sklepu. Rissotto za mna chodzi z pieczarkami i cukinia i mysle nad nim:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia na wizytach, M@gd@ udanego polowkowego i pięknych zdjęć

@Ankuś @Eraja no wczoraj wrócił z kwiatami około 20, więc znosnie. Myślałam że tym bukietem go walne, ale kwiatów szkoda mi.się zrobiło. Był w szoku chyba że taka wściekła jestem, więc zaczął się tłumaczyć że dużo pracy przed urlopem i jeszcze rzeczy z kancelarii chce wszystkie ogarnąć by móc odpocząć i czas z nami spedzic z wolną głową. Więc cała we łzach mu wygarnelam że nie mam pretensji o pracę, tylko potrzebuje pomocy. I nie wymagam mycia okien czy łazienki ale chociaż takie małe rzeczy jak pomoc przy Tobiaszku, w zakupach i innych.
Więc dzisiaj rano jak Tobiasz się obudził to pierwszy zareagował, może coś do tej głowy trafiło
1501138078-aaaaaa.jpeg
Raz dostalam kwiatki od mojego Piotrka jak chcial zebym do niego wrocila hehe :) Piekny bukiet i super ze mąż sie ogarnął :*

Raz dostalam kwiatki od mojego Piotrka jak chcial zebym do niego wrocila hehe :) Piekny bukiet i super ze mąż sie ogarnął :*

No ja te z 4 razy do roku dostaje , chociaż kiedyś to mu do głowy kwiaty nie przychodziły. Kiedyś jednak zobaczył jak bardzo się cieszę z kwiatów znalazł fajna kwiaciarnie więc dostaje teraz takie bukiety na okazję. Na urodziny nie dostałam np bo kwiaciarnia nasza była zamknięta, więc gupek do innej nawet nie pojechał.... [emoji23] [emoji23] [emoji23]

A Ty kiedy bloga kulinarnego lub restauracje otwierasz ? Ja zawsze jestem głodna jak te Twoje "talerze" oglądam i jeszcze jedzenie tak ładnie podane. Bosko po prostu

Dziewczyny powodzenia na wizytach.Trzymam kciuki :)
@Rossiczka Ładne kwiaty.Mam nadzieję że coś do niego dotarło Trzymam za to kciuki.
Ja jeszcze leżę w łóżku ale wstaje i zmykam na zakupy jakieś bo w lodówce robi się pusto Miłego dnia :)

No ja te z 4 razy do roku dostaje , chociaż kiedyś to mu do głowy kwiaty nie przychodziły. Kiedyś jednak zobaczył jak bardzo się cieszę z kwiatów znalazł fajna kwiaciarnie więc dostaje teraz takie bukiety na okazję. Na urodziny nie dostałam np bo kwiaciarnia nasza była zamknięta, więc gupek do innej nawet nie pojechał.... [emoji23] [emoji23] [emoji23]

A Ty kiedy bloga kulinarnego lub restauracje otwierasz ? Ja zawsze jestem głodna jak te Twoje "talerze" oglądam i jeszcze jedzenie tak ładnie podane. Bosko po prostu
Nie nadaje sie do blogow :) nie wiem z czym co sie je [emoji14]

Hejka:*

Wkoncu wrocilismy do swojego mieszkania:p choc jutro wyjezdzamy na weekend do Milówki takze z netem zas bedzie gorzej:(

Reniuszek Janek cudny:*Piekne pamiatkowe zdjecia udalo sie cyknąć:)Mam nadzieje ze szyjka sie uspokoi i nie będzie wyglupiać.. odpoczywaj duzo:*
A na te torbiele nie macie zrobic echa serca?Inka ma z 2 stron i dlatego 9.08 idziemy sie dalej badac:(Tez sie bardzo denerwuje tym:(

Rossiczka dobrze ze maz poszedl po rozum.Oby sie to wszystko co Ci nie pasuje zmienilo:*

Powodzenia na wizytach:*Trzymam zawsze kciuki za Was i mysle o Was nawet jak mnie tutaj nie ma:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie, że z państwowym Wam się udało :D To w dzisiejszych czasach jak wygrana na loterii :D
U nas za panstwowe od 7:30 do 14 place 200 € . W Polsce jak Franek chodzil do przedszkola to placilam 100 zl juz z wyzywieniem a tutaj musi nosic swoje sniadanie tylko obiad je w przedszkolu

U nas za panstwowe od 7:30 do 14 place 200 € . W Polsce jak Franek chodzil do przedszkola to placilam 100 zl juz z wyzywieniem a tutaj musi nosic swoje sniadanie tylko obiad je w przedszkolu

To Malutko w płaciłaś, bo ja jak się orientowałam to z wyżywieniem ponad 400 czyli 100 Euro

reklama
Do góry