reklama
Dzień dobry. A raczej obolały Przegięłam wczoraj. Takie mam zakwasy w plecach jakich po najmocniejszym treningu życia nie miałam xD Masakra [emoji14] I jeszcze rano przez sen ambitnie chciałam przesunąć się na łóżku angażując wszystkie mięśnie brzucha. Jak pisnęłam, hihihi ^^ Ale już jest okay. Zapomniałam chyba że w ciąży jestem Dzisiaj sobie maksymalnie odpuszczam. Pranie i tyle. No ewentualnie sprzątnę łazienkę. Aaaa jutro przyjeżdża mój Tatuś! <3 Od lutego Go nie widziałam. Ależ się cieszę!
@Rossiczka jak tam u Was? :*
Miłego dnia Wam życzę. Czwartek to taki mały piątek
@Rossiczka jak tam u Was? :*
Miłego dnia Wam życzę. Czwartek to taki mały piątek
M@gda
Moderatorka
Dzieki,Świetne imię
Ja jeszcze nie mam dla moich dziewczyn
Ludzie dość skrajnie je odbierają, alebo im się bardzo podoba, albo patrzą na mnie z ukosa myśląc, że jestem wariatka
a ja jestem po nocnej akcji w piwnicy . mieszkamy w nowym bloku w zeszłorocznej ulewie zalało nam hale garażowa,a tym razem od 4 chłopaki wynosili wodę wiadrami z piwnicy. A straż powiedziała że za mało wody żeby wyciągać wodę pompą. okazało się że jest jakaś wada konstrukcyjna ktora ujawniła się przy całodziennej ulewie . także noc z głowy
iwilleatyou
Fanka BB :)
@Magda @misianka pieknych wiesci na wizytach ja wstalam dzisiaj o dziwo szybciej bo wczoraj przy tym deszczu spalo mi sie do 10. Wg wrocilam w niedziele a przez to ze ciagle leje jeszcze na miescie nie bylam hehe ciekawe czy cos sie zmieniło przez ten miesiac jutro jak pogoda pozwoli to jedziemy do niemieckiego legolandu bo jeszcze franka 6 letni kuzyn u nas jest. A teraz siedze i jem moje zdrowe sniadanko a mojej Hani albo bardzo smakuje albo bardzk protestuje w brzuchu nie umiem jej rozszyfrowac ale skacze jak szalona hehe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
@blair_90 przepis na pulpety: pol kilo miesa mielonego drobiowego, jedno jajko, 2 zabki czosnku, garsc natki pietruszki, sol i pieprz. Gotowac na rosole na nie duzym ogniu kilka minut. Ja formuje na lyzce bo masa jest dosc rzadka. A sos to: na odrobine oliwy jedna puszka zblendowanych pomidorow, zabek czosnku, sol, pieprz, chilli jak lubisz i ziola prowansalskie. Pogotowac chwile zeby odparowalo i gotowe. Lubie takie proste dania
iwilleatyou
Kurde to mowisz ze ten pumpernikel z ogorkiem kiszonym jej nie pasuje? musi pocierpiec zeby matka nie byla slonicą. moj franek jak ma wolne to spi do 10 ufff ))Powodzenia na wizytach
@iwilleatyou ja myślę, że Hania lubi słodycze moja właśnie zajada kanapki z nutella [emoji23] a tak to zobaczysz jak Hanie dają popalic później w żebra
iwilleatyou
No franek jak wstanie to musi mi powiedziec sto razy ze idzie siku a pozniej ze idzie bajki wlaczyc a pozniej ze jest glodny wiec spania i tak nie ma jeszcze troche wolnosci mam bo we wtorek do przedszkola wraca i zacznie sie wstawanieMoja o 7:55 "maaaamooo, wstajemy, nie śpimy juz" to jej mowie z zamkniętymi oczami " włącz sobie bajkę ja spie" ale nie dala za wygrana "wstawaj bo tak, jeść chce"
Rossiczka
Moderatorka
Powodzenia na wizytach, M@gd@ udanego polowkowego i pięknych zdjęć
@Ankuś @Eraja no wczoraj wrócił z kwiatami około 20, więc znosnie. Myślałam że tym bukietem go walne, ale kwiatów szkoda mi.się zrobiło. Był w szoku chyba że taka wściekła jestem, więc zaczął się tłumaczyć że dużo pracy przed urlopem i jeszcze rzeczy z kancelarii chce wszystkie ogarnąć by móc odpocząć i czas z nami spedzic z wolną głową. Więc cała we łzach mu wygarnelam że nie mam pretensji o pracę, tylko potrzebuje pomocy. I nie wymagam mycia okien czy łazienki ale chociaż takie małe rzeczy jak pomoc przy Tobiaszku, w zakupach i innych.
Więc dzisiaj rano jak Tobiasz się obudził to pierwszy zareagował, może coś do tej głowy trafiło
@Ankuś @Eraja no wczoraj wrócił z kwiatami około 20, więc znosnie. Myślałam że tym bukietem go walne, ale kwiatów szkoda mi.się zrobiło. Był w szoku chyba że taka wściekła jestem, więc zaczął się tłumaczyć że dużo pracy przed urlopem i jeszcze rzeczy z kancelarii chce wszystkie ogarnąć by móc odpocząć i czas z nami spedzic z wolną głową. Więc cała we łzach mu wygarnelam że nie mam pretensji o pracę, tylko potrzebuje pomocy. I nie wymagam mycia okien czy łazienki ale chociaż takie małe rzeczy jak pomoc przy Tobiaszku, w zakupach i innych.
Więc dzisiaj rano jak Tobiasz się obudził to pierwszy zareagował, może coś do tej głowy trafiło
reklama
Rossiczka
Moderatorka
@reniuszek Janek jest piękny :-) wszystko będzie dobrze, szkoda że z, szyjka znowu masz problem. Ale jesteś dzielna i dasz radę. Tylko leżenie zalecił czy pessar też ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom