reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Reniuszek powiedzial ze niby same torbiele nie sa niepokojące(chyba ze maja iles tam mm) i ze najczesciej sie wchlaniaja ale ze radzi zrobic echo serca bo wtedy bedziemy wiedziec czy cos sie innego w zwiazku z nimi nie dzieje..

Eraja:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać jak po badaniu będzie, trzymamy kciuki ;! Zobacze co na mojej kolejnej wizycie usg pokaże

reklama
Kurde kochana duphaston cały czas biorę biorę Ale to nic może taki mój urok ze tą szyjka jest niewydolna i już...
Ja w pierwszej ciąży brałam 4x1 duphaston 2x2 luteina 3x2 magnez i 1x1 fenoterol dotrwałam do 40 tc, jeszcze będziesz chciała w końcu urodzić mówię Ci :-) Teraz od 17 mam rozwarcie na opuszek ale uznali to za normę jako, że rodziłam wcześniej. Masz mieć jakoś częściej wizyty? Podpytać może następnym razem o ten krążek.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciąży brałam 4x1 duphaston 2x2 luteina 3x2 magnez i 1x1 fenoterol dotrwałam do 40 tc, jeszcze będziesz chciała w końcu urodzić mówię Ci :-) Teraz od 17 mam rozwarcie na opuszek ale uznali to za normę jako, że rodziłam wcześniej. Masz mieć jakoś częściej wizyty? Podpytać może następnym razem o ten krążek.

Wizyty mam co dwa tyg. Dzisiaj em zawiozl mój wyraz na posiew. I jak będzie ok zakładamy p essar.
Ja z Maksiem brałam podobnie z tymże więcej fenoterolu bo co 8 godzin od 33 tyś co 6 godzin. W 35tc odeszły mi wody w szpitalu jeszcze próbowali mnie podtrzymać fenoterolem, ale jak kroplowka się skończyła po dwóch godz miałam pełne rozwarcie ....teraz też nie liczę na cud. Mam nadzieję ze do listopada dotrwam....

Ja juz po badaniu. Kolejny lekarz wypatrzyl dziewczynke. Ale z samym badaniem byl troche klopot bo pleckami do nas lezala i ciezko bylo zbadać. Zostalam wyslana, zeby pochodzic i po 20 min juz wiecej byli widac. Wazy 390g i wszystko jest w porządku :) Fotki jak cos mi sie uda wybrac wrzuce wieczorem :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
super gratulacje

Czy któraś z Was boli w pochwie? Mnie prawie codziennie i nie wiem czy to normalne, innych cech infekcji nie mam, ale po tym plamieniu robiłam płukankę tantum rosa i nie miałam dowcipnych probiotyków tylko doustny lacibios Femina i nie wiem czy jednak czegoś nie złapałam.

Czy któraś z Was boli w pochwie? Mnie prawie codziennie i nie wiem czy to normalne, innych cech infekcji nie mam, ale po tym plamieniu robiłam płukankę tantum rosa i nie miałam dowcipnych probiotyków tylko doustny lacibios Femina i nie wiem czy jednak czegoś nie złapałam.

kochana polecam brać trivagin jak zaczęłam jeść 1x dziennie to infekcje puki co juz nie wracają a wcześniej bez przerwy coś

reklama

Kurcze. A kiedy masz badania ??? Ja brałam invag .

Do góry