Nosz kurde. Z tymi chłopami! Kopać w tyłek to mało :/ Nie płacz kochana :* Mój to nawet nie wiedział że mam inieniny ^^ Spokojnie, bardzo Cię proszę. Bo Ci brzuch stwardnieje. Pogadacie jak się w końcu dotaszczy łaskawie do domu. Ech... Chłopy są takie niedomyślne -.-@Eraja juz się sytuacja rozwinęła i jest gorzej niż było rano. Na prawdę mam ochotę trzasnąć drzwiami i tyle. Jeszcze mój kochany mąż, w rozmowie tel. powiedział że on dzisiaj będzie późno tak 20-21 czyli znając życie przed 22. Więc mam po prostu fantastyczne imieniny zapewnione. Siedzę w sypialni i beczę, na szczęście Tobiasz ogląda bajkę to nie widzi mnie w tym stanie. Bo inaczej płakałby ze mną. Dobrze, że u Tobiaszka w pokoju wciąż jest wygodna sofa.
reklama
O to, to podejście mi się podoba Tak trzymać! :*Dzięki dziewczynki na wsparcie z tym tsh,w babskim gadaniu moc,już mi lepiej. Czekam cierpliwie do 2
M@gda
Moderatorka
Witaj Perełka, fajnie, że do nas dołączasz.Witam wszystkie przyszłe grudniowe mamusie jestem tu nowa i liczę, że dowiem się od Was wielu ciekawych rzeczy
Monia12390
Zaangażowana w BB
@Perełka12 cześć robi się nas jeszcze więcej, a to cieszy!
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
A u mnie w piekarniku siedzi ciasto czekoladowe. [emoji7][emoji7]
iwilleatyou
Fanka BB :)
Wlazlam akurat na Twoj post... a kysz kusicielu.A u mnie w piekarniku siedzi ciasto czekoladowe. [emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Monia12390
Zaangażowana w BB
Ja to nie umiem ciast robić. Nie wiem czemu, ale przez to, że wydają mi się trudne zawszd odpuszczam. Możesz mi dać jakiś prosty przepis jeśli posiadasz.A u mnie w piekarniku siedzi ciasto czekoladowe. [emoji7][emoji7]
Wczoraj dostałam dwie cukinie ogromne i jutro będę przed pracą jeszcze się bawić i robić zapiekaną z mięsem mielonym.
Załączniki
blair_90
Uwielbiam cukinię faszerowana mięsem mielonym [emoji7]Ja to nie umiem ciast robić. Nie wiem czemu, ale przez to, że wydają mi się trudne zawszd odpuszczam. Możesz mi dać jakiś prosty przepis jeśli posiadasz.
Wczoraj dostałam dwie cukinie ogromne i jutro będę przed pracą jeszcze się bawić i robić zapiekaną z mięsem mielonym.
Zaraz Ci podeślę przepis który robię
reklama
blair_90
Przepis na ciasto. Jest pyszne. Jak zwykle w moim przypadku przepis z kwestii smaku [emoji7]Ja to nie umiem ciast robić. Nie wiem czemu, ale przez to, że wydają mi się trudne zawszd odpuszczam. Możesz mi dać jakiś prosty przepis jeśli posiadasz.
Link do: Ciasto czekoladowe