Aaa bo Ty na diecie od dzisiaj? Jak Ci idzie? ^^Wlazlam akurat na Twoj post... a kysz kusicielu.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Przecież dieta od poniedziałku [emoji12]Wlazlam akurat na Twoj post... a kysz kusicielu.
Woow, moja Teściówka przygarnęła takiego działkowego giganta ^^ Nam dała 4 mniejsze:Ja to nie umiem ciast robić. Nie wiem czemu, ale przez to, że wydają mi się trudne zawszd odpuszczam. Możesz mi dać jakiś prosty przepis jeśli posiadasz.
Wczoraj dostałam dwie cukinie ogromne i jutro będę przed pracą jeszcze się bawić i robić zapiekaną z mięsem mielonym.
Będzie leczo w weekend
iwilleatyou
Fanka BB :)
Hehe a dobrze. Zjadlam pumpernikel na sniadanko z warzywami i owoce na drugie a na obiad nalesnika z grilowanym kurczakiem [emoji14] mysle niedlugo co na kolacje ogarnac ja przed ciaza zylam na samych zdrowych rzeczach kocham tak jesc tylko teraz mi sie zachciewajki wlaczaja... bede walczycAaa bo Ty na diecie od dzisiaj? Jak Ci idzie? ^^
iwilleatyou
CarlaR
Ja wczoraj robiłam rogaliki z budyniem ale takie giganty mi porosły, że jakby trzeba było się przed kimś bronić to spokojnie można tym zabić, hahaha. Jednak uważam że są smaczne, chopaczki też tak mówią. Niewiele ich już zostało wiec to musi być prawdaA u mnie w piekarniku siedzi ciasto czekoladowe. [emoji7][emoji7]
Załączniki
CarlaR
O matkoooo kobietooo, cudaaaa. Ale bym pojadlaaaaaw skrócie tak mniej wiecej wygladalo moje jedzenie przed ciążą ze sie troszke pochwale bo teraz nie mam czym
iwilleatyou
Boze jak mnie teraz ciagnie do takich slodkosci a najgorsze jest to ze golonka i boczusiem tez bym nie pogardzila ((Ja wczoraj robiłam rogaliki z budyniem ale takie giganty mi porosły, że jakby trzeba było się przed kimś bronić to spokojnie można tym zabić, hahaha. Jednak uważam że są smaczne, chopaczki też tak mówią. Niewiele ich już zostało wiec to musi być prawda
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
O mamo [emoji7] [emoji7]w skrócie tak mniej wiecej wygladalo moje jedzenie przed ciążą ze sie troszke pochwale bo teraz nie mam czym
Mogę przepis na te pulpety na pomidorowym sosie z brukselka? Zjadła bym je [emoji15] [emoji15] [emoji7]
reklama
iwilleatyou
Jasne jak znajde to Ci napisze ale one sa gotowane w rosoleO mamo [emoji7] [emoji7]
Mogę przepis na te pulpety na pomidorowym sosie z brukselka? Zjadła bym je [emoji15] [emoji15] [emoji7]