@blair_90 gratulacje wizyty, super ze chłopak już taki pewny
mój też na każdej wizycie strasznie się rusza.
@mrsMalec wiem co czujesz, co to znaczy rozlaka z mężem i życie za granicą na odległość, my Dość krótko bo pół roku osobno ale w tym raz na miesiąc był ale to i tak zbyt dużo. Nigdy więcej. Co do pokoju to bym w szaro-mietowo poleciała śliczne są!! Albo miętowo różowo
@daruuunia3 udanego wypoczynku. !!!! zazdroszczę aż.! My koło 10 sierpnia gdzieś jedziemy
@Ankuś piękna hustawka też na taką patrzę !!
@maja1987 gdy dziecko miało wadę serca lub co kolwiek to byś o tym już wiedziała!! Nie martw się, będzie dobrze! Też miewam w ciąży poryte sny
@iwilleatyou mówią że na zgage dobra jest kapusta kiszona.
@Rossiczka ja też spać nie mogę, idę późno a wstaje bardzo wcześniej 4-6 to norma a potem w ciągu dnia jak trup chodzę, dziś o 4.50
Ogólnie mnie mniej, postanowiłam trochę zbastowac z netem.. Dzieci mają wakacje, nie chodzą do szkoły, jedno i drugie w domu, a ja nieraz w komórce siedzę i szukam, czytam forum, przejmuje się, czekam na informacje, przeglądam dla dziecka co by kupić itd... A tak naprawdę czas leci.. Teraz siedzę jak spia, albo są z tatą na spacerze czy mają inne zajęcie, bo szkoda mi wakacji na internet. Sorka i mam nadzieję o wyrozumiałość. Czasem nie wyrabiam z dwójka na wakacjach chwili dla siebie nie ma bo cały czas są.. !
Dziś mam wizytę o 16.20 równy 20 tydzień. Mówił coś osttanio że to sama wizyta bez usg będzie. A polowkowe koło 22-23 tyg zrobi Mi. Ale kurcze nie zgadzam się z tym...... Dziś by mj mógł zrobić i wizytę z USG polowkowym bo co to za różnica te 2, 3 tyg. Polowkowe w 23 tyg?? Ja już będę na urlopie z rodziną i koło 8-10 sierpnia jedziemy to też nie będzie kiedy się umówić? Myślicie by cisnąć go dziś o to polowkowe??? Że ta wizyta była by jak by "zbędna" bez usg w 20 tyg. Wczoraj robiłam badania dziś odbieram wyniki mocz, morfologia i CRP więc będzie miał jak znalazł wszytko. Dodam że chodzę na każdą wizytę prywatnie i bierze 180 zł wizyta plus USG. Więc dziś 80 (gdyby faktycznie nie zrobił Mi tego usg), a za dwa tyg znowu 180 ? bez sensu.. Wszytko można dziś załatwić przecież i kolejna wizytę będę miała gdzieś za ponad miesiąc. Co o tym myślicie
@Eraja @Lenka0103 również i wam powodzenia na wizytach !!! ;*
......:::::::::20t. i 0d::::::::.........