@mrsMalec, ja w takich chwilach też kładę się spać. Wychodzę z założenia że sen leczy wszystko
Życzę Ci dziś lepszego dnia i bardziej uprzejmych ludzi :* Powiem Ci że zrobiłaś mega wiele. Ja wczoraj nie dałam rady posprzątać. Tyle co powiesiłam pranie i zrobiłam obiad. Zresztą reż ledwo co. Także jestem z Ciebie dumna że byłaś wczoraj taka dzielna :* Odpocznij sobie dziś - naprawdę na to zasługujesz
@Rossiczka mam nadzieję że udało Ci się w końcu zasnąć :* Ja dziś też miałam ciężką noc. Co zasnęłam to pobódka. I to z bólu
@eklerkaa przecież nikt się nie obrazi. Dzieci są najważniejsze. Też bym odstawiła wtedy Internet
Co do USG Mój gin powiedział: "A co oznacza słowo połówkowe? No właśnie że w połowie ciąży. A ile trwa ciąża?"
Więc jak najbardziej dziś mogłabyś zrobić. Chociaż Szwagierka mi mówiła że w 21 tyg dużo więcej widać niż w 20. Ja mam 21+0
Także jeżeli faktycznie chcesz dziś to jak najbardziej możesz. Powodzenia Tobie również :*
@iwilleatyou leniuszku :* Też tak trochę dzisiaj mam. Udanej wizyty
@Lenka0103 Ty dziś masz umówione połówkowe. Więc koniecznie nam coś opowiedz :*
Ja wczoraj wieczorem wpadłam w taki kosmiczny dół że wolałam się nie odzywać bo znów bym jojczała ^^ Noc podobna do poprzedniej - znów z koszmarnym bólem :/ Liczę jednak na to że w ciągu dnia się rozkręcę i będę pogodniejsza bo sama z sobą już nie wytrzymuję, hihihi
Ja dziś wyjątkowo na 19:40. I oczywiście jak zwykle od rana same chore myśli że... A zresztą nie będę siać fermentu
To są tylko myśli. Udanego dnia Kochane. :* Sróbuję się jeszcze zdrzemnąć.