reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Powodzenia na wizytach [emoji9]
Ja dziś wstałam przed 7 bo koleżanka miała córkę swója przeprowadzić. Zrobiłam dziewczyna śniadanie i ja poszłam do sypialni leżeć one się bawią w salonie lub pokoju córki więc w sumie pewnie zaraz sobie drzemkę zafunduje ;)

W sobotę mój A. ma urodziny i nie wiem co mu kupić... [emoji52]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Ja od kad wrocilam do domu to leje... i ma lac do piatku wiec ja tylko na wizyte i mam pretekst zeby wrocic pod kocyk. Jak Piotrek sliwki kupi to chyba dzisiaj zrobie knedle ze śliwkami

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Och! Uwielbiam knedle że śliwkami!!! [emoji3] [emoji7] wyślij mi w paczce [emoji16][emoji16][emoji16][emoji6]

Hej dziewczynko
Udanych wizyt
Ja siedzę w przychodni badania musiałam zrobić na czwartek i w tym jest krzywa cukrowa a jak usłyszałam że mam tu siedzieć do 11 ty mi się słabo zrobiło a tak mnie muli po tej glukozie ze hej i mój super lekarz zafundował mi 3 kucia super

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynko
Udanych wizyt
Ja siedzę w przychodni badania musiałam zrobić na czwartek i w tym jest krzywa cukrowa a jak usłyszałam że mam tu siedzieć do 11 ty mi się słabo zrobiło a tak mnie muli po tej glukozie ze hej i mój super lekarz zafundował mi 3 kucia super

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bo trzy kucia są zalecane. Odchodzi się powoli od dwóch, więc nic dziwnego.
Współczuję krzywej bo to dla mnie też było straszne badanie

@Eraja A to może faktycznie poczekam a przedwszytkim zapytam jak on to widzi. 8 mogła bym być na wizycie bo przyjmuje tylko we wtorki i w czwartki. To 8 we wtorek wypadal by 22 tydzień więc w porządku jak na to polowkowe widzę że kilka dzieczyn zapisane jest też tak później a nawet jeszcze później. Będę maila przynajmniej przed wyjazdem dokładną wizytę. I może fajne zdjęcie w 3D ;) ja teraz uciekam na zakupy i płac zabaw, dam znać co po. O 16.20 wizyta.

......:::::::::20t. i 0d::::::::.........

reklama
Do góry