reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mają niemiecka stronę więc pewnie też jest dostępny :)
Link do: Die Schutzbarriere gegen Reflux & Sobrennen | Gaviscon

m3sx3e3k25iia4nv.png
Oooo dziekuje :***

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też mi się podoba ale cena przeraża. Ja będę szukać pewnie sprzętów na Ebay uk. I jak będę u teściów to obok nich są co niedzielę takie wyprzedaże, gdzie ludzie przyjeżdżają z okolicy i sprzedają właściwie wszystko. Carboot to się nazywa i pewnie będę tam też szukac. Jak byłam ostatnio to pełno było takich sprzętów ale wtedy nie byłam w ciąży

m3sx3e3k25iia4nv.png
Uwielbiam Carbooty[emoji7] [emoji1]

Jest znalazlam w saszetkach i ampulkach po 10 ml 24 po 11 euro. Zapytam jutro w aptece na miescie :))

Ja mam ten w syropie i w smaku jest średni. Gęsty, biały płyn [emoji28] [emoji28]
Mój A. ma tylko jedno skojarzenie z nim i zawsze jak biorę to patrzy z obrzydzeniem. [emoji23]
Ale działa. [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja mam ten w syropie i w smaku jest średni. Gęsty, biały płyn [emoji28] [emoji28]
Mój A. ma tylko jedno skojarzenie z nim i zawsze jak biorę to patrzy z obrzydzeniem. [emoji23]
Ale działa. [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Syropu nie znalazlam hehe ale mi to obojetne byle pomagalo :D

Ja dziś juz mam dość . Ogarnęłam mieszkanie . Ogarnęłam auto w środku . Pranie . Pojechałam do sklepu Nie dość że babka jakąś stara mi się wpiepszyla z wózkiem pełnym zakupów bo ja nogi strasznie bolały ponoć i taka chora była ze musiała się wpierniczyc to jeszcze w sklepie mamy taką chamska sprzedawczyni bo biorąc ziemniaki jakimś cudem strzeliła jej reklamówka i rozsypaly się po sklepie .. i rzuciła mi przed nos reklamówka i mówi niech sobie Pani pobiera .. a mi nie dość że już słabo się robiło po całym dniu miałam dość ... wzięłam ta reklamowe a zemna stał takie młode małżeństwo . I facet widząc mnie z brzuszkiem ze ciężko mi się schylic wziął odemnie ta reklamowke i mówi że ja Pani pozbieram niech się Pani nie schyla bo nie wolno .a mi odrazu uśmiech ze są na tym świecie dobrzy ludzie . I w dodatku zaniósł do auta mi zakupy . A w dodatku jedna ręką trzymał swoje dzieciątko co miało może z miesiąc może dwa a druga zbieral te cholerne ziemniaki . I wróciłam do domu ugotowalam rosół na jutro bo mam smaka . Powiesiłam ciuchy na suszarce bo nie doschly na polu . I powiem wam . Mam dość nie mam sił juz na nic . Wiec chyba pozostaje mi tylko pójść spać .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś juz mam dość . Ogarnęłam mieszkanie . Ogarnęłam auto w środku . Pranie . Pojechałam do sklepu Nie dość że babka jakąś stara mi się wpiepszyla z wózkiem pełnym zakupów bo ja nogi strasznie bolały ponoć i taka chora była ze musiała się wpierniczyc to jeszcze w sklepie mamy taką chamska sprzedawczyni bo biorąc ziemniaki jakimś cudem strzeliła jej reklamówka i rozsypaly się po sklepie .. i rzuciła mi przed nos reklamówka i mówi niech sobie Pani pobiera .. a mi nie dość że już słabo się robiło po całym dniu miałam dość ... wzięłam ta reklamowe a zemna stał takie młode małżeństwo . I facet widząc mnie z brzuszkiem ze ciężko mi się schylic wziął odemnie ta reklamowke i mówi że ja Pani pozbieram niech się Pani nie schyla bo nie wolno .a mi odrazu uśmiech ze są na tym świecie dobrzy ludzie . I w dodatku zaniósł do auta mi zakupy . A w dodatku jedna ręką trzymał swoje dzieciątko co miało może z miesiąc może dwa a druga zbieral te cholerne ziemniaki . I wróciłam do domu ugotowalam rosół na jutro bo mam smaka . Powiesiłam ciuchy na suszarce bo nie doschly na polu . I powiem wam . Mam dość nie mam sił juz na nic . Wiec chyba pozostaje mi tylko pójść spać .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam czasami gorsze dni, ale jutro wstaniesz i bedzie lepiej. A ta baba ze sklepu to wredna cipa. U nas tez taka jest. Az sie zakupow nie chce robic. Kiedy zwrocilam jej uwage przy kierowniku, a on biedny mowi ze nie ma komu pracowac i on pracuje od poniedzialku do niedzieli jedna zmiane a ona druga, bo nikt sie na ogloszenia nie zjawia...

Jeny jak ja bym chciała przespać noc.... znowu pobudka o 2. Krece się już trzecia godzinę. Oszaleje....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@blair_90 gratulacje wizyty, super ze chłopak już taki pewny ;) mój też na każdej wizycie strasznie się rusza. ;)

@mrsMalec wiem co czujesz, co to znaczy rozlaka z mężem i życie za granicą na odległość, my Dość krótko bo pół roku osobno ale w tym raz na miesiąc był ale to i tak zbyt dużo. Nigdy więcej. Co do pokoju to bym w szaro-mietowo poleciała śliczne są!! Albo miętowo różowo

@daruuunia3 udanego wypoczynku. !!!! zazdroszczę aż.! My koło 10 sierpnia gdzieś jedziemy

@Ankuś piękna hustawka też na taką patrzę !!

@maja1987 gdy dziecko miało wadę serca lub co kolwiek to byś o tym już wiedziała!! Nie martw się, będzie dobrze! Też miewam w ciąży poryte sny

@iwilleatyou mówią że na zgage dobra jest kapusta kiszona.

@Rossiczka ja też spać nie mogę, idę późno a wstaje bardzo wcześniej 4-6 to norma a potem w ciągu dnia jak trup chodzę, dziś o 4.50

Ogólnie mnie mniej, postanowiłam trochę zbastowac z netem.. Dzieci mają wakacje, nie chodzą do szkoły, jedno i drugie w domu, a ja nieraz w komórce siedzę i szukam, czytam forum, przejmuje się, czekam na informacje, przeglądam dla dziecka co by kupić itd... A tak naprawdę czas leci.. Teraz siedzę jak spia, albo są z tatą na spacerze czy mają inne zajęcie, bo szkoda mi wakacji na internet. Sorka i mam nadzieję o wyrozumiałość. Czasem nie wyrabiam z dwójka na wakacjach chwili dla siebie nie ma bo cały czas są.. !

Dziś mam wizytę o 16.20 równy 20 tydzień. Mówił coś osttanio że to sama wizyta bez usg będzie. A polowkowe koło 22-23 tyg zrobi Mi. Ale kurcze nie zgadzam się z tym...... Dziś by mj mógł zrobić i wizytę z USG polowkowym bo co to za różnica te 2, 3 tyg. Polowkowe w 23 tyg?? Ja już będę na urlopie z rodziną i koło 8-10 sierpnia jedziemy to też nie będzie kiedy się umówić? Myślicie by cisnąć go dziś o to polowkowe??? Że ta wizyta była by jak by "zbędna" bez usg w 20 tyg. Wczoraj robiłam badania dziś odbieram wyniki mocz, morfologia i CRP więc będzie miał jak znalazł wszytko. Dodam że chodzę na każdą wizytę prywatnie i bierze 180 zł wizyta plus USG. Więc dziś 80 (gdyby faktycznie nie zrobił Mi tego usg), a za dwa tyg znowu 180 ? bez sensu.. Wszytko można dziś załatwić przecież i kolejna wizytę będę miała gdzieś za ponad miesiąc. Co o tym myślicie

@Eraja @Lenka0103 również i wam powodzenia na wizytach !!! ;*

......:::::::::20t. i 0d::::::::.........

Ostatnia edycja:
Do góry