Pytałam 2 lata temu o sesję dla córki na urodziny i taki cennik mi wysłała
wklejam jej odpowiedź.
"Witam! W swojej ofercie posiadam 3 pakiety:
- sesja zdjęciowa, po której Klient otrzymuje 15 obrobionych zdjęć i wydrukowanych w formacie 15x23 + płyta CD z nagranymi zdjęciami odpowiednio przygotowanymi do druku jak i do wstawienia do internetu. Cena za sesje około 2 godzinną to 600 zl. Można dokupic większą ilość zdjęc w cenie 40 zl za szutkę,
- 20 stronnicowy fotoalbum w rozmiarze 20cm x 20cm (lub 20cm x 30cm / do ceny wyjściowej należy doliczyć 100 zł) mojego autorskiego projektu (indywidualny dla każdego Klienta) zawierająca 30 obrobionych zdjęć + płyta CD z nagranymi zdjęciami odpowiednio przygotowanymi do druku jak i do wstawienia do internetu. Cena to 950 zl. Można dokupić większą ilość rozkładówek (2 strony) w cenie 50 zl od 1 rozkładówki.
- własnoręcznie robiony album w rozmiarze 22cm x 22cm, spersonalizowany pod Klienta zawierający 30 obrobionych zdjęć + płyta CD z nagranymi zdjęciami odpowiednio przygotowanymi do druku jak i do wstawienia do Internetu. Cena to 1100 zł.
------------------
Współpracuje z utalentowaną scenografką, która skrupulatnie przygotowuje sesje zdjęciowe moich klientów. Dopasujemy się do wymagań każdego zainteresowanego!
Pozdrawiam, Olivia K"
Ceny mogły się zmienić. Ja wtedy córce sesji nie zrobiłam bo chora była i miałam mnóstwo na głowie. Później zrobiłam w innym miejscu ale nie polecam.
Zaraz zerknę na te co Ty dałaś linki