reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Prześliczne jest te zdjęcie. [emoji3] mąż 12.08 jest chrzestnym i właśnie na prezent chciałam małemu zrobić sesję zdjęciową więc jeżeli znajdziesz coś ciekawego to podrzuć kochana link

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
z tej wielkanocnej sesji mam 5 zdjęć, nie było jednak w czym wybierać bo zazwyczaj kilka jeszcze dokupuje. Pierwsza sesja noworodkowa, to jeszcze było za czasów gdzie zdjęcia robiła w domu. jakoś tak fajnie to wspominam, pierwszą sesję w studiu także. Teraz jednak nie podobało mi się. Nie wspominając że zdjęcia z sesji Wielkanocnej T. odebrał dopiero w lipcu :/ Oczywiście to nie tylko wina Anety, że tyle to trwało, ale nawet mi się po te fotki nie spieszyło. Więc chce teraz kogoś innego znaleźć. Jak ktoś ciekawy mi się znajdzie to dam znać oczywiscie.
Takie sesje to fantastyczny prezent, ja bardzo często nasze oglądam :D

reklama
Dziewczyny mam znowu problem ze zwolnieniem :D jeśli moja szefową przepadła i nie mam pieczątki od niej na zwolnieniu a wyśle zwolnienie do zusu zamiast zanieść to przejdzie ?:D

p19uflw1nv024jhl.png
Ja wysyłam pocztą każde zwolnienie ;) Nie mam ochoty ich osobiście odwiedzać.

Edit. Z tym że ja zawsze opieczątkowuję i L4 i kopertę. A list wysyłam na firmę.

Dziewczyny mam znowu problem ze zwolnieniem :D jeśli moja szefową przepadła i nie mam pieczątki od niej na zwolnieniu a wyśle zwolnienie do zusu zamiast zanieść to przejdzie ?:D

p19uflw1nv024jhl.png
z tego co wiem to pieczątka pracodawcy musi być, ale na pewno możesz wyslać, dziwi mnie tylko że Twoja szefowa nie dostarcza sama zwolnienia , chociaż jeśli Ona będzie się ociągać to Ty otrzymasz zasiłek z opóxnieniem

z tej wielkanocnej sesji mam 5 zdjęć, nie było jednak w czym wybierać bo zazwyczaj kilka jeszcze dokupuje. Pierwsza sesja noworodkowa, to jeszcze było za czasów gdzie zdjęcia robiła w domu. jakoś tak fajnie to wspominam, pierwszą sesję w studiu także. Teraz jednak nie podobało mi się. Nie wspominając że zdjęcia z sesji Wielkanocnej T. odebrał dopiero w lipcu :/ Oczywiście to nie tylko wina Anety, że tyle to trwało, ale nawet mi się po te fotki nie spieszyło. Więc chce teraz kogoś innego znaleźć. Jak ktoś ciekawy mi się znajdzie to dam znać oczywiscie.
Takie sesje to fantastyczny prezent, ja bardzo często nasze oglądam :D
@Rossiczka zobacz to studio. Bardzo podobają mi się jej zdjecia. I zastanawiam się czy tutaj zrobić sesje.
Link do: Olivia Konicka Photography

m3sx3e3k25iia4nv.png

Dzień dobry :)
Ja dziś śniłam że rodziłam naturalnie bliźniaki ^^ 2500g każde, hihihihi :)

U mnie dziś w planach drobne porządki. Troszkę poodkurzam, wypiorę królicze ręczniki i zrobię naleśniki. Dziś na bogato bo z bananem, czekoladą i bitą śmietaną. Teraz mam ciekawe smaki słodko-mięsny. Ł się śmiał że wieczorem to kiełbasę powinnam zjeść zamiast z musztardą to z kremem czekoladowym ;)

Temat kasy - temat rzeka. Ja o tym myślę na non stopie gdzieś od 2 miesiąca ciąży. Mieszkamy rok we własnym mieszkanku i wiecznie brakuje mi kasy żeby je uprzytulnić. Mamy gołe ściany xD Ale dziś zamawiamy narożnik :) Także to zawsze mały kroczek w przód.

@Oska305 jak tam Twój twardy brzuś? Zluzował już? :*

Miłego dnia! :)
Hej. Dzięki za pamięć.[emoji11] Teraz dużo więcej siedzę, biorę no spe i magnez. Ale żeby jakiś super miękki to nie uważam. Na forum bliźniakowym nie tylko ja mam ten problem, więc może przy dwójce tak może być.[emoji4]

My nasz narożnik kupiliśmy w Abrze. Duży, na sprezynach i z funkcją spania kosztował 2000, więc w porównaniu z innymi sklepami cena jeszcze jak cie mogę. Ale to było półtora roku temu. Nie wiem jak jest teraz. Mimo wszystko Abra i Merkury Market to tańsze sklepy z meblami. Heban, Agata Meble i Bodzio to masakra. Kogo na to stać??

@Rossiczka zobacz to studio. Bardzo podobają mi się jej zdjecia. I zastanawiam się czy tutaj zrobić sesje.
Link do: Olivia Konicka Photography

m3sx3e3k25iia4nv.png
śliczne są te zdjęcia. orientowałaś się jak cenowo ? bo na taka sesję lifestyle na pewno bym się zdecydowała :D

Ja jednak chce taką typowa noworodkowa w studio. Marzy mi się do tego sesja rodzinna całej czwórki
o nim myślę
Link do: Czarek Rajkowski Fotografia
lub tutaj
Link do: Portfolio | Blue Butterfly Photography

z tego co wiem to pieczątka pracodawcy musi być, ale na pewno możesz wyslać, dziwi mnie tylko że Twoja szefowa nie dostarcza sama zwolnienia , chociaż jeśli Ona będzie się ociągać to Ty otrzymasz zasiłek z opóxnieniem
Właśnie dlatego ja sama chodzę po pieczątki i sama wysyłam. Jakbym zostawiała swojemu Szefowi to ja pensję z maja może dopiero teraz bym zobaczyła xD Hihihihi :) Poza tym jak jeszcze pracowałam to ja się tym zajmowałam. Jakoś mi ciężko oddać ten obowiązek komuś innemu - zwłaszcza że mam mało rezolutną zamienniczkę. Sobie ufam najmocniej. ;) No i dlatego ja mam dostęp do pieczątek osobisty. Sama sobie przybijam :D Nie muszę się prosić żeby Szef był obecny. To jest fajny plus mojej pracy.

śliczne są te zdjęcia. orientowałaś się jak cenowo ? bo na taka sesję lifestyle na pewno bym się zdecydowała :D

Ja jednak chce taką typowa noworodkowa w studio. Marzy mi się do tego sesja rodzinna całej czwórki
o nim myślę
Link do: Czarek Rajkowski Fotografia
lub tutaj
Link do: Portfolio | Blue Butterfly Photography
Pytałam 2 lata temu o sesję dla córki na urodziny i taki cennik mi wysłała ;) wklejam jej odpowiedź.
"Witam! W swojej ofercie posiadam 3 pakiety:
- sesja zdjęciowa, po której Klient otrzymuje 15 obrobionych zdjęć i wydrukowanych w formacie 15x23 + płyta CD z nagranymi zdjęciami odpowiednio przygotowanymi do druku jak i do wstawienia do internetu. Cena za sesje około 2 godzinną to 600 zl. Można dokupic większą ilość zdjęc w cenie 40 zl za szutkę,
- 20 stronnicowy fotoalbum w rozmiarze 20cm x 20cm (lub 20cm x 30cm / do ceny wyjściowej należy doliczyć 100 zł) mojego autorskiego projektu (indywidualny dla każdego Klienta) zawierająca 30 obrobionych zdjęć + płyta CD z nagranymi zdjęciami odpowiednio przygotowanymi do druku jak i do wstawienia do internetu. Cena to 950 zl. Można dokupić większą ilość rozkładówek (2 strony) w cenie 50 zl od 1 rozkładówki.
- własnoręcznie robiony album w rozmiarze 22cm x 22cm, spersonalizowany pod Klienta zawierający 30 obrobionych zdjęć + płyta CD z nagranymi zdjęciami odpowiednio przygotowanymi do druku jak i do wstawienia do Internetu. Cena to 1100 zł.
------------------
Współpracuje z utalentowaną scenografką, która skrupulatnie przygotowuje sesje zdjęciowe moich klientów. Dopasujemy się do wymagań każdego zainteresowanego!
Pozdrawiam, Olivia K"

Ceny mogły się zmienić. Ja wtedy córce sesji nie zrobiłam bo chora była i miałam mnóstwo na głowie. Później zrobiłam w innym miejscu ale nie polecam.

Zaraz zerknę na te co Ty dałaś linki :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Hej. Dzięki za pamięć.[emoji11] Teraz dużo więcej siedzę, biorę no spe i magnez. Ale żeby jakiś super miękki to nie uważam. Na forum bliźniakowym nie tylko ja mam ten problem, więc może przy dwójce tak może być.[emoji4]

My nasz narożnik kupiliśmy w Abrze. Duży, na sprezynach i z funkcją spania kosztował 2000, więc w porównaniu z innymi sklepami cena jeszcze jak cie mogę. Ale to było półtora roku temu. Nie wiem jak jest teraz. Mimo wszystko Abra i Merkury Market to tańsze sklepy z meblami. Heban, Agata Meble i Bodzio to masakra. Kogo na to stać??
My będziemy zamawiać przez Internet. W Kalwarii Zebrzydowskiej mają placówkę. Narożnik na przecenie za 800 zł xD Zobaczymy jaki będzie. Zawsze do 14 dni możemy go zwrócić :) Bo jak patrzyłam po tych salonach to płakać mi się chciało :/ Gdybym jeszcze do pracy chodziła to spoko. A przy tym zasiłku to na nic mnie teraz nie stać -.- Opłacę rachunki i tyle. Reszta do "skarbonki" na zakupy dla dziecka.

Do góry