I bardzo dobrze, niech leżą a Ty zdrowiejNo niestety, już męczę się ze 2 tyg... Na szczęście nie mam nowych czopów ropnych (oglądałam sobie gardło dokładnie), ale znów osłabiona jestem. Nawet brudne naczynia w zlewie nie robią na mnie wrażenia
reklama
Nie napisałam normalny poród tylko ze ciążą przebiegała poprawnie i nic nie wskazywało ze cos mogło pójść nie tak. Napisałam dalej ze nie wiem co dokładnie sie stało. Ale ciąg dalszy wydarzeń zresztą tak niesamowity ze gdyby film o mnie kręcili to powiedziano by ze to bardzo naciagana historia sprawił ze sprawa jest w toku postepowania.Z tego co pamiętam wczoraj napisałaś, że to był normalny poród po którym zmarła.Chyba inny wydźwięk ma informacja słuchajcie rodziła, położna dała dupy, popełniła błąd kobieta zmarła, uważajcie na siebie i patrzcie personelowi na ręce.
@Rossiczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń jak najwięcej uśmiechu, a najmniej zmartwień. Miłego dnia Ci życzę i smacznego tortu
Angella210
Fanka BB :)
Ja zbieram się do lekarza.A stres mnie dopadł chyba jak nigdy.Jeszcze ta pogoda paskudna.Tak u mnie padało nad ranem,że szok i burza za burzą po prostu.
@Rossiczka Wszystkiego naj najZdrowia, miłości,szczęśliwego rozwiązania
@Rossiczka Wszystkiego naj najZdrowia, miłości,szczęśliwego rozwiązania
CarlaR
Powodzenia na wizytach dziewczynki
@Rossiczka sto lat
@Rossiczka sto lat
@Mikado93 oj znam te złośliwe kopniaki, hihihi. Mój najbardziej lubi ze mną leżeć na boku. W innym przypadku trzaśnie mnie aż podskakuję ^^
@bea25ta super że masz księżniczkę U nas w Lidlu to po 7 to już było wyrywanie sobie z rąk, także się nie dziwię że w lidlach pustki W moim na szczęście jest zawsze duuuża dostawa i tak do tej 9 jeszcze istnieje nikła szansa na cokolwiek.
@Rossiczka - urodzinki! Cudownie Życzę Ci dużo uśmiechu i nieposkromionych pokładów energii :*
@Angella210 udanej wizyty :*
@Oska305 myślę że wpierw to musisz wyluzować Bo jak będziesz leżeć pospinana w łóżku to uwierz mi że nie odpoczywasz Jak już zdecydujesz że ok wrzucam na luz, przecież dzieci są zdrowe a za tydzień dalej będziesz miała twardy brzuch to skonsultuj najlepiej z lekarzem. Ale tak jak pisałam myślę że za dużo myślisz i podświadomie się stresujesz :*
@M@gda, @daruuunia3 szybkiego powrotu do zdrowia. Ja akurat lubię duomox xD Smak dzieciństwa że tak powiem, hihihihi ^^
@eklerkaa to mnie co parę dni pali żywym ogniem od środka - dosłownie. Dostaję wypieków jak po seksie xD i dyszę jak palacz biegający po schodach ^^ Mamy dzieci spod chińskiego ognia może to temu tak xD hihihi No ale tak na poważnie to daj mi znać co powiedział lekarz. Może mnie to też będzie dotyczyć
@gie_er daj znać po wizycie jak tam u ciebie :*
@bea25ta super że masz księżniczkę U nas w Lidlu to po 7 to już było wyrywanie sobie z rąk, także się nie dziwię że w lidlach pustki W moim na szczęście jest zawsze duuuża dostawa i tak do tej 9 jeszcze istnieje nikła szansa na cokolwiek.
@Rossiczka - urodzinki! Cudownie Życzę Ci dużo uśmiechu i nieposkromionych pokładów energii :*
@Oska305 myślę że wpierw to musisz wyluzować Bo jak będziesz leżeć pospinana w łóżku to uwierz mi że nie odpoczywasz Jak już zdecydujesz że ok wrzucam na luz, przecież dzieci są zdrowe a za tydzień dalej będziesz miała twardy brzuch to skonsultuj najlepiej z lekarzem. Ale tak jak pisałam myślę że za dużo myślisz i podświadomie się stresujesz :*
@M@gda, @daruuunia3 szybkiego powrotu do zdrowia. Ja akurat lubię duomox xD Smak dzieciństwa że tak powiem, hihihihi ^^
@eklerkaa to mnie co parę dni pali żywym ogniem od środka - dosłownie. Dostaję wypieków jak po seksie xD i dyszę jak palacz biegający po schodach ^^ Mamy dzieci spod chińskiego ognia może to temu tak xD hihihi No ale tak na poważnie to daj mi znać co powiedział lekarz. Może mnie to też będzie dotyczyć
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry :-)
Angela! Powodzenia na wizycie! Będzie dobrze, nie stresuj się!
Rossiczka spełnienia marzeń!!! I dużo zdrówka!
Dzięki za pytanie o zdrowie, a więc obudził mnie duszacy kaszel ale myślę że jest poprawa, zobaczymy jutro.... oby obyło się bez antybiotyku.. .
Magda leż i odpoczywaj! Zdrówka Kochana!
Angela! Powodzenia na wizycie! Będzie dobrze, nie stresuj się!
Rossiczka spełnienia marzeń!!! I dużo zdrówka!
Dzięki za pytanie o zdrowie, a więc obudził mnie duszacy kaszel ale myślę że jest poprawa, zobaczymy jutro.... oby obyło się bez antybiotyku.. .
Magda leż i odpoczywaj! Zdrówka Kochana!
eklerkaa
Ok będę pamiętać o Tobie ;* ale wq jest to strasznie nie da się spać zasnąć, rano to też czasem się objawia. Na koldrze zimne mmmiejsca szukam albo ściana hehe, mąż mi podpowiedzial osttanio bym sobie wzięła taki spryskiwacz i nogi taka mgiełka opryskiwac też pomaga !!!!@Mikado93 oj znam te złośliwe kopniaki, hihihi. Mój najbardziej lubi ze mną leżeć na boku. W innym przypadku trzaśnie mnie aż podskakuję ^^
......:::::::::19t. i 3d::::::::.........
reklama
My wreszcie przespaliśmy noc a uszak zostawił nam w kuwecie piękne prezenty. Przed chwilą jak wstałam to też zebrałam pokaźną liczbę kuleczek w korytarzu Pomalutku kręci już 8 między nogami i zaczyna wracać do życia. Z jedzeniem troszkę grymasi ale to już nie jest to co wczoraj. Myślę że do niedzieli będzie spowrotem moją małą szaloną kuleczką. Biegać jeszcze nie biega, ale kurcze jest po operacji także w tym wypadku jestem spokojna
Cała noc śniło mi się że na kogoś wrzeszczę. Chyba mam w sobie ukryte mega pokłady złości, hmn... A o 6 łeb jak szklanka. Conajmniej jak po grubej imprezie, brzuch tkliwy i obolały, cycki to samo. Więc wróciłam do łóżka. Teraz jest lepiej Może nawet troszkę posprzątam, kiedy się ogarnę.
Właśnie spojrzałam na nasz kalendarz. Zatraciłam się w czasie. Kiedy zobaczyłam swój nick pod Angellą to zdębiałam że już minął miesiąc Wow!
Cała noc śniło mi się że na kogoś wrzeszczę. Chyba mam w sobie ukryte mega pokłady złości, hmn... A o 6 łeb jak szklanka. Conajmniej jak po grubej imprezie, brzuch tkliwy i obolały, cycki to samo. Więc wróciłam do łóżka. Teraz jest lepiej Może nawet troszkę posprzątam, kiedy się ogarnę.
Właśnie spojrzałam na nasz kalendarz. Zatraciłam się w czasie. Kiedy zobaczyłam swój nick pod Angellą to zdębiałam że już minął miesiąc Wow!