reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ok będę pamiętać o Tobie ;* ale wq jest to strasznie nie da się spać zasnąć, rano to też czasem się objawia. Na koldrze zimne mmmiejsca szukam albo ściana hehe, mąż mi podpowiedzial osttanio bym sobie wzięła taki spryskiwacz i nogi taka mgiełka opryskiwac też pomaga !!!!

......:::::::::19t. i 3d::::::::.........
Ooo dobrze wiedzieć. Będziemy się z królikiem spryskiwać ^^ Ja to wrzucam w siebie 0.5l lodów i na chwilę pomaga xD Gorzej potem z moim gardłem ;) Też nie mam pojęcia skąd te napady gorąca. Ciśnienie mam jak na mnie niskie, w mieszkaniu mam z 21-23 stopnie. Hmn... W środę to myślałam że spłonę. Gorąco od środka, na zewnąrz 43 stopnie w słońcu. Koszmar :/

reklama
Ooo dobrze wiedzieć. Będziemy się z królikiem spryskiwać ^^ Ja to wrzucam w siebie 0.5l lodów i na chwilę pomaga xD Gorzej potem z moim gardłem ;) Też nie mam pojęcia skąd te napady gorąca. Ciśnienie mam jak na mnie niskie, w mieszkaniu mam z 21-23 stopnie. Hmn... W środę to myślałam że spłonę. Gorąco od środka, na zewnąrz 43 stopnie w słońcu. Koszmar :/
Tylko że u mnie to same dłonie i stopy tak żeby całe ciało płynęło to nie

......:::::::::19t. i 3d::::::::.........

@Rossiczka najlepszego z okazji urodzin [emoji9][emoji512][emoji513]

Powodzenia na wizytach [emoji4]

A mi dziś pierwszy raz ustąpiono miejsca w tramwaju. Wracałam z wynikami badań i jedna jedyna Pani mi dała usiąść. :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

A mi dziś pierwszy raz ustąpiono miejsca w tramwaju. Wracałam z wynikami badań i jedna jedyna Pani mi dała usiąść. :)

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ja bylam wczoraj z mężem na zakupach i w kolejce do wedlin pan przed nami odwrócił się i zapytał czy jestem w ciąży, chciał mnie wpuścić:) podziekowalam Mu bo byłam z mężem więc zasmialam się, że się o Niego oprę. W każdym razie było to miłe odstępstwo od normy bo zazwyczaj jeszcze się przedemnie wpychaja.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ja wczoraj mezowi mowilam, ze jak jechalam metrem do lekarza to pani mi mirjsca ustapila a.po badaniu jak na chwile podjechalismy dolidla zebym miala co jesc skoro mam w domu siedziec (przy okazji te ciuszko obejrzalam, ale juz malo co sie ostało), to pan kase otworzyl jak mnie zobaczyl, ale co tam niektorzy i tak pobiegli do kasy jak szaleni, a pan wstal przepchal nasz wozek na poczatek, kazal mezowi przelozyc zakupy, bo w ciazy jestem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny was też normalne spodnie biodrówki tak uwierają ? Bo mnie okropnie i tylko w leginsach chodzę

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry