Ooo dobrze wiedzieć. Będziemy się z królikiem spryskiwać ^^ Ja to wrzucam w siebie 0.5l lodów i na chwilę pomaga xD Gorzej potem z moim gardłem Też nie mam pojęcia skąd te napady gorąca. Ciśnienie mam jak na mnie niskie, w mieszkaniu mam z 21-23 stopnie. Hmn... W środę to myślałam że spłonę. Gorąco od środka, na zewnąrz 43 stopnie w słońcu. Koszmar :/Ok będę pamiętać o Tobie ;* ale wq jest to strasznie nie da się spać zasnąć, rano to też czasem się objawia. Na koldrze zimne mmmiejsca szukam albo ściana hehe, mąż mi podpowiedzial osttanio bym sobie wzięła taki spryskiwacz i nogi taka mgiełka opryskiwac też pomaga !!!!
......:::::::::19t. i 3d::::::::.........
reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
Tylko że u mnie to same dłonie i stopy tak żeby całe ciało płynęło to nieOoo dobrze wiedzieć. Będziemy się z królikiem spryskiwać ^^ Ja to wrzucam w siebie 0.5l lodów i na chwilę pomaga xD Gorzej potem z moim gardłem Też nie mam pojęcia skąd te napady gorąca. Ciśnienie mam jak na mnie niskie, w mieszkaniu mam z 21-23 stopnie. Hmn... W środę to myślałam że spłonę. Gorąco od środka, na zewnąrz 43 stopnie w słońcu. Koszmar :/
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
@Rossiczka najlepszego z okazji urodzin [emoji9][emoji512][emoji513]
Powodzenia na wizytach [emoji4]
A mi dziś pierwszy raz ustąpiono miejsca w tramwaju. Wracałam z wynikami badań i jedna jedyna Pani mi dała usiąść.
A mi dziś pierwszy raz ustąpiono miejsca w tramwaju. Wracałam z wynikami badań i jedna jedyna Pani mi dała usiąść.
Tak czy inaczej daj znać Może ze mną jest gorzej ^^ W sumie to w poniedziałek też mogę lekarza o to podpytać to sobie porównamy ich opinieTylko że u mnie to same dłonie i stopy tak żeby całe ciało płynęło to nie
O! Dziecko się obudziło ^^ Już 2 kopniak <3
CarlaR
Fanka BB :)
Ja bylam wczoraj z mężem na zakupach i w kolejce do wedlin pan przed nami odwrócił się i zapytał czy jestem w ciąży, chciał mnie wpuścić podziekowalam Mu bo byłam z mężem więc zasmialam się, że się o Niego oprę. W każdym razie było to miłe odstępstwo od normy bo zazwyczaj jeszcze się przedemnie wpychaja.@Rossiczka najlepszego z okazji urodzin [emoji9][emoji512][emoji513]
M@gda
Moderatorka
Ja wczoraj mezowi mowilam, ze jak jechalam metrem do lekarza to pani mi mirjsca ustapila a.po badaniu jak na chwile podjechalismy dolidla zebym miala co jesc skoro mam w domu siedziec (przy okazji te ciuszko obejrzalam, ale juz malo co sie ostało), to pan kase otworzyl jak mnie zobaczyl, ale co tam niektorzy i tak pobiegli do kasy jak szaleni, a pan wstal przepchal nasz wozek na poczatek, kazal mezowi przelozyc zakupy, bo w ciazy jestem.@Rossiczka najlepszego z okazji urodzin [emoji9][emoji512][emoji513]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Monia12390
Zaangażowana w BB
Strasznie. Ja już mam dwie pary jeansów ciążowych i dwie pary legginsów ciążowych.Dziewczyny was też normalne spodnie biodrówki tak uwierają ? Bo mnie okropnie i tylko w leginsach chodzę
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja tak mam. Nawet majtki zsuwam najniżej jak się da. A gdzie tu jeszcze 18 tyg?? Gołe będziemy latać [emoji23] [emoji23]Dziewczyny was też normalne spodnie biodrówki tak uwierają ? Bo mnie okropnie i tylko w leginsach chodzę
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom