reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja tak mam. Nawet majtki zsuwam najniżej jak się da. A gdzie tu jeszcze 18 tyg?? Gołe będziemy latać [emoji23] [emoji23]
Ha no mi 20 tyg zostało ;) ja mam normalne leginsy ale super mi się w nich chodzi w te ciążowe zainwestuje później . Jeansów ciążowych nie kupuje bo jakoś wole leginsy i sukienki ;) problem miałam z rajstopami ale mamuśka moja wzięła i rozciela mi z boku i nie uciekają mnie .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie lubię biodrowek, nie chodzilam w nich przed ciąża ale zwykle jeansy cisna mnie od poczatku praktycznie :D wiec chodze albo w jeansach ciazowych albo w leginsach ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Ja zawsze chodziłam albo w biodrowkach albo z wysokim stanem a teraz z wysokim odpadają a biodrówki mnie uwierają ;) i normalnie jak widziałam ostatnio parę dziewczyn miały biodrówki a były w ciąży i Sb myślę jezu to ja taki dziwak jestem co chodzi albo w leginsach albo w sukienkach tylko

Ja zawsze chodziłam albo w biodrowkach albo z wysokim stanem a teraz z wysokim odpadają a biodrówki mnie uwierają ;) i normalnie jak widziałam ostatnio parę dziewczyn miały biodrówki a były w ciąży i Sb myślę jezu to ja taki dziwak jestem co chodzi albo w leginsach albo w sukienkach tylko

To one są dziwne, hihihihi xD Ja od 6 tygodnia siedziałam w rozpiętych spodniach a od 8 przerzuciłam się na legginsy bo nie było innej opcji. Myślę że to zależy od budowy ciała. Może akurat one nie czują bólu tak jak my :) Raz założyłam biodrówki w 4 miesiącu - miałam jeszcze luz, a i tak prawie płakałam z bólu :(

Mnie przeraża najbardziej kupno sukienki . W październiku mam wesele . Początek 8 miesiąca . I nie mam pojęcia w czym pójdę . Ostatnio oglądałam sukienki i nic mi się nie podobało

To one są dziwne, hihihihi xD Ja od 6 tygodnia siedziałam w rozpiętych spodniach a od 8 przerzuciłam się na legginsy bo nie było innej opcji. Myślę że to zależy od budowy ciała. Może akurat one nie czują bólu tak jak my :) Raz założyłam biodrówki w 4 miesiącu - miałam jeszcze luz, a i tak prawie płakałam z bólu :(
Ja też już w pierwszych tygodniach porzuciłam normalne jeansy bo bylo mi ciasno i teraz chodze głównie w leginsach i kieckach. Mam jedne ciążowe spodnie, właśnie w nich siedzę i chyba też mnie ten dzinsowy dół zaczyna juz umierać... :/

Haha a ja w święta wielkanocne w sumie w Wielki Piątek kupiłam sobie spódniczkę i była dobra a w wielką niedziele miałam problem bo nie mogłam się dosunąć haha ;) i co przemeczylam pół dnia w do połowy zasunietym ssuwakiem bo mnie cislo

reklama
Mnie się płakać chce, bo teraz jak na złość jest moda na spodnie z baaardzo wysokim stanem. Nakupowałabym tego na zapas, ale jak jak tu taki brzuś? No nic, może na allegro w przyszłym roku coś znajdę ;)

Do góry