reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam, jednak nie przepraszam za to ze komuś dalej powiedziałam o tej nie milej sytuacji. Dzieki temu po zupełnie obcych ludziach sprawa ruszyła tak ze juz zajmuje sie nia prokurator i inne kobiety rodzące będą bezpieczniejsze. Praktykę ktora zastosowała położna u mnie tez była robiona. Zupełnie nie potrzebna i głupia. Jeśli któraś z Was jednak chciałaby sie dowiedzieć przed czym sie wzbranuac to zapraszam na prv. Mam nadzieję ze rodzina jednak zdecyduje się tez pójść go gazet i zostanie to bardzo rozglosnione.
I napisałam Wam to nie dlatego ze chciałam rozglądać jakieś dziwne historie tylko dlatego ze mnie to ruszyło. Nie zamierzam nikogo straszyć tylko przestrzec . Jak bedziemy bardziej świadome to uda nam sie urodzić zdrowe dzieciaczki.
Podobno możemy tu pisać o wszystkim... i jak ktoś pisał ze poronil w 10 tygodniu to chyba z tego powodu ca reszta w 10 tygodniu nie siedziała i nie myślała o tym ze jej sie to tez przytrafi... więc prosze przez mój wpis nie nastawiac sie na najgorsze.
Tyle w temacie. Tutaj zamykam sprawę. Jakby co to na prv.

reklama
U mnie bez zmian, więc nie jest źle. Nie mam nowych czopów ropnych w gardle, nie boli mnie nic, tylko znów się upociłam w nocy.
Uu życzę szybkiego powrotu do zdrowia kochana. Ja mam problem z gorącymi stopami i dłonmi, straszne uczucie. Miske zimnej wody mam nad łóżkiem i mocze nogi co jakiś czas, w każdej ciąży tak miałam tylko dlaczego ;( tak jak by takie uczucie rwania nóg z uczuciem gorąca ;/ nawet nie wiem jak to opisać. Zapomniałam lekarzowi o tym powiedzieć ostatnio ale teraz sobie zapisałam na karcie ciąży.

@AnetaManiak pamiętam Cię, cudowne wieści!!! [emoji3] gratuluję i życzę z całego serca żeby było już wszystko dobrze [emoji4][emoji175]
@M@gda @daruuunia3 współczuję choróbska, życzę żeby szybko Wam przeszło, leżcie i odpoczywajcie.

Mi się dzisiaj śniło że obudziłam się z krwawienie brrr masakra, jak się ucieszyła że to sen!
Miłego dnia wszystkim [emoji3]

@Angella210 Powodzenia na dzisiejszej wizycie, czekamy na wieści, oczywiście same te dobre bo na pewno tylko takie będą ;)

@Rossiczka sto lat, zdrówka dla Ciebie i małej, spokojnej ciąży i lekkiego porodu w terminie, ogólnie spełnienia marzeń ;)

Kurczę, tak się wczoraj przejęłam Waszymi zwierzakami @Eraja, @Ankuś że mi się dziś nasz zaufany wet śnił, co lepsze takie kombo miałam z ciążowymi tematami, że byłam u tego weta na konsultacji w sprawie mojej ciąży, heheh ;) Mam nadzieję, że zwierzakom już lepiej. :D

Witam, jednak nie przepraszam za to ze komuś dalej powiedziałam o tej nie milej sytuacji. Dzieki temu po zupełnie obcych ludziach sprawa ruszyła tak ze juz zajmuje sie nia prokurator i inne kobiety rodzące będą bezpieczniejsze. Praktykę ktora zastosowała położna u mnie tez była robiona. Zupełnie nie potrzebna i głupia. Jeśli któraś z Was jednak chciałaby sie dowiedzieć przed czym sie wzbranuac to zapraszam na prv. Mam nadzieję ze rodzina jednak zdecyduje się tez pójść go gazet i zostanie to bardzo rozglosnione.
I napisałam Wam to nie dlatego ze chciałam rozglądać jakieś dziwne historie tylko dlatego ze mnie to ruszyło. Nie zamierzam nikogo straszyć tylko przestrzec . Jak bedziemy bardziej świadome to uda nam sie urodzić zdrowe dzieciaczki.
Podobno możemy tu pisać o wszystkim... i jak ktoś pisał ze poronil w 10 tygodniu to chyba z tego powodu ca reszta w 10 tygodniu nie siedziała i nie myślała o tym ze jej sie to tez przytrafi... więc prosze przez mój wpis nie nastawiac sie na najgorsze.
Tyle w temacie. Tutaj zamykam sprawę. Jakby co to na prv.
Z tego co pamiętam wczoraj napisałaś, że to był normalny poród po którym zmarła.Chyba inny wydźwięk ma informacja słuchajcie rodziła, położna dała dupy, popełniła błąd kobieta zmarła, uważajcie na siebie i patrzcie personelowi na ręce.

@M@gda, to dobrze, że się pocisz mam nadzieję, że antybiotyk sobie poradzi z anginą i zaraz będzie po wszystkim, bo Cię to choróbsko chyba od powrotu z wakacji mniej lub bardziej męczy.
No niestety, już męczę się ze 2 tyg... :( Na szczęście nie mam nowych czopów ropnych (oglądałam sobie gardło dokładnie), ale znów osłabiona jestem. Nawet brudne naczynia w zlewie nie robią na mnie wrażenia:)

Dzień dobry wszystkim
Troszkę Was nadrobiłam
Dużo zdrówka życzę dla waszych kochanych pupili oby szybko wróciły do zdrówka
@Rossiczka wszystkiego co najlepsze kochana, zdrówka dla ciebie i dla twej małej księżniczki , spokojnej drugiej połowy ciąży i wspaniałego lekkiego porodu
U mnie pogoda od wczoraj się popsuła bo pada a chciałam swojemu Kubusiowi i jego kuzynce zrobić niespodziankę i zabrać ich gdzieś na wodę. Ciechocinek to piękne miejsce jest gdzie spacerować itp ale niestety w pobliżu nie ma żadnych basenów a jeziorka to kawałek drogi , a ile można spacerować w te same miejsca dziecia się szybko nudzi :-(
Życzę wam wspaniałego dnia, wizytującym wspaniałych wieści i pięknych zdjęć a reszcie dużo słonka

reklama
@Angella210 Powodzenia na dzisiejszej wizycie, czekamy na wieści, oczywiście same te dobre bo na pewno tylko takie będą ;)

@Rossiczka sto lat, zdrówka dla Ciebie i małej, spokojnej ciąży i lekkiego porodu w terminie, ogólnie spełnienia marzeń ;)

Kurczę, tak się wczoraj przejęłam Waszymi zwierzakami @Eraja, @Ankuś że mi się dziś nasz zaufany wet śnił, co lepsze takie kombo miałam z ciążowymi tematami, że byłam u tego weta na konsultacji w sprawie mojej ciąży, heheh ;) Mam nadzieję, że zwierzakom już lepiej. :D
U mojej lepiej będzie dopiero po operacji, bo ma zerwane więzadło krzyżowe. Mam nadzieję @Eraja, że z króliczkiem lepiej.

Do góry