Witam, jednak nie przepraszam za to ze komuś dalej powiedziałam o tej nie milej sytuacji. Dzieki temu po zupełnie obcych ludziach sprawa ruszyła tak ze juz zajmuje sie nia prokurator i inne kobiety rodzące będą bezpieczniejsze. Praktykę ktora zastosowała położna u mnie tez była robiona. Zupełnie nie potrzebna i głupia. Jeśli któraś z Was jednak chciałaby sie dowiedzieć przed czym sie wzbranuac to zapraszam na prv. Mam nadzieję ze rodzina jednak zdecyduje się tez pójść go gazet i zostanie to bardzo rozglosnione.
I napisałam Wam to nie dlatego ze chciałam rozglądać jakieś dziwne historie tylko dlatego ze mnie to ruszyło. Nie zamierzam nikogo straszyć tylko przestrzec . Jak bedziemy bardziej świadome to uda nam sie urodzić zdrowe dzieciaczki.
Podobno możemy tu pisać o wszystkim... i jak ktoś pisał ze poronil w 10 tygodniu to chyba z tego powodu ca reszta w 10 tygodniu nie siedziała i nie myślała o tym ze jej sie to tez przytrafi... więc prosze przez mój wpis nie nastawiac sie na najgorsze.
Tyle w temacie. Tutaj zamykam sprawę. Jakby co to na prv.
I napisałam Wam to nie dlatego ze chciałam rozglądać jakieś dziwne historie tylko dlatego ze mnie to ruszyło. Nie zamierzam nikogo straszyć tylko przestrzec . Jak bedziemy bardziej świadome to uda nam sie urodzić zdrowe dzieciaczki.
Podobno możemy tu pisać o wszystkim... i jak ktoś pisał ze poronil w 10 tygodniu to chyba z tego powodu ca reszta w 10 tygodniu nie siedziała i nie myślała o tym ze jej sie to tez przytrafi... więc prosze przez mój wpis nie nastawiac sie na najgorsze.
Tyle w temacie. Tutaj zamykam sprawę. Jakby co to na prv.