A kiedy zwolnienie do nich dotarło?A ja nadal zła na zus. Może o mnie zapomnieli. W czwartek kolejne zwolnienie idę zanieść a kasy dalej brak od 16.06
reklama
Moja mama zawsze wyznawała zasadę warstwę więcej niż sama ma na sobie. Chcę zastosować to samo przy OlkuJa jestem przerażona myślami o pierwszym porodzie.Bardzo chciałabym urodzić naturalnie ale zobaczymy jak z łożyskiem będzie.Dzisiaj przejrzałam ciuszki co dostałam od siostry i dostałam zawrotu głowy ile tego wszystkiego potrzeba i ilu rzeczy nie mam jeszcze.A ta myśl czy na pewno będę dobrze ubierać dziecko-żeby nie przegrzać itp.Boje się,że nie dam rady z tym wszystkim...
Ech ja wczoraj rozmawiałam o porodzie z Mężem. Doszłam do 2 wniosków jestem rozdarta i przerażona... Wiem że o tym już pisałyśmy ale ja do tej pory nie wiem czy rodzic samej czy z kimś. Gdybym miała 100% pewności że wszystko pójdzie zgodnie z planem rodziłabym sama. A tak to nie wiem. Boję się że jak coś się schrzani to zgodzę się na wszystko byleby poród się skończył jak najszybciej. No a wtedy przydałaby mi się osoba z boku która na trzeźwo i bez bólu ogarnie sytuację i nie da mi podjąć niesłusznego wyboru. Ja już sama nie wiem... Echś
Angella210
Fanka BB :)
Zawsze jak Maluchowi będzie za gorąco to się ściągnie. Zwłaszcza latem. Ale zimą myślę że to spoko podejście. Chyba że nasze już doświadczone Mamy mają inny sposób? Też się chętnie dowiem@Eraja dzięki za radę Coś w tym musi być Myślę,że tez ją zastosuje
gie_er
Nie unoś się, skoro musiałaś być to byłaś, ja nie musiałam więc wyszłam i tyle.Ja byłam na patologii z powodu cukrzycy a nie przenoszenia. Z Michałem i tak poszłam dwa dni później niż mialam ale wolałam nie ryzykować siedząc w domu na własne zyczenie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja nie chcę sama. Ze względów bezpieczeństwa. Żeby jak nie daj Boże coś złego się działo był ktoś przy mnie kto myśli trzeźwo.. Tylko mąż stwierdził, że z podłogi mało co będzie kontaktował hahaEch ja wczoraj rozmawiałam o porodzie z Mężem. Doszłam do 2 wniosków jestem rozdarta i przerażona... Wiem że o tym już pisałyśmy ale ja do tej pory nie wiem czy rodzic samej czy z kimś. Gdybym miała 100% pewności że wszystko pójdzie zgodnie z planem rodziłabym sama. A tak to nie wiem. Boję się że jak coś się schrzani to zgodzę się na wszystko byleby poród się skończył jak najszybciej. No a wtedy przydałaby mi się osoba z boku która na trzeźwo i bez bólu ogarnie sytuację i nie da mi podjąć niesłusznego wyboru. Ja już sama nie wiem... Echś
Endywia
Powiem Wam tak - moj M boi sie widoku igly, mdleje przy pobieraniu krwi. Moj porod sn zakonczony po 20 godzinach cc widzial w calosci. I uwierzcie mi - krew to malo powiedziane bo porod byl ciezki i toczyl sie miedzy sala, prysznicem i na korytarzu z rozlozona aparatura. Napewno nie stal za kotara i w bezpecznej odleglosci tylko wrecz bral wnim czynny udzial - na szkole rodzenia nauczylismy sie super sztulk radzenia sobie z bolem i to polagalo. Wiadomo, ze naoglaal sie cudow tam, ale co Wam powiem to to, ze nabral do mnie i do mojej sily niezwyklego szacunku. Mysle, ze teraz malo co jest w stanie go przerazic. Jakos tak sie blizej miedzy nami zrobilo.. i mimo, ze porod zakonczyl sie cc to on caly czas powtarza, ze w kobietach drzemie wielka sila.Dlatego ja nie chcę sama. Ze względów bezpieczeństwa. Żeby jak nie daj Boże coś złego się działo był ktoś przy mnie kto myśli trzeźwo.. Tylko mąż stwierdził, że z podłogi mało co będzie kontaktował haha
gie_er
A ile ZUS ma dni na wypłatę, 30?19.06
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kobito czego Ty oczekujesz od zusu? Ty miej nadzieję, że w ogóle dostaniesz i nic Ci nie utną19.06