DigitalGirl
Moderatorka
@daruuunia3 @M@gda powodzenia i pięknych widoków na wizytach!
A co do łożyska to najlepiej mieć na tylnej ścianie, wysoko ale jak jest na przedniej to też jest najzupelniej ok bo to nie to samo co przodujace. Fajny artykuł o tym jest na mamaginekolog.
Czyli to badnie całodobowe serca będziesz miała? Czy coś pomieszalam.@daruuunia3 @M@gda powodzenia na wizytach [emoji4] ja zaraz się zbieram i jadę zakładać holtera.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, mocno 3mam kciuki za twojego psiaka. A co do Mariki to ja ją kojarzę z wątku "ciąża po poronieniu". Na wczesnych usg dzieciaczek miał obrzęk na całym ciele, genetyczne wyszły źle więc poszła na amiopunkcję. Niestety wyniki nie pozostawiły złudzeń i musiało dojść do terminacji ciąży ;( dzieciaczek nie miał szans na przeżycie.Nie rozumiem o co chodzi z tym łożyskiem na przedniej ścianie i przodującym. Ja mam podobno na przedniej ścianie. Przeszukałam cały lipiec i czerwiec na listopadówkach i nie znalazłam informacji na temat Mariki. Jak straciła dziecko? Co się stało?
My za godzinę jedziemy z Roksulką na operację, boję się..
A co do łożyska to najlepiej mieć na tylnej ścianie, wysoko ale jak jest na przedniej to też jest najzupelniej ok bo to nie to samo co przodujace. Fajny artykuł o tym jest na mamaginekolog.