reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ale dziecko to zje od Ciebie. Nie musisz mu przez pępek pakować jedzenia
Mój synek usiłuje przez pępek samochody do dzidzi pakować. A czasami tylko zagląda jak przez judasza i mowi ze widzi dzidzie i ze ma siusiaka [emoji5]
Kurde, a ty mi dopiero w 5 mc to mówisz...? :(

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
Mój Tobiasz wczoraj wygrał gumy maoam, boziu jakie to dziadostwo pyszne [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@reniuszek ja uwielbiam wszelkie remonty, przemeblowania i inne. Już nie mogę września się doczekać, bo wtedy pora na pokój Tobiaszka i kącik dla Młodej. Udanego dnia

@reniuszek dobrze że to tylko fałszywy alarm :-* chociaż pewnie przez skracającą szyjke będziesz mieć przerwy w godzeniu ... co do łożyska ja w pierwszej ciąży miałam na przedniej ścianie, ale zawsze na usg opisane poza ryzykiem przodowania. Więc w sumie sama nie wiem gdzie to łożysko najlepiej mieć ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Obojętnie gdzie byle nie powodujące. Przodujace to takie ze zakrawa w całości lub częściowo szynkę i w przypadku porodu wyszloby najpierw łożysko. Tez mam łożysko na ścianie przednieh i tak mialam w każdej ciąży. Skutkuje to tylko tym ze w środę zaczynam 20 tydzień a mimo ze to 3 ciąża ruchy czuje slabiutko

Dzień dobry. Czekam w kolejce do diabetologa to mam trochę czasu :)

Reniuszek super że wszystko dobrze się skończyło. Tylko się cieszyć z takich czopów ;) Masz rację z Mariką... Swojego czasu podczytywalam listopadowe mamy i musialy mi się fora pomylić. Biedna dziewczyna... Przykre to wszystko, bo tak sie cieszyla i tak pozytywnie do życia była nastawiona...

Czy któraś z Was ma już stwierdzoną cukrzycę ciążową? Ja niestety od 16 tyg się z nią bujam. U mnie lekko glukoza na czczo podwyższona. Po posiłkach czy to dieta czy nie, cukier bardzo dobry,tylko ta glikiemia na czczo.... Dieta nic nie dała i jestem na insulinie na noc - 6 jednostek.

Trzymam kciuki za dzisiejsze super wieści z usg :)

Dzień dobry. Czekam w kolejce do diabetologa to mam trochę czasu :)

Reniuszek super że wszystko dobrze się skończyło. Tylko się cieszyć z takich czopów ;) Masz rację z Mariką... Swojego czasu podczytywalam listopadowe mamy i musialy mi się fora pomylić. Biedna dziewczyna... Przykre to wszystko, bo tak sie cieszyla i tak pozytywnie do życia była nastawiona...

Czy któraś z Was ma już stwierdzoną cukrzycę ciążową? Ja niestety od 16 tyg się z nią bujam. U mnie lekko glukoza na czczo podwyższona. Po posiłkach czy to dieta czy nie, cukier bardzo dobry,tylko ta glikiemia na czczo.... Dieta nic nie dała i jestem na insulinie na noc - 6 jednostek.

Trzymam kciuki za dzisiejsze super wieści z usg :)
Ja juz jestem uznana za cukrzycowa. Tez na czczo mialam podwyższony cukier. Jak narazie słabo mi idzie trzymanie diety. Nie jem słodyczy i nie slodze ale ciezko trzymać mi sie godzin i tych ilości. Obecnie prawdę mówiąc cieszę sie ze cos jem i mam na cos apetyt bo jeszcze wymiotuje. Cukry po posiłkach wręcz idealne. Mam nadzieje ze jednak w tej ciąży uda mi sie dotrwać bez insuliny. Pozdrawiam

reklama
Mój Tobiasz wczoraj wygrał gumy maoam, boziu jakie to dziadostwo pyszne [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@reniuszek ja uwielbiam wszelkie remonty, przemeblowania i inne. Już nie mogę września się doczekać, bo wtedy pora na pokój Tobiaszka i kącik dla Młodej. Udanego dnia
O właśnie dziewczyny które będą teraz miały kolejnego dzidziusia, jak robicie z pokojami dla dzieci? Razem? Oddzielnie? U nas jak wiecie będzie różnica płci więc mąż chce oddzielne pokoje. No i u nas prawie 6 lat różnicy w wieku. Jak wy to robicie? :)
Sasanka Ty masz holter ciśnieniowy a nie EKG :-) noś dzielnie

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry