A widzisz to nawet o tym nie wiedziałam. W tym Państwie to ch..ja załatwisz bez kasy wszędzie łaskę robią. A mili są tacy przy piątku, że szkoda gadać.A to przypadkiem nie miało być usprawnienia dla ciężarnych, że do specjalisty muszą ci dać termin maks w dwa tygodnie? Może warto gdzieś jeszcze podpytać.
reklama
Gdzieś czytałam że to jest standardowa pora na ruchy Kochana Mała, że tak reaguje na Tatusia. Mój nic. Ł gada a ten się nie rusza xD Jakby popadał w szok Swojego najmocniej czuję tak w okolicach 11-13 a potem 19-20. No i teraz też się ciśnie że nie leżę tylko siedzę i pilnuję ciasta ^^ Co chwilę czuję jak mnie pcha z niezadowolenia. A to przecież dla Niego się piecze specjalnie. No i dla Tatusia oczywiście. Łobuz mój <3Mój kompan a brzuszku jest na tyle leniwy ze daje znać o sobie rano wieczorem i w nocy jak matka śpi no i czasami w południe . Najbardziej zaczęła się ruszać wczoraj jak mój mąż zaczą mówić do brzuszka lody zjedzone nic nie pomogły .. może na poprawę nastroju wybiorę się jutro na zakupy dla małej
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Zakupy są dobre na każde smutki <3 Też bym coś już kupiła... Ale chcę jeszcze poczekać, bo jak zacznę to przepadnę. Na razie przeglądam internety i rozpuszczam się przed każdym chłopięcym ciuszkiem
Monia12390
Zaangażowana w BB
Dopytaj, ja do diabetologa miałam mieć wizytę we wrześniu, ale dałam skierowanie na którym miałam podany tydzień ciazy i za tydzień dostałam wizytę.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
W ciąży muszą Cię przyjąć w ciągu 7dni. Zadzwoń jeszcze raz i się upomnij. To Twoje prawoDzwoniłam termin na grudzień 2018! A, że w ciąży to na wrzesień. Nie mogę tyle czekać. Muszę iść prywatnie.
Roksi zapisałam na Bemowo. Klinika ortopedyczna do Krajewskiego. Na jutro dopiero. Dziękuję kochana.
Martwię się tym hematologiem.
To spróbuję jeszcze raz.W ciąży muszą Cię przyjąć w ciągu 7dni. Zadzwoń jeszcze raz i się upomnij. To Twoje prawo
Muszę mieć najpierw skierowanie na którym jest napisane "pilne" i lekarz zdecyduje kiedy mnie przyjmie. Ale ona nie wie kiedy, bo to lekarz oceni po badaniach czy to pilne.W ciąży muszą Cię przyjąć w ciągu 7dni. Zadzwoń jeszcze raz i się upomnij. To Twoje prawo
reklama