blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Widzę, że nie tylko ja śledzę na fb mama prawnik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe to jak znasz płeć to możesz kupować przecież albo jakieś uniwersalne bo ja jak nie znałam płci kupowałam uniwersalne a teraz już mogę szaleć z koloramiJa to czuje tylko przelewanie się w bardzo podobnym terminie co u ciebie pewnie kazda z nas innaczej je odczuwa. Też chce już kupować ciuszki!!
@iwilleatyou ale super!! Gratuluje!!
Super[emoji4] no to synuś będzie dumnym starszym bratem [emoji4]Przedstawiam wam kochane moja piękną i zdrową CÓRKĘ <3 jestem w niej zakochana bez pamieci )))
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dalej nie wierze ze to córka moze uwierze jak urodzeSuper[emoji4] no to synuś będzie dumnym starszym bratem [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaa cudownie!!! Gratki parki pikna córa!Przedstawiam wam kochane moja piękną i zdrową CÓRKĘ <3 jestem w niej zakochana bez pamieci )))
O jak sobie cierne oczko. <3 Słodka Bardzo Ci gratulujęPrzedstawiam wam kochane moja piękną i zdrową CÓRKĘ <3 jestem w niej zakochana bez pamieci )))