reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@DigitalGirl cudownie, cieszę się że wszystko ok :)
Dziewczyny znacie dobrego hematologa w Warszawie? Co mam za dzień. Do tego mój piesek ma pogorszenie, jutro jade z nią do ortopedy wszyscy na urlopie. Rossiczka Bissenika i Sterny nie ma do końca lipca. Jak na złość.

reklama
@gier_er A u Ciebie Kochana wszystko już ok ?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, dziękuję [emoji11]:-) tylko przykro mi bardzo bo w tej sytuacji raczej wcale nad morze nie pojedziemy i nie zobaczę mojej Nadulki całe 2 tygodnie :-(

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@DigitalGirl cudownie, cieszę się że wszystko ok :)
Dziewczyny znacie dobrego hematologa w Warszawie? Co mam za dzień. Do tego mój piesek ma pogorszenie, jutro jade z nią do ortopedy wszyscy na urlopie. Rossiczka Bissenika i Sterny nie ma do końca lipca. Jak na złość.
Idę zaraz do mojego weta, zapytam o zamiennika dwóch wyżej wymienionych panów

Co do hematologa Link do: Przychodnia specjalistyczna - Instytut Hematologii i Transfuzjologii
Nie wiem tylko czy skierowania nie potrzebujesz, zadzwoń najlepiej

Wpisz nam sie w kalendarz, będziemy kciuki trzymac :)

Ja jestem po in vitro. Chodzę do dwóch lekarzy - jeden to taki z pakietu z pracy, on mi badania zaleca, które w pakiecie mam bezpłatne, poza tym dochodzę do wniosku, że skoro mi się należy to czemu mam nie iść. Do drugiego ;lekarza chodze prywatnie, to ten sam lekarz, który mnie prowadził w klinice i który zrobił mi udany transfer, dzięki niemu jestem w ciąży. On zna najlepiej moją historię, dawkuje mi leki, itd. Jeden wysyła mnie na połówkowe prywatnie, do konkretnego specjalisty od usg ( a ja pójdę, bo wierzę temu lekarzowi) a drugi mnie wysyła na połówkowe z mojego pakietu. I na oba pójdę. Mam nadzieję, że oba badania potwierdzą, że dziewczyna, bo my z mężem czujemy, że to nasza Żywia będzie.
No jasne. Ja ogółem jestem panikarą i jak moja gin, by mi radziła zrobić też prywatnie to uwierz mi, że w sekunde bym się umawiała na badanie. A odczuwasz już ruchy?

Mąż pojechał w trasę :( a mi się chce płakać ze sama znowu zostałam

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

No jasne. Ja ogółem jestem panikarą i jak moja gin, by mi radziła zrobić też prywatnie to uwierz mi, że w sekunde bym się umawiała na badanie. A odczuwasz już ruchy?
Tak, powoli czuję już delikatne kopnięcia. Do tej pory tylko takie dotknięcia w seriach po 2 czy 3 i.. jakby mi ktoś łyżką w brzuchu mieszał :D

reklama
A widzisz to zazdroszczę. Ja niby czuje takie delikatne przelewanie i na tym koniec. Dzisiaj miałam samą kontrolę i niby wszystko ok. Do 20 tygodnia powiedziała, że już powinnam czuć. Chociaż ostatnio wylądowaliśmy na pogotowiu i tam po usg doktor powiedział ze dzieciątko strasznie małe i tak trwam do tego 1 sierpnia

Do góry