Jakoś średnio apetycznie to wygląda.. . Nic dziwnego, że tam schudłaś[emoji6]Musisz jadać takie śniadanie jak w szpitalu dają, wtedy będzie w sam raz[emoji6] zgadzam się chyba tylko z ilością wody.
Zobacz załącznik 814559
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A mogę być u pierwsza oby tylko szczęśliwie [emoji5] [emoji4]O kochana, pewnie będziesz jedną z pierwszych
Kurka wodna!! Wczoraj gotowałam ogórkową i coś nie mogłam jej dosmakować. W końcu machnełam ręką i jem jaka jest. Dopiero patrząc na Twoja zauważyłam, że marchewki nie dodałam[emoji3] [emoji3] [emoji3]My już po obiedzie, ogorkowa ze wczoraj (moja ulubiona) a dziś zrobiłam do tego schabowe z ziemniakami które zapomnialam posolić ale co tam. moja zupka ;
@Oska305 mam to samo jak by prądy w piersiach, aż nie raz boki. Też miałam o to pytać. Super ze masz juz prawie wszytko przygotowane dla dzieciaczkow. !! Noo i faktycznie mało czasu patrząc tak zostało.. ! Ale ja już mimo to nie mogę się doczekać. Chociaż jeszcze nic nie mam Oprócz kilku ciuszków z lumpka i szumisia.
@DigitalGirl uff kurcze wysłałam że bardzo krwawisz jak napisałaś o tej żywej czerwonej krwi , przestraszylam się.! Suepr to że jutro wizyta ! No przodujace to faktycznie plamienia to norma
@Klaudiamama2 witaj!!
......:::::::::18t. i 2d::::::::.........
M@gda
Moderatorka
Na pocieszenie powiem, że mnie też smak wariuje... Nic nie mogę doprawić.Kurka wodna!! Wczoraj gotowałam ogórkową i coś nie mogłam jej dosmakować. W końcu machnełam ręką i jem jaka jest. Dopiero patrząc na Twoja zauważyłam, że marchewki nie dodałam[emoji3] [emoji3] [emoji3]
Klaudiamama2
Początkująca w BB
Troszkę zapoznałam się z Wami ale jest co czytać w8ec juz w trakcie będę doczytywać ja mam w ogóle termin na 1.01.2018 ale nie wydaje mi się to realny termin w ogóle bardzo gryze się z myślami jak urodzić. ...pierwsza ciążę miałam zakończona przez cięcie cesarskie - umówione dużo wcześniej - miałam wskazanie od psychiatry z powodu ogromnego lęku i problemów nerwicowych- ponieważ wcześniej leczył się na nerwice. I wszystko było ok....samo to ze miałam wybrany termin poszłam do szpitala na daną godzinę itd itd.... cięcie robił mi mój lekarz w8ec dodatkowo super. Tez szybko doszłam do siebie. ..ale....no właśnie i co chodzi? Dlaczego teraz mam wątpliwości - a dlatego dziewczyny ze mam lęk przed tym znieczuleniem. Przed tym brakiem czucia...to jest straszne uczucie..mózg wysyła sygnał ruszaj a tu się nie da... to trochę spowodowało moja panike. I teraz wiedząc juz jak to wygląda nie wiem czy bym się odważyła
Ja ostatnio zmieniłam glany na kozaki. W pracy by mi nie wybaczyli syfu spod podeszw xD Ale w tym roku nie zawaham się ich użyć, hihihiJa tam zimą w glanach normalnie śmigam To chyba była mój najlepszy zakup obuwniczy
Karolcia90
Fanka BB :)
@Klaudiamama2 witaj [emoji6].
Ja już nawet nie próbuję nic doprawiać, wszystko mogłam przesolić [emoji6] od kiedy zaczęli mnie straszyć, że jak będę jeść tyle soli to będę ciągle puchnąć to jem "niewyraźne" [emoji6]. Mąż wszystko doprawia, aby było dobre, ale dla mnie wszystko jakieś takie mało słone [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już nawet nie próbuję nic doprawiać, wszystko mogłam przesolić [emoji6] od kiedy zaczęli mnie straszyć, że jak będę jeść tyle soli to będę ciągle puchnąć to jem "niewyraźne" [emoji6]. Mąż wszystko doprawia, aby było dobre, ale dla mnie wszystko jakieś takie mało słone [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudiamama2
Początkująca w BB
A u mnie dziś golabki ale zrobiłysvie mi smak na ogorkowa. ..chyba zrobię jutro chociaż moja Hania nir bardzo lubi...
U nas dziś tez pada i wieje strasznie - przy okazji mieszkam ok 50 km pod Wrocławiem
Co do kupowania ubranek ja czekam teraz do wtorku żeby wiedzieć jaka płeć wtedy zacznę myśleć :₩ ale jak będzie dziewczynka to mam 3 pudła ciuchów niektórych w ogóle nie użytych . ale ogólnie jestem z tych co wola mieć wszystko wcześniej. Ja nie mówię żeby kupować nie wiadomo co ale podstawowe muszą być. Poza tym trzeba wcześniej wyprać w proszku dla dzieci ( ja polecam lovela- sprawdzone przy pierwszym dziecku) i wyprawach poskładać. ... uważam też ze ok 30 tyg trzeba myśleć o walizce do szpitala tzn juz ja nic najlepiej gotowa ostatnio tak miałam - byłam gotowa od 30 tyg:
U nas dziś tez pada i wieje strasznie - przy okazji mieszkam ok 50 km pod Wrocławiem
Co do kupowania ubranek ja czekam teraz do wtorku żeby wiedzieć jaka płeć wtedy zacznę myśleć :₩ ale jak będzie dziewczynka to mam 3 pudła ciuchów niektórych w ogóle nie użytych . ale ogólnie jestem z tych co wola mieć wszystko wcześniej. Ja nie mówię żeby kupować nie wiadomo co ale podstawowe muszą być. Poza tym trzeba wcześniej wyprać w proszku dla dzieci ( ja polecam lovela- sprawdzone przy pierwszym dziecku) i wyprawach poskładać. ... uważam też ze ok 30 tyg trzeba myśleć o walizce do szpitala tzn juz ja nic najlepiej gotowa ostatnio tak miałam - byłam gotowa od 30 tyg:
Ja ostatnio wszystko przepieprzam i przesalam. Jak nigdy z tym nie miałam problemu, tak teraz wszystkie potrawy doprawia Ł.Na pocieszenie powiem, że mnie też smak wariuje... Nic nie mogę doprawić.
reklama
Klaudiamama2
Początkująca w BB
A u mnie dziś golabki ale zrobiłysvie mi smak na ogorkowa. ..chyba zrobię jutro chociaż moja Hania nir bardzo lubi...