Klaudiamama2
Początkująca w BB
Dziewczyny jakbyście mialy ochotę to napiszcie jakiś skrót o Was bo nie nadrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz zerknąć na poznajmy się tam jest coś o większości z nas [emoji4]Dziewczyny jakbyście mialy ochotę to napiszcie jakiś skrót o Was bo nie nadrobie
Dziewczyny jakbyście mialy ochotę to napiszcie jakiś skrót o Was bo nie nadrobie
Ja tam zimą w glanach normalnie śmigam To chyba była mój najlepszy zakup obuwniczy@DigitalGirl nawet kurcze nie strasz... Odpoczywaj dziś dużo. Pogoda też pewnie robi swoje. Cieszę się że Kalinka Cię mizia od środka. Pocieszające jak nic innego
@Zinc ja też jeszcze bardzo na spokojnie do tego podchodzę. Ale faktycznie, piżama szlafrok i klapki by się przydały w razie wu. Nie pomyślałam o tym. Ba nawet nie chcę myśleć że mogliby mnie znów zamknąć na oddziale. Brrr... Też wolę być w domku jak Gie_er
@Karolcia90 ja tam byłam 2 razy. Raz po ślubie pojechaliśmy w odwiedziny na tydzień i raz na Wielkanoc. Ludzie tam faktycznie są aż dziwnie mili ^^ Kiedy dostaliśmy zaproszenie od sąsiadów Mamy na kuter, to nie wiedziałam czy się bać czy cieszyć xD Ale fajnie było popływać łódką Szkoda tylko że ryby nie brały...
Aaa miałam jeszcze coś napisać. Odkąd wyskoczył mi brzuś to mam problem ze środkiem ciężkości. Nie jestem w stanie ustać na tych moich mikrych stópkach. Chwieje mną jak żaglem Już o mało 3 razy się nie wywaliłam, bo sobie poprostu stałam ^^ Zimą chyba wyciągnę glany xD
Witaj. Fajnie, że nadal nowe mamy dołączająWitajcie kobietki chciałabym do Was dołączyć jestem w 15tyg+2. To moja druga ciąża mam dwuletnią córeczkę Hanie która dokładnie 29 lipca będzie obchodziła urodzinki. We wtorek na wizycie u ginekologa dowiemy się jaka jest płeć naszego malucha w brzuszku jesteśmy ciekawi choć nie mamy jakiś ,,wymagań ,, obojętne nam co do ciąży to czuje się źle. ...tzn ogólnie jest wszystko w porządku ale bardzo mdli mnie i wymioty....dokładnie tak jak w pierwszej ciąży. Ale mam nadzieje ze to juz ten czas kiedy zaczną te dolegliwości opuszczać dziewczyny pozdrawiam
Link do: Grudniowe mamy 2017Dziewczyny a gdzie jest to ,, poznajmy się, ,?żebym mogła o Was sie czegoś dowiedzieć? ja tu całkiem nowa i zielona