reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

A u mnie dziś golabki :) ale zrobiłysvie mi smak na ogorkowa. ..chyba zrobię jutro chociaż moja Hania nir bardzo lubi...

U nas dziś tez pada i wieje strasznie :) - przy okazji mieszkam ok 50 km pod Wrocławiem :)

Co do kupowania ubranek :) ja czekam teraz do wtorku żeby wiedzieć jaka płeć wtedy zacznę myśleć :₩ ale jak będzie dziewczynka to mam 3 pudła ciuchów niektórych w ogóle nie użytych . ;) ale ogólnie jestem z tych co wola mieć wszystko wcześniej. Ja nie mówię żeby kupować nie wiadomo co ale podstawowe muszą być. Poza tym trzeba wcześniej wyprać w proszku dla dzieci ( ja polecam lovela- sprawdzone przy pierwszym dziecku) i wyprawach poskładać. ... uważam też ze ok 30 tyg trzeba myśleć o walizce do szpitala tzn juz ja nic najlepiej gotowa :) ostatnio tak miałam - byłam gotowa od 30 tyg:):):

reklama
@Klaudiamama2 witaj [emoji6].

Ja już nawet nie próbuję nic doprawiać, wszystko mogłam przesolić [emoji6] od kiedy zaczęli mnie straszyć, że jak będę jeść tyle soli to będę ciągle puchnąć to jem "niewyraźne" [emoji6]. Mąż wszystko doprawia, aby było dobre, ale dla mnie wszystko jakieś takie mało słone [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze gotuje niedosolone, znaczy dla mnie jest dobre, ale większości ludzi wydaje się nie słone. Na szczęście mąż się przyzwyczaił :)

Pamiętaj jak coś jest surowce, albo murowe to nie jedz [emoji6]
1499944188-aaaaaa.jpeg

1499944281-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mozna żywności zanieczyszczone kocimi dochodami???? Le.... a taka lubie najbardziej....

@M@gda zawsze mi się wydawało, że solimy tak "przeciętnie", część naszych gości zawsze sobie dosala na talerzu. Nigdy nie uważałam, że mąż za mało doprawia [emoji6],ale od kiedy jestem w ciąży najbardziej mi smakuje przesolone [emoji23]. Ale zaczynam się przyzwyczajać do tego mało słonego smaku potraw [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie kobietki :) chciałabym do Was dołączyć :) jestem w 15tyg+2. To moja druga ciąża :) mam dwuletnią córeczkę Hanie :)która dokładnie 29 lipca będzie obchodziła urodzinki. We wtorek na wizycie u ginekologa dowiemy się jaka jest płeć naszego malucha w brzuszku:) jesteśmy ciekawi choć nie mamy jakiś ,,wymagań ,,:) obojętne nam:) co do ciąży to czuje się źle. ...tzn ogólnie jest wszystko w porządku ale bardzo mdli mnie i wymioty....dokładnie tak jak w pierwszej ciąży. Ale mam nadzieje ze to juz ten czas kiedy zaczną te dolegliwości opuszczać :) dziewczyny pozdrawiam :)
Witamy. Rozgosc się

Do góry