reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hejka:*

Gieer super ze juz zostalo tylko plamienie:*Jak sie bedziesz lepiej czula w domu to sie wypisuj i odpoczywaj sobie jak najwiecej:*

Reniuszek co to za dołek co?Lepiej dzisiaj?

Endywia dobrze ze juz lepiej i ze L4 tuz tuz:)

Digital juz zaciskam kciuki za Kalinkę:*Bedzie wszystko dobrze!!Siusiak nie wyrosnie:p

Manique bardzo wspolczuje wymiotów:(Oby Cie oposcily a nie do konca trzymaly kurde!!

Rossiczka piekna psinka!Dobrze ze juz lepiej!

Powodzenia dzis na wizytach:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Mamuśki :D
Powodzenia na wizytach.Kciuki zaciśnięte.
Gieer cieszę się, że lepiej.

Ja dziś dobrze spałam. I wypoczęłam ale od rana w pracy coś i już się zmachałam. Byle do urlopu:D

Ja juz po wizycie z Antosiem wszystko dobrze zdrowo rośnie ,szyjka dluga twarda i zamknieta nastepna kontrolna wizyta 9 sierpnia a we wtorek jedziemy na polowkowe to bede znac wiecej szczegółów.Przepraszam ze ostatnio malo pisze ale wiecznie cos to wybieranie mebli to tesc w szpitalu i ciągle cos sie dzieje ,ale czytam na bieżącą.Ruchy juz bardzo dobrze czuje i Antos to maly wiercipieta chyba po tatusiu.

Cześć Dziewczyny, miłego dnia i udanych wizyt.

Jejku ale Wy te sny macie, u mnie na szczęście bez takich szaleństw. Straszne za to jest to jak.Ja się w nocy poce. Cała mokra wstaje jak po silce. Dobrze że sobie ostatnio.trochę nowych pizam kupiłam :-) więc zaraz pod prysznic.

Moja Georgia ma się dużo lepiej, nawet dzisiaj apetyt ma, ale wciąż jest na glodowce biedna. Więc dzisiaj znowu wet, kroplowki antybiotyk i reszta.
1499840574-aaaaaa.jpeg

Mój Tata w poniedziałek przyjechał więc mam cudownie, bo bawi się z Młodym, wczoraj mi też posprzatal i zajmuje się zakupami i gotowaniem. Czuje się jak Księżniczka (to część prezentu urodzinowego abym odpoczela, zanim w morze znowu wypłynie)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna psinka, mam nadzieję że leki pomogą i całkiem dojedzie do siebie [emoji4] tata faktycznie wspaniały a i Tobiaszek ma swojego bohatera [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Endywia delikatna kobietko nasza :* To teraz już proszę uważać na brzuszek ;) Ja właśnie wykańczam zatrucie. Myślę że do 2-3 godzin znów będę śmigać, hihihi :D Bardzo się cieszę z Twojego L4 - odpoczniesz i podziwiam że tak długo wytrzymałaś :D

@gie_er cudnie, że wracasz do domu :) I że plamienie już Ci daje spokój. Miła środa się zaczyna.

@doublemummy jaaaa! Niezły czad xD My jesteśmy chyba jakimiś sennymi siostrami. Mi złe złe rzeczy - Tobie złe rzeczy, Tobie głupotki - mi również xD Hihihi :)

@Zinc u mnie było to samo. Też milion spraw do skonczenia, bo L4 dostałam z dnia na dzień i musiałam spadać do domu... Na szczęście Szef zrozumiał.

@Rossiczka jaki słodki kudełek z tej Twojej suni!!! Kocham takie kudłate wariatki. Dobrze że już jest lepiej. Kochany ten Twój Tatuś :)

@Karolcia1992 zatem zdrówka dla teścia ;) Gratuluję dobrych wieści po wizycie.

Chciałam sobie pospać jeszcze godzinkę, bo po wczorajszym tour de Kraków jestem jakaś nie do życia... A tu proszę - kurier z ogrodniczkami. W sumie są spoko. Tylko dawno czegoś takiego nie nosiłam i teraz nie wiem czy szelki powinny być luźne? Czy jednak mocniej trzymać się ramion? Jak macie w swoich spodniach?

A i na zabieg z królikiem jedziemy dopiero za tydzień. Bidula musi jeszcze chwilkę przecierpieć z tą burzą hormonów :( Już wiem co znaczy bzykać jak króliki... Mógłby to robić caaaaały czas.

A w ogóle to miałam wczoraj przygodę. Mój Mąż chyba też dostał ciążowego mózgu. Stwierdziliśmy kino? Kino! Zjedliśmy obiad, bach do auta. Dojechaliśmy 20 min przed seansem. Odebraliśmy w barze darmową colę i popcorn. Aż tu nagle Mąż "Gdzie mój portfel?!" I tyle było z naszego kina, bo bez karty nie wejdzie na darmowe bilety ^^ Do tego dokumenty do auta też były w portfelu -.- Oczywiście Mąż w panikę że Go okradli albo że w sklepie zostawił. Gdzie Mu mówię: napewno będzie na biurku - zobaczysz. Wróciliśmy z tym popcornem i colą do domu xD Ł patrzy a portfel na biurku <3 Moja sierotka ^^ I mieliśmy domowe kino, hihihihi :)

Piękna psinka, mam nadzieję że leki pomogą i całkiem dojedzie do siebie [emoji4] tata faktycznie wspaniały a i Tobiaszek ma swojego bohatera [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja za Was kciuki też mocno trzymam

@CarlaR kocham melliski :D Te różowe też mam :D Skoczę w takim razie do CCC może mi tez co uda się upolować :D

Moje chłopaki na placu zabaw a ja w końcu miałam czas na spokojny prysznic :D Jakie to miłe uczucie móc nałożyć maskę na włosy i nie spłukiwać jej po 3 minutach :D Wcinam orzechy i piszę do Was. Mąż ze mnie się śmieje, że z Włocha zrobiła w brzuchu się wiewiórka :D Chyba imie juz wybaliśmy i będzie u nas Jagoda ( tak do brzuszka mówiłam jak pojawiło się to największe plamienie, więc chyba tak powinno zostać)

Kochana ja za Was kciuki też mocno trzymam

@CarlaR kocham melliski :D Te różowe też mam :D Skoczę w takim razie do CCC może mi tez co uda się upolować :D

Moje chłopaki na placu zabaw a ja w końcu miałam czas na spokojny prysznic :D Jakie to miłe uczucie móc nałożyć maskę na włosy i nie spłukiwać jej po 3 minutach :D Wcinam orzechy i piszę do Was. Mąż ze mnie się śmieje, że z Włocha zrobiła w brzuchu się wiewiórka :D Chyba imie juz wybaliśmy i będzie u nas Jagoda ( tak do brzuszka mówiłam jak pojawiło się to największe plamienie, więc chyba tak powinno zostać)
Jagódka cudownie! Też marzyłam o Jagódce <3 Smacznych orzeszków :)

@Karolcia1992 @reniuszek udanych wizyt [emoji6]!

@CarlaR a te balerinki na prawdę mają wszystkie właściwości melisek [emoji6]? W sensie, że stopa się nie grzeje, nie poci?

@gie_er jeśli w domu masz być spokojniejsza i dzięki temu ciśnienie nie będzie Ci skakać to nie ma sensu siedzieć w szpitalu. Dobrze, że po krwawieniu zostały tylko jakieś resztki plamienia, oby się już nie powtórzyło [emoji6].

@reniuszek mam nadzieję, że dziś samopoczucie trochę lepsze [emoji6]. Zobaczysz maleństwo to Ci się humor polepszy [emoji16]. Dodatkowo wysyłam Ci ogrom pozytywnej energii [emoji8][emoji8]. Myślę, że zebrała Ci się taka kumulacja burzy hormonów i pogody w kratkę, która potrafi człowieka dobić.

@Manique mam nadzieję, że jednak wymioty nie będą Cię męczyć do końca ciąży.. Przecież to jeszcze tyyyyyyyyle czasu..

1499850806-aaaaaa.jpeg

A to zdjęcie mojego małego giganta z wczoraj [emoji16][emoji16]. I pierwszy różowy ciuszek [emoji7] te skarpetki są z takiego milutkiego tworzywa, że najchętniej bym je ciągle macała [emoji16].
Ale z resztą różowych zakupów to się chyba wstrzymam jeszcze chwilkę, co prawda lekarz wydawał się być bardzo pewny tego co widzi, ale do połówkowych już niedaleko to chyba się upewnię [emoji6]. Dodatkowo raczej dostanę jakieś ciuszki po moich dwóch chrześnicach [emoji6], przejrzę co sobie zostawić i wtedy będę uzupełniać garderobę naszej panny [emoji7].
Za to z imieniem mamy ciągle zgrzyt [emoji6]. Musimy na spokojnie spisać swoje listy propozycji i przeprowadzić dyskusję [emoji16]. W innym razie trzeba będzie zrobić głosowanie [emoji23]. Moja mama już przedstawiła spisaną listę swoich propozycji [emoji23].

Życzę miłego dnia [emoji16].

My dziś zaczynamy 21 tydzień [emoji7].

reklama
@Karolcia1992 @reniuszek udanych wizyt [emoji6]!

@CarlaR a te balerinki na prawdę mają wszystkie właściwości melisek [emoji6]? W sensie, że stopa się nie grzeje, nie poci?

@gie_er jeśli w domu masz być spokojniejsza i dzięki temu ciśnienie nie będzie Ci skakać to nie ma sensu siedzieć w szpitalu. Dobrze, że po krwawieniu zostały tylko jakieś resztki plamienia, oby się już nie powtórzyło [emoji6].

@reniuszek mam nadzieję, że dziś samopoczucie trochę lepsze [emoji6]. Zobaczysz maleństwo to Ci się humor polepszy [emoji16]. Dodatkowo wysyłam Ci ogrom pozytywnej energii [emoji8][emoji8]. Myślę, że zebrała Ci się taka kumulacja burzy hormonów i pogody w kratkę, która potrafi człowieka dobić.

@Manique mam nadzieję, że jednak wymioty nie będą Cię męczyć do końca ciąży.. Przecież to jeszcze tyyyyyyyyle czasu..

1499850806-aaaaaa.jpeg

A to zdjęcie mojego małego giganta z wczoraj [emoji16][emoji16]. I pierwszy różowy ciuszek [emoji7] te skarpetki są z takiego milutkiego tworzywa, że najchętniej bym je ciągle macała [emoji16].
Ale z resztą różowych zakupów to się chyba wstrzymam jeszcze chwilkę, co prawda lekarz wydawał się być bardzo pewny tego co widzi, ale do połówkowych już niedaleko to chyba się upewnię [emoji6]. Dodatkowo raczej dostanę jakieś ciuszki po moich dwóch chrześnicach [emoji6], przejrzę co sobie zostawić i wtedy będę uzupełniać garderobę naszej panny [emoji7].
Za to z imieniem mamy ciągle zgrzyt [emoji6]. Musimy na spokojnie spisać swoje listy propozycji i przeprowadzić dyskusję [emoji16]. W innym razie trzeba będzie zrobić głosowanie [emoji23]. Moja mama już przedstawiła spisaną listę swoich propozycji [emoji23].

Życzę miłego dnia [emoji16].

My dziś zaczynamy 21 tydzień [emoji7].
Jak ja bym miała lista mamy się kierować to moje dzieci imion by nie miały [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Do góry