Czesc Dziewczyny..
Chwile mnie nie bylo, ale duzo sie dzialo.. w piatek z tymi moimi bolami wyladowalam na IP. Lezalam sobie kilka godzin pod kroplowka bo okazalo sie, ze to najprawdopodobniej refluks mi sie odezwal. Bol brzucha niesamowity. Ale z Dzidzia wszystko ok na szczescie. Jedyne co musze troche uwazac na jedzenie - moj zoladek nie wytrzymal ciazowej rozpusty po prostu..
W pracy tez czuje sie coraz gorzej - klima daje popalic, a dodatkowo stres w zzwiazku ze zmianami personalnymi, wiec padla decyzja, ze od poczatku sierpnia ide na L4...
Poniewaz mnie chwile nie bylo to Wam wszytskim wielkie gratulacje pozytywnych wiesci, poznanych plci i pieknych zdjec z USG! Niech nadze Dzieciatka rosna w sile.
Zle sie czujacym - duzo sily i oby wszystkie dolegliwosci szybko przeszly..
Szczegolnie
@gie_er - daj znac co z Toba - martwimy sie!!
@reniuszek - wiesz, ze Cie lubie i nie zmarnuj tego! Nie gadaj glupot, ze jestes wielka bo wygladasz super (juz Ci to mowilam). Waga sie kompletnie nie przejmuj bo zrzucicsz raz dwa po ciazy. Zobacz - ja tez mam 160 i przy Antosiu z przeszczepu wazacego 47 kg (to bylo zaraz po slubie) dobilam do 73kg. I co? Niecaly rok pozniej mialam znow 47kg
Jestes teraz najpiekniejsza istota na ziemi - masz w sobie wielki Skarb, a Twoje cialo to cieply i przytulmny domek dla niego. Taka nasza uroda i to jest cudowne!!! W tej ciazy tez sie jakos mega nie objadam, a mam juz +6 - no stress Malenka
<3
Btw ja tez sie sie czulam w ciazowych ogrodniczkach to sobie poszlam do Cropp'a i kupilam zwykle ogrodniczki tylko 2 rozmiary wieksze i czuje sie w nich cudownie! Nie opinaja mi ud (a tez mam od tanca masywne) - moze tam sprobuj? Polecam tez Joggery z dzialu meskiego - dla nas
maja fajna gumke w pasie i ja sobie w nich spokojnie smigam, a wygladaja super.