reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@gie_er jak sytuacja u Ciebie? mam nadzieje że już lepiej, nadal 3mamy w kciuki
Wypisuję się dzisiaj na swoją prośbę. Od wczoraj od rana są jakieś resztki plamień, dzisiaj już brązowe. Chcieli żebym do jutra została z tym holterem, ale tak jak mówilam zrobię go na PZU. Wizja pójścia do domu uspokoiła mnie na tyle że wstałam z ciśnieniem 100/60 ;) więc nie chce znowu ryzykować nerwów.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc Dziewczyny..
Chwile mnie nie bylo, ale duzo sie dzialo.. w piatek z tymi moimi bolami wyladowalam na IP. Lezalam sobie kilka godzin pod kroplowka bo okazalo sie, ze to najprawdopodobniej refluks mi sie odezwal. Bol brzucha niesamowity. Ale z Dzidzia wszystko ok na szczescie. Jedyne co musze troche uwazac na jedzenie - moj zoladek nie wytrzymal ciazowej rozpusty po prostu..

W pracy tez czuje sie coraz gorzej - klima daje popalic, a dodatkowo stres w zzwiazku ze zmianami personalnymi, wiec padla decyzja, ze od poczatku sierpnia ide na L4...

Poniewaz mnie chwile nie bylo to Wam wszytskim wielkie gratulacje pozytywnych wiesci, poznanych plci i pieknych zdjec z USG! Niech nadze Dzieciatka rosna w sile.

Zle sie czujacym - duzo sily i oby wszystkie dolegliwosci szybko przeszly..

Szczegolnie @gie_er - daj znac co z Toba - martwimy sie!!

@reniuszek - wiesz, ze Cie lubie i nie zmarnuj tego! Nie gadaj glupot, ze jestes wielka bo wygladasz super (juz Ci to mowilam). Waga sie kompletnie nie przejmuj bo zrzucicsz raz dwa po ciazy. Zobacz - ja tez mam 160 i przy Antosiu z przeszczepu wazacego 47 kg (to bylo zaraz po slubie) dobilam do 73kg. I co? Niecaly rok pozniej mialam znow 47kg :) Jestes teraz najpiekniejsza istota na ziemi - masz w sobie wielki Skarb, a Twoje cialo to cieply i przytulmny domek dla niego. Taka nasza uroda i to jest cudowne!!! W tej ciazy tez sie jakos mega nie objadam, a mam juz +6 - no stress Malenka :)<3

Btw ja tez sie sie czulam w ciazowych ogrodniczkach to sobie poszlam do Cropp'a i kupilam zwykle ogrodniczki tylko 2 rozmiary wieksze i czuje sie w nich cudownie! Nie opinaja mi ud (a tez mam od tanca masywne) - moze tam sprobuj? Polecam tez Joggery z dzialu meskiego - dla nas :) maja fajna gumke w pasie i ja sobie w nich spokojnie smigam, a wygladaja super.
Dobrze że już wszystko ok. I dobrze że od sierpnia L4. Ja też od sierpnia [emoji3] wszyscy w pracy panikują i błagają żebym podokańczała mnóstwo spraw (każdy chce być najważniejszy), ale mimo to nikt nie protestuje, a ponieważ pracuję z prawie samymi babami to mnie rozumieją [emoji4]

Dziewczyny, pięknych dzisiejszych wizyt :)

@gie_er rób tak, żeby było jak najlepiej dla Ciebie i Poli (mam nadzieję że imię mi się nie pomyliło:*) grunt że młoda się trzyma super świetnie.

@Endywia no średni weekend miałaś:/ dobrze, że już dobrze

@reniuszek mam 160 i 71kg wagi...z taką zaczynałam ciąże. Znam ból wygladania jak kolka bo cyc mam taki że moglabym nim zabić ;) jak na moje oko wygladasz SUPERzgrabnie!! A to samopoczucie..obstawiam jak dziewczyny hormony lub stres związany z ostatnimi wydarzeniami. Jesteś piękna mała :*

@Rossiczka wczoraj miałam jakiś gorszy dzień psychicznie i wylałam przy każdym poście o twoim piesku, bo od razu widziałam moja Lolę jak miała biegunkę przez 2 dni i ledwo żyła. Lekarza macie dobrego więc na pewno szybko wyprowadzi wam pieska na prostą.

@Millo Inkaaaaa huraaaa :* cudownie, teraz trzymaj kciuki za mnie i Kaline w piątek..już powoli zaczynam srać po gaciach. Dobrze, że młoda się codziennie rusza..miód na zatroskane serce matki

Cześć Dziewczyny, miłego dnia i udanych wizyt.

Jejku ale Wy te sny macie, u mnie na szczęście bez takich szaleństw. Straszne za to jest to jak.Ja się w nocy poce. Cała mokra wstaje jak po silce. Dobrze że sobie ostatnio.trochę nowych pizam kupiłam :-) więc zaraz pod prysznic.

Moja Georgia ma się dużo lepiej, nawet dzisiaj apetyt ma, ale wciąż jest na glodowce biedna. Więc dzisiaj znowu wet, kroplowki antybiotyk i reszta.
1499840574-aaaaaa.jpeg

Mój Tata w poniedziałek przyjechał więc mam cudownie, bo bawi się z Młodym, wczoraj mi też posprzatal i zajmuje się zakupami i gotowaniem. Czuje się jak Księżniczka (to część prezentu urodzinowego abym odpoczela, zanim w morze znowu wypłynie)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ach jaka piękna sunia !!! <3
Zazdroszczę taty cudowny!! mój nigdy taki nie był..a teraz nie nadrobi bo nie żyje od 8 lat. Odpoczywaj i korzystaj z pomocy póki jest z Wami :) Dziadki są super!

Ach jaka piękna sunia !!! <3
Zazdroszczę taty cudowny!! mój nigdy taki nie był..a teraz nie nadrobi bo nie żyje od 8 lat. Odpoczywaj i korzystaj z pomocy póki jest z Wami :) Dziadki są super!
To współczuję braku taty :-(

Mój to fakt jest cudowny, zawsze był. Najbardziej w Dziadzi zakochany Tobiasz, miał niecały rok jak w Dziadku się zakochał i jak jest Dziadek nic inne się nie liczy. Mimo że mój.ojciec pływa więc rzadko jest w domu, mieszka od nas 360 km. Ale i tak skradł serce mego syna

reklama
Do góry