@Karolcia1992 @reniuszek udanych wizyt [emoji6]!
@CarlaR a te balerinki na prawdę mają wszystkie właściwości melisek [emoji6]? W sensie, że stopa się nie grzeje, nie poci?
@gie_er jeśli w domu masz być spokojniejsza i dzięki temu ciśnienie nie będzie Ci skakać to nie ma sensu siedzieć w szpitalu. Dobrze, że po krwawieniu zostały tylko jakieś resztki plamienia, oby się już nie powtórzyło [emoji6].
@reniuszek mam nadzieję, że dziś samopoczucie trochę lepsze [emoji6]. Zobaczysz maleństwo to Ci się humor polepszy [emoji16]. Dodatkowo wysyłam Ci ogrom pozytywnej energii [emoji8][emoji8]. Myślę, że zebrała Ci się taka kumulacja burzy hormonów i pogody w kratkę, która potrafi człowieka dobić.
@Manique mam nadzieję, że jednak wymioty nie będą Cię męczyć do końca ciąży.. Przecież to jeszcze tyyyyyyyyle czasu..
A to zdjęcie mojego małego giganta z wczoraj [emoji16][emoji16]. I pierwszy różowy ciuszek [emoji7] te skarpetki są z takiego milutkiego tworzywa, że najchętniej bym je ciągle macała [emoji16].
Ale z resztą różowych zakupów to się chyba wstrzymam jeszcze chwilkę, co prawda lekarz wydawał się być bardzo pewny tego co widzi, ale do połówkowych już niedaleko to chyba się upewnię [emoji6]. Dodatkowo raczej dostanę jakieś ciuszki po moich dwóch chrześnicach [emoji6], przejrzę co sobie zostawić i wtedy będę uzupełniać garderobę naszej panny [emoji7].
Za to z imieniem mamy ciągle zgrzyt [emoji6]. Musimy na spokojnie spisać swoje listy propozycji i przeprowadzić dyskusję [emoji16]. W innym razie trzeba będzie zrobić głosowanie [emoji23]. Moja mama już przedstawiła spisaną listę swoich propozycji [emoji23].
Życzę miłego dnia [emoji16].
My dziś zaczynamy 21 tydzień [emoji7].