reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Manique a to Ty tak biedna cierpiałaś po tych kulkach. Jak tylko się zaczęły moje rewelacje to pomyślałam o tej biednej cierpiącej po kulkach ziemniaczanych osobie ^^ Teraz już wiemy że nam nie wolno :D Tak bardzo mi przykro że tyle wymiotujesz :( Ja miałam to szczęście że ani razu nic ze mnie nie wyszło 3 stroną. Nawet nie wiem jakie to uczucie. Także <tulę> mocno bo tylko tyle mogę :(

Rany jaki miałam okrutny sen. Każdej z nas przytrafiało się coś złego i po kolei opuszczałyśmy forum. Straszne! Jestem tak zmęczona tym durnym snem. Takie rewelacje miałam pewie przez to zatrucie po chipsach... -.- Jeszcze mnie trochę trzyma.

@Karolcia1992, @reniuszek wzorowych kontroli Wam życzę :)

@Manique a to Ty tak biedna cierpiałaś po tych kulkach. Jak tylko się zaczęły moje rewelacje to pomyślałam o tej biednej cierpiącej po kulkach ziemniaczanych osobie ^^ Teraz już wiemy że nam nie wolno :D Tak bardzo mi przykro że tyle wymiotujesz :( Ja miałam to szczęście że ani razu nic ze mnie nie wyszło 3 stroną. Nawet nie wiem jakie to uczucie. Także <tulę> mocno bo tylko tyle mogę :(

Rany jaki miałam okrutny sen. Każdej z nas przytrafiało się coś złego i po kolei opuszczałyśmy forum. Straszne! Jestem tak zmęczona tym durnym snem. Takie rewelacje miałam pewie przez to zatrucie po chipsach... -.- Jeszcze mnie trochę trzyma.

@Karolcia1992, @reniuszek wzorowych kontroli Wam życzę :)
@Eraja ty to masz sny... na psa urok, że tak powiem. To niech się spełni odwrotnie dokładnie :) Wszystkie szczęśliwie dotrwamy do końca i jeszcze długo po porodzie będziemy tu pisać :)

@Eraja ty to masz sny... na psa urok, że tak powiem. To niech się spełni odwrotnie dokładnie :) Wszystkie szczęśliwie dotrwamy do końca i jeszcze długo po porodzie będziemy tu pisać :)
Ja na to liczę że odwrotne :D Bo to był istny koszmar. Sama jako pierwsza się wycofałam o_O Brrr... Chyba było za dużo złych przygód ostatnio. Potem mi się to echem w głowie odbija ;) Także Dziewczyny dużo zdrówka dla Was i maluchów. Obowiązkowo! :)

Miłego dnia wszystkim, a @Karolcia1992, @reniuszek Wam samych dobrych wieści na wizytach. :)
@Eraja Ty faktycznie masz ciekawe te sny i dołączam się do tego życzenia aby sen się sprawdził odwrotnie. Ja przeżywałam chyba wczorajszą wizytę albo naszą z S rozmowę wieczorną na temat Piotrusia i jego wyprawki bo miałam cudowny sen z małym w roli głównej. :D

Nie sprawdzają. Mąż mi dzisiaj detektor przywiezie to sama sprawdzę [emoji6] właśnie przyszła Pani w 22 tc ciąży bliźniaczej też z krwawieniem.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak tam wie czujesz ?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolcia1992 , @reniuszek super wizyt życzę :)
Reszcie życzę przyjemnego dnia bez żadnych dolegliwości
@Karolcia90 i właśnie tu jest problem bo nie wiem dokładnie kiedy gdzie będę a do tego musiałabym płacić a tu płaci mój lekarz prowadzący ale te powtórkowe będę robić w 23t4d więc jeszcze się mieszczę :)
Czy któraś może mnie wpisać do kalendarza na 22sierpnia na powtórne połówkowe - z góry dzięki :)

reklama
Czesc Dziewczyny..
Chwile mnie nie bylo, ale duzo sie dzialo.. w piatek z tymi moimi bolami wyladowalam na IP. Lezalam sobie kilka godzin pod kroplowka bo okazalo sie, ze to najprawdopodobniej refluks mi sie odezwal. Bol brzucha niesamowity. Ale z Dzidzia wszystko ok na szczescie. Jedyne co musze troche uwazac na jedzenie - moj zoladek nie wytrzymal ciazowej rozpusty po prostu..

W pracy tez czuje sie coraz gorzej - klima daje popalic, a dodatkowo stres w zzwiazku ze zmianami personalnymi, wiec padla decyzja, ze od poczatku sierpnia ide na L4...

Poniewaz mnie chwile nie bylo to Wam wszytskim wielkie gratulacje pozytywnych wiesci, poznanych plci i pieknych zdjec z USG! Niech nadze Dzieciatka rosna w sile.

Zle sie czujacym - duzo sily i oby wszystkie dolegliwosci szybko przeszly..

Szczegolnie @gie_er - daj znac co z Toba - martwimy sie!!

@reniuszek - wiesz, ze Cie lubie i nie zmarnuj tego! Nie gadaj glupot, ze jestes wielka bo wygladasz super (juz Ci to mowilam). Waga sie kompletnie nie przejmuj bo zrzucicsz raz dwa po ciazy. Zobacz - ja tez mam 160 i przy Antosiu z przeszczepu wazacego 47 kg (to bylo zaraz po slubie) dobilam do 73kg. I co? Niecaly rok pozniej mialam znow 47kg :) Jestes teraz najpiekniejsza istota na ziemi - masz w sobie wielki Skarb, a Twoje cialo to cieply i przytulmny domek dla niego. Taka nasza uroda i to jest cudowne!!! W tej ciazy tez sie jakos mega nie objadam, a mam juz +6 - no stress Malenka :)<3

Btw ja tez sie sie czulam w ciazowych ogrodniczkach to sobie poszlam do Cropp'a i kupilam zwykle ogrodniczki tylko 2 rozmiary wieksze i czuje sie w nich cudownie! Nie opinaja mi ud (a tez mam od tanca masywne) - moze tam sprobuj? Polecam tez Joggery z dzialu meskiego - dla nas :) maja fajna gumke w pasie i ja sobie w nich spokojnie smigam, a wygladaja super.

Do góry