M@gda
Moderatorka
@Karolcia1992 @reniuszek - dziewczyny, przynieście nam same dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Eraja ty to masz sny... na psa urok, że tak powiem. To niech się spełni odwrotnie dokładnie Wszystkie szczęśliwie dotrwamy do końca i jeszcze długo po porodzie będziemy tu pisać@Manique a to Ty tak biedna cierpiałaś po tych kulkach. Jak tylko się zaczęły moje rewelacje to pomyślałam o tej biednej cierpiącej po kulkach ziemniaczanych osobie ^^ Teraz już wiemy że nam nie wolno Tak bardzo mi przykro że tyle wymiotujesz Ja miałam to szczęście że ani razu nic ze mnie nie wyszło 3 stroną. Nawet nie wiem jakie to uczucie. Także <tulę> mocno bo tylko tyle mogę
Rany jaki miałam okrutny sen. Każdej z nas przytrafiało się coś złego i po kolei opuszczałyśmy forum. Straszne! Jestem tak zmęczona tym durnym snem. Takie rewelacje miałam pewie przez to zatrucie po chipsach... -.- Jeszcze mnie trochę trzyma.
@Karolcia1992, @reniuszek wzorowych kontroli Wam życzę
Ja na to liczę że odwrotne Bo to był istny koszmar. Sama jako pierwsza się wycofałam Brrr... Chyba było za dużo złych przygód ostatnio. Potem mi się to echem w głowie odbija Także Dziewczyny dużo zdrówka dla Was i maluchów. Obowiązkowo!@Eraja ty to masz sny... na psa urok, że tak powiem. To niech się spełni odwrotnie dokładnie Wszystkie szczęśliwie dotrwamy do końca i jeszcze długo po porodzie będziemy tu pisać
I jak tam wie czujesz ?Nie sprawdzają. Mąż mi dzisiaj detektor przywiezie to sama sprawdzę [emoji6] właśnie przyszła Pani w 22 tc ciąży bliźniaczej też z krwawieniem.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom