reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jak wczoraj miałam siłę góry przenosić tak dziś padam po pięciu krokach. Mąż wysprzatal w domu a ja tylko podlalam kwiatki i rozwiesilam pranie, a teraz leżę plackiem. Nie mam na nic siły. Po chwili minimalnej aktywności zaraz mi serce wali jak szalone i brzuch ciagnie. Masakra. Ale kielbaski z musztarda to bym zjadła jakby mi ktoś podał;)
To ja ogarnęłam tylko obiad a siostra wysprzatala tez jestem dziś bez sił ... wczoraj byłam cały dzień u wujka i jak wróciłam to niewiem kiedy usnełam .. a jutro mąż przyjeżdża wiec musze regenerować siły żeby móc mu jakiś obiadek dobry ugotować i wyprać mu ciuchy bo przyjeżdża na jeden dzień i ucieka mi spowrotem :( ale za 2 tyg będzie miał urlop 2 tygodniowy ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolcia1992 @reniuszek udanych wizyt [emoji6]!

@CarlaR a te balerinki na prawdę mają wszystkie właściwości melisek [emoji6]? W sensie, że stopa się nie grzeje, nie poci?

@gie_er jeśli w domu masz być spokojniejsza i dzięki temu ciśnienie nie będzie Ci skakać to nie ma sensu siedzieć w szpitalu. Dobrze, że po krwawieniu zostały tylko jakieś resztki plamienia, oby się już nie powtórzyło [emoji6].

@reniuszek mam nadzieję, że dziś samopoczucie trochę lepsze [emoji6]. Zobaczysz maleństwo to Ci się humor polepszy [emoji16]. Dodatkowo wysyłam Ci ogrom pozytywnej energii [emoji8][emoji8]. Myślę, że zebrała Ci się taka kumulacja burzy hormonów i pogody w kratkę, która potrafi człowieka dobić.

@Manique mam nadzieję, że jednak wymioty nie będą Cię męczyć do końca ciąży.. Przecież to jeszcze tyyyyyyyyle czasu..

1499850806-aaaaaa.jpeg

A to zdjęcie mojego małego giganta z wczoraj [emoji16][emoji16]. I pierwszy różowy ciuszek [emoji7] te skarpetki są z takiego milutkiego tworzywa, że najchętniej bym je ciągle macała [emoji16].
Ale z resztą różowych zakupów to się chyba wstrzymam jeszcze chwilkę, co prawda lekarz wydawał się być bardzo pewny tego co widzi, ale do połówkowych już niedaleko to chyba się upewnię [emoji6]. Dodatkowo raczej dostanę jakieś ciuszki po moich dwóch chrześnicach [emoji6], przejrzę co sobie zostawić i wtedy będę uzupełniać garderobę naszej panny [emoji7].
Za to z imieniem mamy ciągle zgrzyt [emoji6]. Musimy na spokojnie spisać swoje listy propozycji i przeprowadzić dyskusję [emoji16]. W innym razie trzeba będzie zrobić głosowanie [emoji23]. Moja mama już przedstawiła spisaną listę swoich propozycji [emoji23].

Życzę miłego dnia [emoji16].

My dziś zaczynamy 21 tydzień [emoji7].
Fota super. Skarpetuśki cudne, ale... ciekawa jestem propozycji mamy :D:D

Jak nie tajemnica to może się podziel :)

A ja dzisiaj ogarnęłam dom, bylam na zakupach, robię już drugie pranie, byłam z tatą zamówić węgiel na zimę i marynuję kalafiora. Tylko z tym ostatnim nie wiem jak będzie, bo właśnie zjadłam druga porcję z masłem i bułka tartą[emoji16] Ale powiem Wam, że nogi i kręgosłup już odmawiają mi dziś współpracy.. .

@karolcia śliczny Maluszek [emoji7]. A gdzie dorwałaś te skarpetusie?

reklama
Do góry