reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@gie_er mam nadzieję że już powoli lepiej, odezwij się jak będziesz mogła bo wszystkie się martwimy
@Izabela90, @Karolcia90 powodzenia na wizytach dziewczyny, oby to był nasz dzień :)
@Millo, @Zinc, @olka_l samych dobrych wieści z połówkowych i nie szalejcie zbytnio, na pewno będzie wszystko dobrze ;)

Kurczę też troszkę się przed dzisiejszym dniem stresuję. Może do połówkowych jeszcze prawie miesiąc ale z racji perspektywy czekającej mnie rozmowy i tak mam mieszane uczucia, oby wszystko się powiodło... Nie wiem jak to będzie bo ta pani dr jest koleżanką mojego byłego gina i teraz może być troszkę ciężko rozmawiać o tym dlaczego zmieniam lekarza. No i oby na kontroli usłyszeć że po tych krwawieniach już wszystko wróciło do normy.

Wszystkim miłego dnia życzę :)

reklama
@gie_er mam nadzieję że już powoli lepiej, odezwij się jak będziesz mogła bo wszystkie się martwimy
@Izabela90, @Karolcia90 powodzenia na wizytach dziewczyny, oby to był nasz dzień :)
@Millo, @Zinc, @olka_l samych dobrych wieści z połówkowych i nie szalejcie zbytnio, na pewno będzie wszystko dobrze ;)

Kurczę też troszkę się przed dzisiejszym dniem stresuję. Może do połówkowych jeszcze prawie miesiąc ale z racji perspektywy czekającej mnie rozmowy i tak mam mieszane uczucia, oby wszystko się powiodło... Nie wiem jak to będzie bo ta pani dr jest koleżanką mojego byłego gina i teraz może być troszkę ciężko rozmawiać o tym dlaczego zmieniam lekarza. No i oby na kontroli usłyszeć że po tych krwawieniach już wszystko wróciło do normy.

Wszystkim miłego dnia życzę :)
Nie martw się na zapas :) na pewno wszystko przebiegnie pomyślnie:)

U nas dziś znów upal. Zjemy śniadanie i jedziemy do Serocka nad wodę. Muszę sobie skolowac jakiś parasol bo ja nie mogę się wygrzewac na słońcu ze względu na.te zastrzyki rozrzedzajace krew :/

Mikado trzymam kciuki by wizyta odbyla sie po Twojej mysli:*
Carlar zazdroszcze pogody:)u nas lipson

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny.

@gie_er trzymam kciuki z całej siły!
Druga ręka zaciśnięta za wszystkie dzisiaj wizytujące.
Ja też jakaś ciężką noc miałam. Obudziłam się po 3 i o 5 jeszcze nie spałam. Zasnęłam i 6.03 budzik bo do pracy. Sny miałam dojechane, duszno mi było. Łucja ze mną spała.

W piątek miałam wizytę kontrolną ale jakoś nie miałam możliwości opowiedzieć bo na forum ciągle coś:(.
Wizyta kontrolna a na 25.VII usg połówkowe. Okazało się, ze ta moja gulka to faktycznie przepuklina pępkowa i w ciąży nic z tym nie zrobię ( zakaz dźwigania mam). Wyniki w porządku,ciśnienie ok waga przez ostatni miesiąc + 1kg. Mówię do lekarza, że usg połówkowe umówiłam u Niego na 25-go i, że przyjdę z Mężem i Córką. A on, super ale w takim razie dziś też zrobimy usg, żeby wady wykluczyć bo jak "cos" to zawsze będzie wiadomo wcześniej, poza tym w przyszłych okolicznościach jak mógłby przekazać, że coś niepokoi. Zbadał Dzidziulkę dokładnie, wszystko w porządku. A na koniec powiedział, że będzie Chłop. Jestem prze szczęśliwa, Mąż szaleje z radości a Łucja, która marzyła o siostrze jak się dowiedziała zaczęła płakać i śmiać się na przemian,ze własnie Braciszek Jej się marzył i teraz będą dwie drużyny po dwie osoby.Mama i ona, tata i brat. Ale całowała brzuszek. Mąż już na zakupach dał upust radości. Prawie cała wyprawkę na 56 i 62 skompletował:)

Mikado trzymam kciuki by wizyta odbyla sie po Twojej mysli:*
Carlar zazdroszcze pogody:)u nas lipson

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Od południa ma być marnie także ja to bym wgl nie jechała bo nie wiadomo co nas tam zastanie ale juz Bartuś się nakręcił wiec pojedziemy, zobaczymy :)

Denerwuję się bo od połowy maja nie miałam usg... No pomijając ten szpital w sobotę. Ale też baaaardzo się cieszę że to wreszcie ten dzień na który tak czekałam. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i dowiem się wreszcie jaka płeć! [emoji3]
Kochana to chyba już tylko my pracujemy dobrze że wszystko zakończyło się dobrze. Kazimierz uwielbiam [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@gie_er trzymam kciuki, że po obchodzi wyjaśni się wszystko [emoji9]

Dziewczyny powodzenia na wizytach [emoji2]

U nas dziś brak pogody ale dla mnie to dobrze. Moje ramiona muszą odpocząć od slonca. W nocy spać nie moglam.
Brzuch mi chyba urósł. Tak patrzę w lustro i jakoś większy jest [emoji38][emoji38]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
1499756263-aaaaaa.jpeg
my sie jeszcze z frankiem wylegujemy bo deszcz leje a mama w pracy. Chyba zbiore sie niedlugo i skocze kupic jakies pierwsze ubranka dla mojego robaczka :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi umknęło jakoś wiec zapytam... u Was będzie dziewczynka tak?

Do góry