reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Millo ja sram już od paru dni ;) czy będzie wszystko w porządku mój mąż i cała reszta mówi mi że świruję. Wizytę mam dopiero o 19 ale zapewne lekarz się spóźni ktoś wejdzie "tylko na chwilkę" i wejdę później a jestem pierwsza - więc przez ten cały dzień to ja chyba naprawdę dostanę do głowy

Dla mnie nic była okropna . Od 23 do 4 była taka straszna burza ze w pewnym momencie jak strzelilo to tak się wystraszylam ze od 23 do 4 nie spałam wogóle .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny poczytałam troche forum MARCOWYCH 2018 ... szok az sie zastanawiałam czy dobrze licze i czy to możliwe że są już kobitki z terminem na marzec... piszą przerażone o kuciach w.bokach, o mdlosciach, o lataniu siku co chwilę. Aż sie tak ze spoconym okiem zasmialam pod nosem bo to takie przerażone my kilka miesiecy temu :) A my już stare wyzeraczki ;) Obyśmy zostały w tym składzie do końca. Buziaki :*

@gie_er wszystko musi być dobrze, współczuję Ci bardzo :( , ale po obchodzie musi się wyjaśnić skąd to krwawienie, najważniejsze że z dzidzią wszystko ok , informuj nas na bieżąco bo się martwimy bardzo.

Dziś nad ranem jak się przebudziłam aby przewrócić się na drugi bok na chwilkę położyłam się na plecach i ręce na brzuch i czułam jak mi się brzuch rusza coś wspaniałego i chyba to nie był sen hi hi hi wcześniej nie czułam tego :)

Zinc woww to niezla przerwa faktycznie.Fajnie ze w sobote bylas i przynajmniej wiesz ze wszystko dobrze:*Wydaje mi sie ze na polowkowym musza okreslic plec zeby w papiery wpisac takze bedzie tak dlugo szukal az znajdzie:)
Digital napisze,napisze:*No i dzis się okaze czy Ince siusiak nie wyrósł haha:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha no to ciekawa jestem co znajdzie między tymi małymi nóżkami [emoji4]

Dziewczyny poczytałam troche forum MARCOWYCH 2018 ... szok az sie zastanawiałam czy dobrze licze i czy to możliwe że są już kobitki z terminem na marzec... piszą przerażone o kuciach w.bokach, o mdlosciach, o lataniu siku co chwilę. Aż sie tak ze spoconym okiem zasmialam pod nosem bo to takie przerażone my kilka miesiecy temu :) A my już stare wyzeraczki ;) Obyśmy zostały w tym składzie do końca. Buziaki :*
Tez je od czasu do czasu poczytuje i śmieje ;) ale same byłyśmy takie :) wystraszone ;) ja mam kuzynke w ciąży terminu jeszcze nie ma ale z moich obliczeń to będzie gdzieś marzec . I w łazienki nie wychodzi ;) uf dobrze ze ja tak nie miałam

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, powodzenia na połówkowych i na kontrolach :)

@gie_er, odezwij się do nas jak tylko będziesz mogła

@Zinc, Wariacie :* Ale teraz to już troszkę wyluzujesz żeby się przygoda nie powtórzyła, co? ;)

Dziś jadę na badania i do endo. Pogoda jest tragiczna, że najchętniej nigdzie bym nie wychodziła. Ale jak mus to mus... Idę się ogarnąć.

Do góry