reklama
Ja walczę z chętką na szynkowe wiejskie ziemniaczki ^^ Leżą w szafce i kuuuuszą. Ale jestem dzielna No i Mąż przywiózł mi to cud monte ;D Zaraz spałaszuję, hihihi Też mam ostatnio słabsze dni. Mimo to odciągam te myśli, bo z drugiej strony wiem że pomimo problemów z kasą i tak sobie poradzimy bo nie mamy innego wyjścia Narazie myślę o Młodym. I o tym żeby Mu było dobrze tam w środku.
Dziś pojedliśmy placuszków z jabłuszkami. Posmażyłam troszkę. Dobre wyszły Tym razem dodałam szczyptę cynamonu i tak fajnie się złamały smakiem
Dziś pojedliśmy placuszków z jabłuszkami. Posmażyłam troszkę. Dobre wyszły Tym razem dodałam szczyptę cynamonu i tak fajnie się złamały smakiem
CarlaR
Fanka BB :)
Placuszki jabłuszkowe cudo ale cynamonem to mnie można z domu wygnaćJa walczę z chętką na szynkowe wiejskie ziemniaczki ^^ Leżą w szafce i kuuuuszą. Ale jestem dzielna No i Mąż przywiózł mi to cud monte ;D Zaraz spałaszuję, hihihi Też mam ostatnio słabsze dni. Mimo to odciągam te myśli, bo z drugiej strony wiem że pomimo problemów z kasą i tak sobie poradzimy bo nie mamy innego wyjścia Narazie myślę o Młodym. I o tym żeby Mu było dobrze tam w środku.
Ostatnia edycja:
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Chyba prowadziłam dziś że sloncem. Tak mnie pieką ręce i twarz. Mam całe czerwone. Nie wiem jak dziś zasnę. Ledwo mogę się ruszyć. A wydawało mi się, że aż tak nie jest gorąco.
@Angella210 dzięki za cynk z lidlem. Ładne te ciuszki. Kupowałam starszemu i powiem Ci że nigdy dziurka nie wyskoczyła i kolory też są super trwałe.
Dziś kupiłam pierwsze śliwki duże . uwielbiam śliwki ale boje się że jak więcej zjem to kołderka będzie lewitować w nocy
Dziś kupiłam pierwsze śliwki duże . uwielbiam śliwki ale boje się że jak więcej zjem to kołderka będzie lewitować w nocy
Angella210
Ja tak miałam tak kilka dni temu ale już z czerwonego przechodzi na brąz bo też piekło niesamowicie i żaden balsam nie pomagał. Słoneczko potrafi być zdradliwe
reklama
kosa1212
Bądź dzielna. Będzie dobrze!!!!Łożysko z tyłu. Zostaje w szpitalu krew ciemna czyli z macicy podobno są jakieś skrzepy, ale dziecko żyje.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom