reklama
CarlaR
Fanka BB :)
Oj Boże... kochana trzymaj się. Dziś się za Was pomodle. Wierzę, że będzie dobrze. Trzymaj się ;(I znowu się zaczyna [emoji24] znowu żywa krew, ja już nie chcę [emoji24]:'(
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
oj, biedna... Trzymajcie się mocno z maleństwem, oby jednak to było tak jak u mnie chwilowe nawrócenie, a potem już tylko lepiej. Wiem, że ciężka noc czeka i wiem, że czego bym w takiej sytuacji nie napisała to tak na prawdę wiele to nie da w obliczu tych stresów ale na prawdę postaraj się być dobrej myśli, może zaraz lekarze zdiagnozują co dokładnie jest powodem tego wszystkiego. Trzymamy mocno kciuki.I znowu się zaczyna [emoji24] znowu żywa krew, ja już nie chcę [emoji24]:'(
DigitalGirl
Moderatorka
Kochana, jesteś w szpitalu wiadomo że ****...wo że jest krwawienie ale może znajdą przyczynę. Dużo znów? Biedulko..ale sama widzisz Młoda silna i jej żadne krwawienia nie przeszkadzają:*I znowu się zaczyna [emoji24] znowu żywa krew, ja już nie chcę [emoji24]:'(
gie_er
Fanka BB :)
Znowu się leje i to mocniej niż rano, ale nikt mnie w nocy nie zbada mam sobie czekać do rana. Dostałam teraz dwie luteiny pod język i dodatkowy dopegyt bo ciśnienie 160/90.@gie_er trzymaj się i dawaj znać. Najważniejsze, że jesteś pod opieką. Współczuję nerwów. Oby szybko sie skończyło. Spokojnej nocy Ci życzę.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
reniuszek gin przepisała mi : globulki dopochwowe na noc i tabletki które mam brać póżniej
millo gdzie kupiłaś to monte ?
Na wizycie dziewczynka potwierdzona ma 20cm i 325gram. Zdecydowałam się rodzić naturalnie.
Jak będzie blisko terminu i szyjka będzie miękka i będzie już ciąża donoszona to
ona umówi się ze mną ta moja gin i odbierze mój porod osobiście a jeśli zaczne
rodzić wcześniej czy coś a jej nie bedzie to podeśle kogoś do mnie
sprawdzonego .. zobaczymy co z tego wyjdzie ale spróbuje ..A i zdecydowałam
,że chce rodzić tym razem bez S . W piątek w nocy jedziemy nad morze a jak
będzie duchota to zaj*bie sie w czarnych leginsach :/ więc kupiłam pierwszy
raz od paru lat sukienke ... wygladam jak słonica która ma rodzić lada dzień ale w dupie to mam .. ważne ,że wygodna i się w niej nie ugotuje.
gier er kochana moja całym sercem jestem z wami i wierzę ,że będzie wszystko dobrze :* !!!!! Ja chodzę do Ewy Putowskiej .
JaneHeart super wieści Maluszek rośnie !!
millo gdzie kupiłaś to monte ?
Na wizycie dziewczynka potwierdzona ma 20cm i 325gram. Zdecydowałam się rodzić naturalnie.
Jak będzie blisko terminu i szyjka będzie miękka i będzie już ciąża donoszona to
ona umówi się ze mną ta moja gin i odbierze mój porod osobiście a jeśli zaczne
rodzić wcześniej czy coś a jej nie bedzie to podeśle kogoś do mnie
sprawdzonego .. zobaczymy co z tego wyjdzie ale spróbuje ..A i zdecydowałam
,że chce rodzić tym razem bez S . W piątek w nocy jedziemy nad morze a jak
będzie duchota to zaj*bie sie w czarnych leginsach :/ więc kupiłam pierwszy
raz od paru lat sukienke ... wygladam jak słonica która ma rodzić lada dzień ale w dupie to mam .. ważne ,że wygodna i się w niej nie ugotuje.
gier er kochana moja całym sercem jestem z wami i wierzę ,że będzie wszystko dobrze :* !!!!! Ja chodzę do Ewy Putowskiej .
JaneHeart super wieści Maluszek rośnie !!