reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
I znowu się zaczyna [emoji24] znowu żywa krew, ja już nie chcę [emoji24]:'(

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
oj, biedna... Trzymajcie się mocno z maleństwem, oby jednak to było tak jak u mnie chwilowe nawrócenie, a potem już tylko lepiej. Wiem, że ciężka noc czeka i wiem, że czego bym w takiej sytuacji nie napisała to tak na prawdę wiele to nie da w obliczu tych stresów ale na prawdę postaraj się być dobrej myśli, może zaraz lekarze zdiagnozują co dokładnie jest powodem tego wszystkiego. Trzymamy mocno kciuki.

I znowu się zaczyna [emoji24] znowu żywa krew, ja już nie chcę [emoji24]:'(

Kochana, jesteś w szpitalu wiadomo że ****...wo że jest krwawienie ale może znajdą przyczynę. Dużo znów? Biedulko..ale sama widzisz Młoda silna i jej żadne krwawienia nie przeszkadzają:*

@gie_er kochana trzymajcie się tam, myślę o Tobie i wspieram mocno oby szybko lekarze znaleźli przyczynę. Jesteście pod opieką musi być dobrze!! kochana ściskam z całego serca i modlę się bardzo za Was!

@gie_er trzymaj się i dawaj znać. Najważniejsze, że jesteś pod opieką. Współczuję nerwów. Oby szybko sie skończyło. Spokojnej nocy Ci życzę.
Znowu się leje i to mocniej niż rano, ale nikt mnie w nocy nie zbada mam sobie czekać do rana. Dostałam teraz dwie luteiny pod język i dodatkowy dopegyt bo ciśnienie 160/90.

reklama
reniuszek gin przepisała mi : globulki dopochwowe na noc i tabletki które mam brać póżniej
millo gdzie kupiłaś to monte ?
Na wizycie dziewczynka potwierdzona ma 20cm i 325gram. Zdecydowałam się rodzić naturalnie.
Jak będzie blisko terminu i szyjka będzie miękka i będzie już ciąża donoszona to
ona umówi się ze mną ta moja gin i odbierze mój porod osobiście a jeśli zaczne
rodzić wcześniej czy coś a jej nie bedzie to podeśle kogoś do mnie
sprawdzonego .. zobaczymy co z tego wyjdzie ale spróbuje ..A i zdecydowałam
,że chce rodzić tym razem bez S . W piątek w nocy jedziemy nad morze a jak
będzie duchota to zaj*bie sie w czarnych leginsach :/ więc kupiłam pierwszy
raz od paru lat sukienke ... wygladam jak słonica która ma rodzić lada dzień ale w dupie to mam .. ważne ,że wygodna i się w niej nie ugotuje.

gier er kochana moja całym sercem jestem z wami i wierzę ,że będzie wszystko dobrze :* !!!!! Ja chodzę do Ewy Putowskiej .

JaneHeart super wieści :) Maluszek rośnie :) !!

Do góry