reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja walczę z chętką na szynkowe wiejskie ziemniaczki ^^ Leżą w szafce i kuuuuszą. Ale jestem dzielna :D No i Mąż przywiózł mi to cud monte ;D Zaraz spałaszuję, hihihi ;) Też mam ostatnio słabsze dni. Mimo to odciągam te myśli, bo z drugiej strony wiem że pomimo problemów z kasą i tak sobie poradzimy bo nie mamy innego wyjścia ;) Narazie myślę o Młodym. I o tym żeby Mu było dobrze tam w środku. :)

Dziś pojedliśmy placuszków z jabłuszkami. Posmażyłam troszkę. Dobre wyszły ;) Tym razem dodałam szczyptę cynamonu i tak fajnie się złamały smakiem :)

Ja walczę z chętką na szynkowe wiejskie ziemniaczki ^^ Leżą w szafce i kuuuuszą. Ale jestem dzielna :D No i Mąż przywiózł mi to cud monte ;D Zaraz spałaszuję, hihihi ;) Też mam ostatnio słabsze dni. Mimo to odciągam te myśli, bo z drugiej strony wiem że pomimo problemów z kasą i tak sobie poradzimy bo nie mamy innego wyjścia ;) Narazie myślę o Młodym. I o tym żeby Mu było dobrze tam w środku. :)

Dziś pojedliśmy placuszków z jabłuszkami. Posmażyłam troszkę. Dobre wyszły ;) Tym razem dodałam szczyptę cynamonu i tak fajnie się złamały smakiem :)
Placuszki jabłuszkowe cudo ale cynamonem to mnie można z domu wygnać;)

Ostatnia edycja:
Chyba prowadziłam dziś że sloncem. Tak mnie pieką ręce i twarz. Mam całe czerwone. Nie wiem jak dziś zasnę. Ledwo mogę się ruszyć. A wydawało mi się, że aż tak nie jest gorąco.

m3sx3e3k25iia4nv.png

dziewczyny takiego smaka narobiłyście na te placuszki z jabłkami, że plan na jutrzejszy obiadek już mam - dzięki za narobienie ochoty na nie :)

@Angella210 dzięki za cynk z lidlem. Ładne te ciuszki. Kupowałam starszemu i powiem Ci że nigdy dziurka nie wyskoczyła i kolory też są super trwałe.

Dziś kupiłam pierwsze śliwki duże . uwielbiam śliwki ale boje się że jak więcej zjem to kołderka będzie lewitować w nocy :p:p

Ja tak miałam tak kilka dni temu ale już z czerwonego przechodzi na brąz bo też piekło niesamowicie i żaden balsam nie pomagał. Słoneczko potrafi być zdradliwe

reklama
Do góry