reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Na zdjęciu aż tak nie widać ale ja to czerwona jestem [emoji29][emoji29][emoji29]
1499708621-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ja juz bym sie kąpala w śmietanie albo w jakims zimnym kefirze :* jasna karnacja to moje przeklenstwo czesto koncze czerwona. Wg to dzien dobry albo i zly bo czuje sie dzisiaj beznadziejnie brzydko i grubo...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@blair_90 skocz do apteki albo jakiejś drogerii po coś chłodzącego po opalaniu. Chociaż na trochę Ci pomoże..
Ja to się tylko tak "opalam" więc jeśli wystawiam się na słońce to w standardzie u mnie występuje filtr przynajmniej 30 i potem balsamy lub żele chłodzące..

Dziewczyny, jeśli któraś ma chwilę zwątpienia odnośnie swojego samopoczucia to czytać to co @CarlaR napisała. Bardzo dobrze napisane [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Wpadłam zdać relację z wizyty. Wszystko git. Maks dużo urósł - waży już 250g :) i zrobił się mocno ruchliwy, co zresztą czuję :D Fotek nie mam, bo nie było jak go ładnie ująć. Połówkowe za miesiąc, ale obejrzeliśmy wszystkie narządy - są i większych wad nie widać :) Łożysko już się przesunęło daleko od szyjki więc nie ma już żadnego ryzyka przodowania. A przytyłam 1kg przez ten miesiąc więc też jestem zadowolona. Także bardzo miłe zakończenie dnia mieliśmy :) Jutro mnie czeka pieczenie tortu, a dzisiaj powoli się kładę bo coś mnie głowa boli od kilku godzin.

@gie_er Cieszę się, że krwawienie ustaje i z małą wszystko dobrze. Mam nadzieję, że to ostatni taki incydent na naszym forum :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
I znowu się zaczyna [emoji24] znowu żywa krew, ja już nie chcę [emoji24]:'(

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry