reklama
CarlaR
Fanka BB :)
Ja dostałam w czwartek takze byłam zaskoczona bo się naczytalam że poczekam długo Nastawilam się na to długie czekanie a tu supriseeee mi zrobiliJa właśnie skonczylam klientki dolaczam sie do narzekan na ZUS. Nie dostalam pieniędzy chociaż miałam 9.06, liczylam ze dzisiaj dostane. Pewnie zapłacą mi na ostatni dzień zwolnienia ehh a znajoma na urlopie wiec nie było komu popchnąć mi wypłaty..
DigitalGirl
Moderatorka
U mnie akurat na razie (odpukać) nie ma cyrków z płatnościami z ZUSu, ale słyszałam magiczne historie :/
@gie_er trzymaj się tam.. Wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że krwawienie przeszło, a Ty jesteś pod opieką.
@Brzuchatka2017 ja sie właśnie tak czuję. Do tego zaczynamy mieć problemy z pieniędzmi przez to wykończenie mieszkania i napięta atmosfera. Nie wystarczy nam kasy na wszystko. Wczoraj mąż poszedł spać, a ja płakałam do 1 w nocy na balkonie, bo spać nie mogłam. Właśnie przez to, że czuję się taka bezużyteczna.
@Brzuchatka2017 ja sie właśnie tak czuję. Do tego zaczynamy mieć problemy z pieniędzmi przez to wykończenie mieszkania i napięta atmosfera. Nie wystarczy nam kasy na wszystko. Wczoraj mąż poszedł spać, a ja płakałam do 1 w nocy na balkonie, bo spać nie mogłam. Właśnie przez to, że czuję się taka bezużyteczna.
CarlaR
Jaka bezużyteczna? Kochana bardziej niż w tej chwili kobieta być użyteczna nie może (przepraszam za takie przedmiotowe okreslenie) Nosisz w sobie nowe życie, Twoj organizm i psychika pracuja zawzięcie 24 godz na dobę. Nie możesz czuć się bezuzyteczna,rozumiesz??? Tworzysz tą pracą coś najcudowniejszego i nieporównywalnego do niczego innego. Tulę się mocno cudna kobieto! Nie smuć się :*@gie_er trzymaj się tam.. Wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że krwawienie przeszło, a Ty jesteś pod opieką.
Ostatnia edycja:
Dziękuję, pięknie to napisałaśJaka bezużyteczna? Kochana bardziej niż w tej chwili kobieta być użyteczna nie może (przepraszam za takie przedmiotowe okreslenie) Nosisz w sobie nowe życie, Twoj organizm i psychika pracuja 24 godz na dobę. Nie możesz czuć się bezuzyteczna,rozumiesz??? Tworzysz tą pracą coś najcudowniejszego i nieporównywalnego do niczego innego. Tulę się mocno cudna kobieto! Nie smuć się :*
CarlaR
:*Dziękuję, pięknie to napisałaś
reklama