reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ginekologiczne mnie badać nie będą bo podobno przy podejrzeniu odklejania łożyska się tego nie robi. Powiedziała, że mam przestać beczeć i grzecznie się położyć, a jak nie będzie świeżego krwawienia to może jutro, albo pojutrze wyjdę. Wolałabym znać przyczynę ehhh niby jak byłam w łazience to przy sikaniu prawie czysto, i na papieże też śladowe ilości.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki by już sobie to krwawienie szło pomału w zapomnienie... Niech się tam wszystko ładnie stabilizuje. To dobrze, że już idzie ku lepszemu, może właśnie jutro, pojutrze będzie już wszystko w normie, tego życzę.

reklama
@gie_er zatem słuchaj lekarzy nie becz i grzecznie leż :* Daj im trochę czasu do namysłu :) Teraz nie jesteś pozostawiona sama sobie tylko w szpitalu. Jakby coś się działo to od kopa ktoś Ci pomoże <tuli> Uśmiech proszę! :*

powiedzcie mi używa któraś poduszki rogal - C do spania? takiego na którym można się położyc, otulić. Lepszy twardszy czy bardziej miękki?
Ja mam o taką:
1499684063-aaaaaa.jpeg

Tylko w innej poszewce. Mama mi nową uszyła :) Jest twarda i dzięki niej między nogami jestem w stanie wyleżeć ile mi każe lekarz. Bez niej kręgosłup niszczył mnie z bólu. ;)

@Millo gdzie to takie można kupić język mam na wierzchu !!!!!!! Chcę to już, teraz!!!!!! ;)

@gie_er !!!! O matko co się dzieje ;(( bardzo dobrze że zostawili cie w szpitalu i raczej bym była bardzo z o zdziwiona gdyby tak nie było. będzie dobrze!!!! ;* najważniejsze że z dzidzia wszystko ok

......:::::::::17t. i 6d::::::::.........

Gieer dobrze ze juz nie krwawisz!Oby tak zostalo!!:*

Eklerko od dzisiaj w lidlu są ale tylko na chwile takze leć:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@gie_er Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby się wyjaśniło od czego to krwawienie.
@Millo Ale mi narobiłaś apetytu :)
@Eraja Wygodnie Ci się śpi na niej?Patrzyłam też na taką na internecie ale się wachałam.
@mrsMalec Ja byłam na badaniu połówkowym 30 min.
Wróciłam dopiero z miasta i biorę się dopiero za obiad :):):)

@gie_er dobrze, że zostawili Cię na oddziale to na bieżąco mogą kontrolować stan. Trzymam kciuki by się wszystko szybko unormowało [emoji8]. I aby jednak rozgryźli przyczynę bo wtedy wiadomo jak się zachowywać..

Trzymam też kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści [emoji16] (i zdjęcia [emoji16][emoji16])
I już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty (zaraz skoczę się do kalendarza dopisać w końcu [emoji6]) [emoji16]. Tak się stęskniłam za tym moim małym szkrabem, ciekawa jestem jak się zmienił [emoji7]. No i może poznam płeć [emoji6].
Dziś mam 19t5d [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gie_er Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby się wyjaśniło od czego to krwawienie.
@Millo Ale mi narobiłaś apetytu :)
@Eraja Wygodnie Ci się śpi na niej?Patrzyłam też na taką na internecie ale się wachałam.
@mrsMalec Ja byłam na badaniu połówkowym 30 min.
Wróciłam dopiero z miasta i biorę się dopiero za obiad :):):)
Ja nie tyle co na niej śpię co się w nią wtulam. Wkładam między uda jeden koniec i układam tak żeby było miejsce na brzuch. A górny koniec wtulam między cycki i obejmuję ją rękoma. A od tyłu przytula mnie Ł i wtedy śpię na boku bezpieczna jak dziecko. Ł też jest zadowolony bo się nie boi że nas zgniecie ręką w nocy ^^

Do góry