reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ginekologiczne mnie badać nie będą bo podobno przy podejrzeniu odklejania łożyska się tego nie robi. Powiedziała, że mam przestać beczeć i grzecznie się położyć, a jak nie będzie świeżego krwawienia to może jutro, albo pojutrze wyjdę. Wolałabym znać przyczynę ehhh niby jak byłam w łazience to przy sikaniu prawie czysto, i na papieże też śladowe ilości.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki by już sobie to krwawienie szło pomału w zapomnienie... Niech się tam wszystko ładnie stabilizuje. To dobrze, że już idzie ku lepszemu, może właśnie jutro, pojutrze będzie już wszystko w normie, tego życzę.

reklama
@gie_er zatem słuchaj lekarzy nie becz i grzecznie leż :* Daj im trochę czasu do namysłu :) Teraz nie jesteś pozostawiona sama sobie tylko w szpitalu. Jakby coś się działo to od kopa ktoś Ci pomoże <tuli> Uśmiech proszę! :*

powiedzcie mi używa któraś poduszki rogal - C do spania? takiego na którym można się położyc, otulić. Lepszy twardszy czy bardziej miękki?
Ja mam o taką:
1499684063-aaaaaa.jpeg

Tylko w innej poszewce. Mama mi nową uszyła :) Jest twarda i dzięki niej między nogami jestem w stanie wyleżeć ile mi każe lekarz. Bez niej kręgosłup niszczył mnie z bólu. ;)

@Millo gdzie to takie można kupić język mam na wierzchu !!!!!!! Chcę to już, teraz!!!!!! ;)

@gie_er !!!! O matko co się dzieje ;(( bardzo dobrze że zostawili cie w szpitalu i raczej bym była bardzo z o zdziwiona gdyby tak nie było. będzie dobrze!!!! ;* najważniejsze że z dzidzia wszystko ok

......:::::::::17t. i 6d::::::::.........

Gieer dobrze ze juz nie krwawisz!Oby tak zostalo!!:*

Eklerko od dzisiaj w lidlu są ale tylko na chwile takze leć:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@gie_er Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby się wyjaśniło od czego to krwawienie.
@Millo Ale mi narobiłaś apetytu :)
@Eraja Wygodnie Ci się śpi na niej?Patrzyłam też na taką na internecie ale się wachałam.
@mrsMalec Ja byłam na badaniu połówkowym 30 min.
Wróciłam dopiero z miasta i biorę się dopiero za obiad :):):)

@gie_er dobrze, że zostawili Cię na oddziale to na bieżąco mogą kontrolować stan. Trzymam kciuki by się wszystko szybko unormowało [emoji8]. I aby jednak rozgryźli przyczynę bo wtedy wiadomo jak się zachowywać..

Trzymam też kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści [emoji16] (i zdjęcia [emoji16][emoji16])
I już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty (zaraz skoczę się do kalendarza dopisać w końcu [emoji6]) [emoji16]. Tak się stęskniłam za tym moim małym szkrabem, ciekawa jestem jak się zmienił [emoji7]. No i może poznam płeć [emoji6].
Dziś mam 19t5d [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gie_er Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby się wyjaśniło od czego to krwawienie.
@Millo Ale mi narobiłaś apetytu :)
@Eraja Wygodnie Ci się śpi na niej?Patrzyłam też na taką na internecie ale się wachałam.
@mrsMalec Ja byłam na badaniu połówkowym 30 min.
Wróciłam dopiero z miasta i biorę się dopiero za obiad :):):)
Ja nie tyle co na niej śpię co się w nią wtulam. Wkładam między uda jeden koniec i układam tak żeby było miejsce na brzuch. A górny koniec wtulam między cycki i obejmuję ją rękoma. A od tyłu przytula mnie Ł i wtedy śpię na boku bezpieczna jak dziecko. Ł też jest zadowolony bo się nie boi że nas zgniecie ręką w nocy ^^

Do góry