reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Co do kolejek i miejsc np. A w autobusie to też wolę się nie odzywać jestem tego zdania że jak dobrze narazie się czuję i że jak nie widać to nie zaszkodzi mi trochę poczekać ;) będę koło 8, 9 msc to będę ten fakt wtedy wykorzystywać hehe [emoji41]. Kiedyś na moich oczach w Rosmanie Dzieczyna mówi że jwst w ciąży i ona idzie bez kolejki, a była promocja chyba wtedy o perfumy że druga gratis czy za grosz jakoś tak, duże kolejki były, a jakaś kobiecie która była przed nią i "przez nią" musiała jeszcze poczekać powiedziała na glos "ciąża to nie choroba" ale trzeba być wcipskim i nie mieć serca by ta jedna osobę przepuścić... Teraz jak bym powidziała że jestem w ciąży kasjerowi to sobie by pomyślał że żarty sobie robię ;)

@pieszczoszka1988 gratulacje drugiej córeczki!! Chyba na chłopca byłaś nastawiona nie? Piękny ma wzrost twoje cudo ;* a co do zdjęć 3D 4D to tak jak u nas małego łożysko przesłanialo i nie dało rady go w ogóle złapać.
Najważniejsze że wszytko ok i dzidzia zdrowa

@gie_er odpoczywaj ile się da, pierwszy raz Ci tak ciśnienie skoczylo? Ja mam też ostatnio uplawy duże i też właśnie nieraz myśli że a może to wody? Ale nic mi się nie działo prócz tego. Trzymam kciuki i daj znać pewnie Cie zatrzymaja.

@Lipska WITAJ!
@blair_90 chłopy mają inne myślenie, trzeba było wziąć kasę i iść kupić samej, bez niego. ;) nieraz też warto odwiedzić jakiś lumpek, my mamy super lumpka i super rzeczy można znaleźć jeśli by ktoś chciał i coś potrzebował to proszę pisać mogę za czymś popatrzeć wyślę potem pocztą. ;)

......:::::::::17t. i 1d::::::::.........
tak cały czas miałam nadzieje na chłopca hehehe a mój S i Laura byli za dziewczynką to skaczą z radości :p

reklama
Mi właśnie taki kokon będzie szyć przyjaciółka. Zachorowałam na niego jak go tylko zobaczyłam!
@zielona26 Ja miałam operowana przepukline okołopepkową. Wychodzi znowu ale teraz nic z tym nie zrobię. Czasem boli i jest wypukłe czasem bardziej- czasem mniej.
W czasie ciazy mialas operowane? Bardzo mam sie tym martwic? To wskazNie do cesarki? Juz mam dola

W czasie ciazy mialas operowane? Bardzo mam sie tym martwic? To wskazNie do cesarki? Juz mam dola
Operowaną miałam dwa lata temu, nie byłam wtedy w ciąży. Nie jest to wskazaniem do cesarki i w czasie ciąży nic się z tym nie robi. W zależności ile tak naprawdę wychodzi itp... Ale jak to początek to nie ma co panikowac.

Dziewczyny, czy na zbadanie tsh muszę być na czczo? Jutro będę w okolicy laboratorium i może bym sobie przy okazji sprawdziła poziom, przed wtorkową wizytą. Tylko będę tam pewnie koło 11, a tyle na czczo nie wytrzymam na pewno..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do kolejek i miejsc np. A w autobusie to też wolę się nie odzywać jestem tego zdania że jak dobrze narazie się czuję i że jak nie widać to nie zaszkodzi mi trochę poczekać ;) będę koło 8, 9 msc to będę ten fakt wtedy wykorzystywać hehe [emoji41]. Kiedyś na moich oczach w Rosmanie Dzieczyna mówi że jwst w ciąży i ona idzie bez kolejki, a była promocja chyba wtedy o perfumy że druga gratis czy za grosz jakoś tak, duże kolejki były, a jakaś kobiecie która była przed nią i "przez nią" musiała jeszcze poczekać powiedziała na glos "ciąża to nie choroba" ale trzeba być wcipskim i nie mieć serca by ta jedna osobę przepuścić... Teraz jak bym powidziała że jestem w ciąży kasjerowi to sobie by pomyślał że żarty sobie robię ;)

@pieszczoszka1988 gratulacje drugiej córeczki!! Chyba na chłopca byłaś nastawiona nie? Piękny ma wzrost twoje cudo ;* a co do zdjęć 3D 4D to tak jak u nas małego łożysko przesłanialo i nie dało rady go w ogóle złapać.
Najważniejsze że wszytko ok i dzidzia zdrowa

@gie_er odpoczywaj ile się da, pierwszy raz Ci tak ciśnienie skoczylo? Ja mam też ostatnio uplawy duże i też właśnie nieraz myśli że a może to wody? Ale nic mi się nie działo prócz tego. Trzymam kciuki i daj znać pewnie Cie zatrzymaja.

@Lipska WITAJ!
@blair_90 chłopy mają inne myślenie, trzeba było wziąć kasę i iść kupić samej, bez niego. ;) nieraz też warto odwiedzić jakiś lumpek, my mamy super lumpka i super rzeczy można znaleźć jeśli by ktoś chciał i coś potrzebował to proszę pisać mogę za czymś popatrzeć wyślę potem pocztą. ;)

......:::::::::17t. i 1d::::::::.........
Ciśnienie ogólnie mam wysokie w domu to co pisałam 158/91 wzięłam dopegyt spadło do 130/80, ale tu byłam tak zestresowana, że znowu 150/100 po 15 minutach się wyciszyłem i znowu 138/80. Siedzę tu 1,5h i nadal nic nie wiem

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gieer czekamy z Tobą... Co chwilę odświeżam stronę... oby szybko to sprawdzili i niech Was nie trzymają w tym szpitalu!
Chucherko super ze na wizycie wszystko ok! Skrytego masz dzidziusia :-D

Do góry