reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@gie_er trzymamy kciuki! Daj znac!
@blair_90 ich zawsze dziwi to, że trzeba coś do ubrania kupić, że kosmetyki się kończą, że dzieci rosną itd... Zgineliby w kretesie gdyby mieli być na naszym miejscu i ogarniać tyle spraw na raz... A przede wszystkim myśleć wielowymiarowo :-)
@pieszczoszka1988 gratuluję córeczki kochana!!! Duża dziewczynka :-) macie już imię??
ciezko z tym imieniem wyjątkowo ... pare propozycji jest ale albo mi coś spodoba a mojemu zaś nie albo na odwrót

Gieer trzymaj się! Jesteśmy z Tobą!!!
Pieszczoszka ale dorodna córka! Gratulacje!
Blair90 nie płacz! Nie warto ;-) ja tam też zawsze sama na zakupy jeżdżę ;-)

Ja mam 170 i rozmiar buta 38, mój mąż ma 190 więc szpilki mogę nosić jakie tylko chce (mój mąż ma rozmiar buta..... 48!!!:szok::szok::szok:)
Byłam dzisiaj u przyjaciółki i zrobiliśmy 150 pierogów z jagodami, ale się przejadlam i już mam dość i o to chodziło ;):rofl:

@gie_er trzymam kciuki!!
Dziewczyny w piatek mam wizyte rano to podpytam lekarza. Ale moze ktoras wie cos na temat przepukliny pępkowej? Mialam wycinany pęcherzyk zolciowy i w miejscu blizny czasem wychodzi mi zgrubienie. Mysle, ze to to

Co do kolejek i miejsc np. A w autobusie to też wolę się nie odzywać jestem tego zdania że jak dobrze narazie się czuję i że jak nie widać to nie zaszkodzi mi trochę poczekać ;) będę koło 8, 9 msc to będę ten fakt wtedy wykorzystywać hehe [emoji41]. Kiedyś na moich oczach w Rosmanie Dzieczyna mówi że jwst w ciąży i ona idzie bez kolejki, a była promocja chyba wtedy o perfumy że druga gratis czy za grosz jakoś tak, duże kolejki były, a jakaś kobiecie która była przed nią i "przez nią" musiała jeszcze poczekać powiedziała na glos "ciąża to nie choroba" ale trzeba być wcipskim i nie mieć serca by ta jedna osobę przepuścić... Teraz jak bym powidziała że jestem w ciąży kasjerowi to sobie by pomyślał że żarty sobie robię ;)

@pieszczoszka1988 gratulacje drugiej córeczki!! Chyba na chłopca byłaś nastawiona nie? Piękny ma wzrost twoje cudo ;* a co do zdjęć 3D 4D to tak jak u nas małego łożysko przesłanialo i nie dało rady go w ogóle złapać.
Najważniejsze że wszytko ok i dzidzia zdrowa

@gie_er odpoczywaj ile się da, pierwszy raz Ci tak ciśnienie skoczylo? Ja mam też ostatnio uplawy duże i też właśnie nieraz myśli że a może to wody? Ale nic mi się nie działo prócz tego. Trzymam kciuki i daj znać pewnie Cie zatrzymaja.

@Lipska WITAJ!
@blair_90 chłopy mają inne myślenie, trzeba było wziąć kasę i iść kupić samej, bez niego. ;) nieraz też warto odwiedzić jakiś lumpek, my mamy super lumpka i super rzeczy można znaleźć jeśli by ktoś chciał i coś potrzebował to proszę pisać mogę za czymś popatrzeć wyślę potem pocztą. ;)

......:::::::::17t. i 1d::::::::.........

Dziewczyny mam problem i nie wiem czy to normalne. Jestem notorycznie głodna. Ale głodna tak, że musze zjeść tu i teraz. No tak jem i jem. Dziś np na obiad pomidorowa, mizeria, frytki, a na deser opakowanie orzeszków w czekoladzie. Potem stoi mi to w gardle i męczy. Już kilka razy musiałam sprowokować wymioty, bo po takim obżarstwie wszystko i tak samo mi wraca. Boję się, że to mi zaszkodzi. Może to przez Kropki. Jestem szczupła i niewysoka. Może dzieci naciskaja mi na żołądek i to powoduje problem. Macie tak, czy tylko ja jestem taki odmieniec??

reklama
Do góry