reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Wstąp do apteki calodobowej po papierki lakmusowe

p19uflw1nv024jhl.png
Dzwoniłam do obu nie mają czegoś takiego w sprzedaży.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gie_er tak jak piszą dziewczyny jedz do apteki. Będziesz wiedziała na czym stoisz. Możliwe że to tylko wydzielina i jak.nie sprawdzisz to będziesz się stresowala całą noc. A sswoją drogą... polska służba zdrowia... bez komentarza, żal.

Właśnie oglądałam na eobuwie sandałki i trampki. Zamknęłam stronę, a zaraz na innych stronach pojawiły mi się reklamy tego sklepu ze... Śniegowcami [emoji23]. Internet mi podpowiada, że lata już chyba nie będzie [emoji23][emoji23]...

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta babę w szpitalu też prosiłam żeby mi dała ten patyczek do sprawdzenia, to nie bo nie ma lekarza...

@Oska305 mam podobnie. Muszę jeść często,ale nawet mniejsze porcje sprawiają że tak zalega i czasem aż wraca. Chyba to normalne.
@gie_er ja raz jak się przestraszyłam czy to wody ze mnie nie pociekły to miałam akurat pod ręką paski do badania krowiego moczu :D ale zbadałam i pH było ok, więc to nie były wody. Mam nadzieję, że u ciebie też to tylko fałszywy alarm :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

@Oska305 mam podobnie. Muszę jeść często,ale nawet mniejsze porcje sprawiają że tak zalega i czasem aż wraca. Chyba to normalne.
@gie_er ja raz jak się przestraszyłam czy to wody ze mnie nie pociekły to miałam akurat pod ręką paski do badania krowiego moczu :D ale zbadałam i pH było ok, więc to nie były wody. Mam nadzieję, że u ciebie też to tylko fałszywy alarm :)

yuudhqvkh0cpri5e.png
Sprawdzałam detektorem i Poli serducho bije. Mam nadzieję że to fałszywy alarm chociaż majtki miałam wilgotne

@gie_er kurczę, nieciekawie ale trzymam mocno kciuki aby to okazało się niczym groźnym, to raz, dwa- aby w miarę szybko się okazało byś nie musiała się długo stresować, biedna...

reklama
Do góry