reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja też zawsze marzyłem by mieć mniej cm by móc nosić szpilki a nie jak wieżowiec wyglądać, no i mieć mniejsze cycki. Już się pogodzilam :-)
A ja mam wlasnie male piersi. Tzn teraz rosna i super ale tak normalnie to srednio mnie natura obdarzyla;D tez juz sie pogodzilam :) Mąż zadowolony ze nogi dlugie to chociaz to dobre hah

reklama
A ja jestem niziutka i mam zawsze kłopoty z kupieniem cos na tyłek najbardziej to ze spodniami bo zawsze za długie są ( dodam że ja mam 157 wzrostu ) już nie mówiąc o spódnicy długiej lub sukience długiej bo zawsze są na mnie za długie :( ale nie powiem ostatnio udało mi się kupić długa spódnice w DIVERSIE i na długość jest ok z butami tez ma kłopot bo mam małą stopkę :(

A ja jestem niziutka i mam zawsze kłopoty z kupieniem cos na tyłek najbardziej to ze spodniami bo zawsze za długie są ( dodam że ja mam 157 wzrostu ) już nie mówiąc o spódnicy długiej lub sukience długiej bo zawsze są na mnie za długie :( ale nie powiem ostatnio udało mi się kupić długa spódnice w DIVERSIE i na długość jest ok z butami tez ma kłopot bo mam małą stopkę :(
Czyli i tak zle i tak niedobrze :)

Właśnie ostatnio się śmiałam do M w aptece że informacja o tym że leki robione odbiera się bez kolejki taka czcionką napisana, że wali po oczach a o tym że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo 3 x mniejszą. Poza tym czy to kasjerki w sklepie (w jednym supermarkecie na każdej kasie informacja, że kobiety w ciąży bez kolejki), czy Panie w aptece udają , że nie widzą brzucha, a Ty się urzeraj i dyskutuj z ludźmi, jak chcesz skorzystać ze swoich przywilejów.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie ostatnio się śmiałam do M w aptece że informacja o tym że leki robione odbiera się bez kolejki taka czcionką napisana, że wali po oczach a o tym że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo 3 x mniejszą. Poza tym czy to kasjerki w sklepie (w jednym supermarkecie na każdej kasie informacja, że kobiety w ciąży bez kolejki), czy Panie w aptece udają , że nie widzą brzucha, a Ty się urzeraj i dyskutuj z ludźmi, jak chcesz skorzystać ze swoich przywilejów.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja juz wole poczekac niz sie uzerac chociaz czasem ciezko bo slabo sie robi albo cos ale to normalnie az strach powiedzieć ze ja w ciazy wiec pierwsza...

Właśnie najlepiej się nie odzywać do nikogo i się nie prosić a może ktoś wychowany będzie i przepuszcza ja tez w sklepach się nie kłócę ani nigdzie aby mnie przepuszczali ja poczekam nigdzie mi się nie spieszy.
Najlepiej to ja miałam wtedy jak Adi był mały i zaczął płakać to każdy przepuszczał aby tylko cisza była

Zeby to tak mozna bylo :) a tu szara rzeczywistosc, 174 cm wzrostu, rozmiar buta 41, jak szpile zaloze to ciotka wieza. Dobrze ze maz wysoki.chociaz :)
Ja też 41 czasem nawet 42 stopa więc sandały jak kajaki ;-)
Cycki ogromne ale mąż je uwielbia, nogi długie to fakt, ale problem kupić spodnie, długie sukienki , przy krótkich też często problem bo talia nie tam gdzie trzeba [emoji12] koniec marudzenia

A co do wrednych bab to ja mając teraz już prawie 31 lat, jak spacerowalam z Tobiaszkiem w zeszłym roku A on kocha truskawki więc co spacer jadł truskawki więc wiadomo od głowy do stóp brudny. Kiedyś usłyszałam rozmowę że takie teraz dzieci brudne sa zaniedbane, i kobita na mnie patrząc dodała że to tak jest jak dzieci mają dzieci[emoji23] grzecznie odpowiedziałam że tak to jest jak baby 50+ zdrowe wyłudzają rentę i im się nudzi.... już nic nie odpowiedziały czyli musiałam trafić

reklama
Dziewczyny dostałam paczkę ciuszków po koleżanki córce ;) ale na paru ciuszkach są plamki . Doradźcie czym to wyprać żeby zeszło

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry