reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

byłam u lekarza i mam antybiotyk mam nadzieje,że po nim w końcu mi przejdzie .
Ale się wkurwiłam u lekarza ! W kolejce 8 osob więc mówie : która osoba wchodzi teraz ?
Taka kobieta mówi ,że ona to mówie jej grzecznie ,że w takim razie wchodzę ja bo jestem w ciąży i pan doktor kazał
mi wejść bez kolejki a ona na to ,że nie ma problemu.Ale odezwałą sie inna babka wiek około 40-50 lat i mówi :
w ciąży mają pierwszeństwo pierwsze słyszę ! Jak dziecko ma umrzeć to i tak umrze i nic to ci gówniaro (mam 29 lat :p )
nie da ,ze sobie wejdziesz pierwsza bez kolejki ! A ja do niej mówie ,że jak nie zna prawa to ma się nie odzywać i nie
życze sobie takich komentarzy !!!! A ona ,że ją to ***** obchodzi ! To jej mówie,że widać jaka z niej prostaczka i
słoma wystaje jej z butów i tam jeszcze coś dodałam ! Weszłam do lekarza i powiedziałam o całej sytuacji lekarzowi a ten
wyszedł z gabinetu i normalnie ochrzanił tą babę ostro !! a ta wkurzona wyszła he

Gie er ja jade nad morze za 9 dni też samochodem i będę robić na pewno dość częste postoje bo jedziemy z dzieckiem.

Karolcia w poprzedniej ciazy farbowałam 2 razy i wszystko bylo ok
Współczuję takich potyczek.... Ja ostatnio miałam podobnie w aptece, ale myślę że to wina personelu bo Kobietki mnie znaly i wiedziały że w ciąży jestem a pan przede mną nie..... Sama musiałam zapytać koleżanki czy mnie obsłuży, bo mam pierwszeństwo.... Heh.
Więc tutaj uważam, że aroganckie zachowanie innych w stosunku do ciężarnych może wynikać z braku wiedzy... Gdyby miały przed oczami wielki plakat jak np taki jak w Rossmannie to pewnie by nie dyskutowaly.....

reklama
To my też mamy jeden mniejszy i w sumie jezdzi mi się nim lepiej niz tym wiekszym (też suw tj Wasz) bo ten jest bardziej sztywny i twardy znowu. Aj, kobicie w ciąży ciezko dogodzic heheh :)

Masz 178 cm wzrostu? JEJJ tak jakos myslalam ze jestes malutka :) ja mam 174 wiec też do knypeczkow nie należę;)
Ja tam zabrałam mężowi auto , a on moją niebieską strzała jeździ. Ostatnio koleżanka w pracy zapytała się gdzie swojego Ikarusa zostawił [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@Eraja @CarlaR fajnie że ktoś ma mnie za malutką ;-) podoba mi się

Współczuję takich potyczek.... Ja ostatnio miałam podobnie w aptece, ale myślę że to wina personelu bo Kobietki mnie znaly i wiedziały że w ciąży jestem a pan przede mną nie..... Sama musiałam zapytać koleżanki czy mnie obsłuży, bo mam pierwszeństwo.... Heh.
Więc tutaj uważam, że aroganckie zachowanie innych w stosunku do ciężarnych może wynikać z braku wiedzy... Gdyby miały przed oczami wielki plakat jak np taki jak w Rossmannie to pewnie by nie dyskutowaly.....
Eee, mnie nawet w rossmanie nie przepuszczaja :/ Jeden jedyny raz w jakims wiejskim sklepiku pani mnie poprosila bez kolejkia tak to wszedzie stoje tj inni bo wlasnie.boje sie odezwac ze mnie zlinczuja :/ A te starsze babcie to kurde pod blokiem i 2 godz przeplotkuja na stojaco a tak to kazda kosc niby skrzypi. Aaa brak slow.

Eee, mnie nawet w rossmanie nie przepuszczaja :/ Jeden jedyny raz w jakims wiejskim sklepiku pani mnie poprosila bez kolejkia tak to wszedzie stoje tj inni bo wlasnie.boje sie odezwac ze mnie zlinczuja :/ A te starsze babcie to kurde pod blokiem i 2 godz przeplotkuja na stojaco a tak to kazda kosc niby skrzypi. Aaa brak slow.
W moim Rossmannie akurat ekspedientki i ochrona dbają o to. Ostatnio ochroniarz z końca kolejki zawlokl mnie do kasy, bo mam pierwszeństwo także miło :-)

reklama
Do góry