reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja też zawsze marzyłem by mieć mniej cm by móc nosić szpilki a nie jak wieżowiec wyglądać, no i mieć mniejsze cycki. Już się pogodzilam :-)
A ja mam wlasnie male piersi. Tzn teraz rosna i super ale tak normalnie to srednio mnie natura obdarzyla;D tez juz sie pogodzilam :) Mąż zadowolony ze nogi dlugie to chociaz to dobre hah

reklama
A ja jestem niziutka i mam zawsze kłopoty z kupieniem cos na tyłek najbardziej to ze spodniami bo zawsze za długie są ( dodam że ja mam 157 wzrostu ) już nie mówiąc o spódnicy długiej lub sukience długiej bo zawsze są na mnie za długie :( ale nie powiem ostatnio udało mi się kupić długa spódnice w DIVERSIE i na długość jest ok z butami tez ma kłopot bo mam małą stopkę :(

A ja jestem niziutka i mam zawsze kłopoty z kupieniem cos na tyłek najbardziej to ze spodniami bo zawsze za długie są ( dodam że ja mam 157 wzrostu ) już nie mówiąc o spódnicy długiej lub sukience długiej bo zawsze są na mnie za długie :( ale nie powiem ostatnio udało mi się kupić długa spódnice w DIVERSIE i na długość jest ok z butami tez ma kłopot bo mam małą stopkę :(
Czyli i tak zle i tak niedobrze :)

Właśnie ostatnio się śmiałam do M w aptece że informacja o tym że leki robione odbiera się bez kolejki taka czcionką napisana, że wali po oczach a o tym że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo 3 x mniejszą. Poza tym czy to kasjerki w sklepie (w jednym supermarkecie na każdej kasie informacja, że kobiety w ciąży bez kolejki), czy Panie w aptece udają , że nie widzą brzucha, a Ty się urzeraj i dyskutuj z ludźmi, jak chcesz skorzystać ze swoich przywilejów.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie ostatnio się śmiałam do M w aptece że informacja o tym że leki robione odbiera się bez kolejki taka czcionką napisana, że wali po oczach a o tym że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo 3 x mniejszą. Poza tym czy to kasjerki w sklepie (w jednym supermarkecie na każdej kasie informacja, że kobiety w ciąży bez kolejki), czy Panie w aptece udają , że nie widzą brzucha, a Ty się urzeraj i dyskutuj z ludźmi, jak chcesz skorzystać ze swoich przywilejów.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja juz wole poczekac niz sie uzerac chociaz czasem ciezko bo slabo sie robi albo cos ale to normalnie az strach powiedzieć ze ja w ciazy wiec pierwsza...

Właśnie najlepiej się nie odzywać do nikogo i się nie prosić a może ktoś wychowany będzie i przepuszcza ja tez w sklepach się nie kłócę ani nigdzie aby mnie przepuszczali ja poczekam nigdzie mi się nie spieszy.
Najlepiej to ja miałam wtedy jak Adi był mały i zaczął płakać to każdy przepuszczał aby tylko cisza była

Zeby to tak mozna bylo :) a tu szara rzeczywistosc, 174 cm wzrostu, rozmiar buta 41, jak szpile zaloze to ciotka wieza. Dobrze ze maz wysoki.chociaz :)
Ja też 41 czasem nawet 42 stopa więc sandały jak kajaki ;-)
Cycki ogromne ale mąż je uwielbia, nogi długie to fakt, ale problem kupić spodnie, długie sukienki , przy krótkich też często problem bo talia nie tam gdzie trzeba [emoji12] koniec marudzenia

A co do wrednych bab to ja mając teraz już prawie 31 lat, jak spacerowalam z Tobiaszkiem w zeszłym roku A on kocha truskawki więc co spacer jadł truskawki więc wiadomo od głowy do stóp brudny. Kiedyś usłyszałam rozmowę że takie teraz dzieci brudne sa zaniedbane, i kobita na mnie patrząc dodała że to tak jest jak dzieci mają dzieci[emoji23] grzecznie odpowiedziałam że tak to jest jak baby 50+ zdrowe wyłudzają rentę i im się nudzi.... już nic nie odpowiedziały czyli musiałam trafić

reklama
Dziewczyny dostałam paczkę ciuszków po koleżanki córce ;) ale na paru ciuszkach są plamki . Doradźcie czym to wyprać żeby zeszło

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry