O ludzie[emoji50] [emoji50] [emoji50] Język mam do samej ziemi. A co to w ogóle?? [emoji7]Zaraz Was nadrobie. Wróciłam właśnie że spotkania z koleżankami z pracy i patrzcie jakie pyszności piłam [emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ludzie[emoji50] [emoji50] [emoji50] Język mam do samej ziemi. A co to w ogóle?? [emoji7]Zaraz Was nadrobie. Wróciłam właśnie że spotkania z koleżankami z pracy i patrzcie jakie pyszności piłam [emoji7][emoji7]
Na zdjęciu tego tak nie widać ale sama wiesz najlepiej i jeśli źle się czujesz to do poprawkimoze na zdjeciu tego tak nie widac ale od gory są dużo bardziej zolte Zobacz załącznik 813412
Koktajle. Są mega. Barman pyta co się lubi, jakie owoce, smaki i sam komponuje.O ludzie[emoji50] [emoji50] [emoji50] Język mam do samej ziemi. A co to w ogóle?? [emoji7]
Przepięknie :-*Ja też poproszę fryzjerze bardzo zadowolona :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no ja w takim "zuzelku" latam po domu wiec odwzorowal mnie idealnie Mowi ze srednio ladna mama w tym jestem i ze powinnam zawsze nosic rozpuszczone włoski Ja rozpuszcze i wyprostuje to sie tuli i mowi ze slicznie wygladam hahah XDA jakiego masz super samuraja
A co to za link? Jest tam jakieś zobowiązanie się do czegoś?
Super wyglądaszJa też poproszę fryzjerze bardzo zadowolona :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom