reklama
A co się stało z zusem? Cieszę się, że placuszki smakowały@Angella210 gratuluję Ci z całego serduszka
@Mikado93 ja FT4 zazwyczaj miałam w porządku. TSH mam zazwyczaj poza normą. Ale u Ciebie widzę że już w porządku z TSH Z FT4 nie wiem jak się walczy. Chyba też Euthyroxem?
@reniuszek ale nie zostawiłaś tylko jednego zrobionego, co nie? Hihihihi Taki do grożenia palec z pięknym paznokciem Nie no żartuję Piękny jest :* Ja mam dwie lewe ręce do handmade'u No i właśnie doczytałam że go ściągnęłaś. Trzeba było pazur na złego męża zostawić ^^
Zrobiliśmy z mężem placki cukiniowe wg Waszego przepisu. Były boskie Zeżarłam chyba z 8. Maluch dziś z dobre 5 godzin latał mi po brzuchu. A teraz zażeram troski żelkami. Nienawidzę ZUSu.... -.-
@doublemummy zaraz poszukam to wkleję ten link.
Tą krzywą cukrową, tak? Jeżeli o to Ci chodzi to tak.A czy to badanie glukozy zrobię w Luxmedzie?
reniuszek
Love in the knick of time
Dziękuje emkowi się podobał.@Angella210 gratuluję Ci z całego serduszka
@Mikado93 ja FT4 zazwyczaj miałam w porządku. TSH mam zazwyczaj poza normą. Ale u Ciebie widzę że już w porządku z TSH Z FT4 nie wiem jak się walczy. Chyba też Euthyroxem?
@reniuszek ale nie zostawiłaś tylko jednego zrobionego, co nie? Hihihihi Taki do grożenia palec z pięknym paznokciem Nie no żartuję Piękny jest :* Ja mam dwie lewe ręce do handmade'u No i właśnie doczytałam że go ściągnęłaś. Trzeba było pazur na złego męża zostawić ^^
Zrobiliśmy z mężem placki cukiniowe wg Waszego przepisu. Były boskie Zeżarłam chyba z 8. Maluch dziś z dobre 5 godzin latał mi po brzuchu. A teraz zażeram troski żelkami. Nienawidzę ZUSu.... -.-
@doublemummy zaraz poszukam to wkleję ten link.
Też nienawidzę ZUSu....oni sobie jaja z człowieka robią.....
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Zaraz Was nadrobie. Wróciłam właśnie że spotkania z koleżankami z pracy i patrzcie jakie pyszności piłam [emoji7][emoji7]
Endywia
Fanka BB :)
@Rossiczka <3 genialny kolor! Wygladasz naprawdę super! Lepiej uciekaj dziś przed M wieczorem hihiJa też poproszę fryzjerze bardzo zadowolona :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią