pieszczoszka1988
Jestem mamusią
tylko nie wiem czy chwyci mi na te żółcie z gory a skoro poprawke mam miec w cenie to pojdeKup szampon fioletowy fanola lub kaypro załatwi sprawę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko nie wiem czy chwyci mi na te żółcie z gory a skoro poprawke mam miec w cenie to pojdeKup szampon fioletowy fanola lub kaypro załatwi sprawę
Ma odpływ i chwała jej za to[emoji6] [emoji6] [emoji4]@Precious @Angella210 super że z dzieciaczkami dobrze. Ciekawa jestem wszystko informacji nt połowkowe go
Dzięki za pochwały ale zniszczyłam tego paznokcia bo jednak nie umiem przedłużać na pozostałych i pomalowalam swoje.... @Rossiczka pomalowalam gorzej niż by to mój Maksiu zrobił
Jak odetchne to czymś to jakoś doczyszcze hah!!!
Poza tym mam jakąś masakre po tym zebie. Skończył mi się lód więc zawinelam zamrożone żeberko w ścierkw....
@Oska305 czy ta wanienka ma odpływ???
Nienawidze żółtych włosów. Ja po kilku latach znalazłam fryzjerke z której jestem zadowolona. Masz poprawkę to nie odpuszczaj im!tylko nie wiem czy chwyci mi na te żółcie z gory a skoro poprawke mam miec w cenie to pojde
jestem tak zla ze mi sie chce beczec ... mialam juz lepsze wlosy z moim odrostem . Mam nadzieje,że mi to naprawia bo nie wiem co zrobieNienawidze żółtych włosów. Ja po kilku latach znalazłam fryzjerke z której jestem zadowolona. Masz poprawkę to nie odpuszczaj im!
No ja nie dziwie się Tobie! Nieznosze fuszerki. Jak coś to zarządaj zwrotu pieniędzy. Jak nie będą chcieli zwrócić kosztów, to zrobisz im taką reklamę, że się nie pozbierają.jestem tak zla ze mi sie chce beczec ... mialam juz lepsze wlosy z moim odrostem . Mam nadzieje,że mi to naprawia bo nie wiem co zrobie