reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jak by chciała ktoraś jeszcze dołączyć do fb to zapraszamy jest nas 17 narazie. Grupa jest całkiem ukryta i tylko nasza, znaleźć jej się nie da, a posty widzą tylko ci kto w grupie jest.
1499077478-aaaaaa.jpeg
Czy ja również mogę dołączyć na fb ?
Zaraz wyślę Ci zaproszenie ☺

reklama
Nadrobilam Was bo w weekend tradycyjnie miałam męża wiec spędzałam czas z nim ☺

Ciesze się ze w Waszych związkach wyszło słoneczko i mam nadzieje ze już tak zostanie na zawsze ☺ no drobne spięcia tez czasami są potrzebne ☺

Gratuluję udanych wizyt ☺

3 mam kciuki za Was wszystkie cały czas ☺

Hej Hej!
Włosy czad! :-D
Kciuki za wizytujące! Ktoś dzisiaj wizytuje?

Ja zrobiłam dwa gary gołąbków :-D mniam! Byłam w salonie z łazienkami, zapłaciłam za płytki, kupiłam schody na strych, zamówiłam transport na czwartek i popołudniu jedziemy na budowę dalej robić ;-)

Hej Hej!
Włosy czad! :-D
Kciuki za wizytujące! Ktoś dzisiaj wizytuje?

Ja zrobiłam dwa gary gołąbków :-D mniam! Byłam w salonie z łazienkami, zapłaciłam za płytki, kupiłam schody na strych, zamówiłam transport na czwartek i popołudniu jedziemy na budowę dalej robić ;-)
Skąd Ty czerpiesz każdego dnia tyle energii?! ^^ Rany... Niesamowita jesteś. :)

@doublemummy spagetti mówisz? ^^ Już wiem co w przyszłym tygodniu będę gotować. Znów zrobię wielki gar i będę jeść 3 dni xD Albo lasagne! Ooo tak, to jest to. I duuuużo sera xD

Pościel przebrana, pranie wyprane. Ale musiałam się położyć, bo Olo dokucza. Łobuzek malutki <3 o 16 wracam do moich na siłę wymyślonych obowiązków i zajmę się kuchnią :) A teraz pochłonęłam mozarelkę z pomidorkiem i ziołową solą. Omniomniom :D Poczytam Małemu troszkę - się wtedy uspokaja i mniej mnie boli ^^

Doublemummy włosy super :-)

Ja jutro idę do fryzjera, bo już wyglądam jak pół d*** zza krzaka. Niestety.moja fryzjerka ostatnio.mnie zawiodła i jutro idę do kogoś innego. Zobaczymy co to będzie, mam nadzieję że nie skończy się płaczem ;-)

Reniuszek płacze że śmiechu przez ta szczotke do kurzu

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszytko zaakceptowane dziękuję @doublemummy za pomoc ;* teraz i ty będziesz mogła akceptować. ;) administratorem Cie drugim jako dodałam ;) sorka ze tak po czasie akceptowalam, na spacerze z dziećmi jestem.

......:::::::::16t. i 6d::::::::.........

reklama
Do góry