reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mamy 21 osób ;)!! Kto chce dołączyć do fb zaprasza do znajomych najpierw @doublemummy czyli "Diana Farion- Sołtys" potem ona doda was do grupy. ;) następnie w przypiętym poście fb, napiszcie swój nick w komentarzu. ;)

......:::::::::16t. i 6d::::::::.........
Żadko jestem na fb ale może dołączę. Jesteście w zamkniętej grupie?

reklama
Ja po powrocie też już zaplanowałam sobie "remont" na głowie, bo z tym co się u mnie dzieje to juz wyd z domu wyjść. Żałuję, że przed wyjazdem tego nie ogarnełam, bo teraz to nawet żadnego ładnego zdjęcia nie będę miała :D ale salon już wybrałam, ma dobre opinie...do tej pory się bałam ale teraz stwierdziłam, że gorzej to juz nie bedzie. Więc nic nie stracę :D

yuudhqvkh0cpri5e.png
Ja mam takie cudo na głowie, że tylko w kitku lub "koczkodanie" chodzę :)
Czuję się fatalnie, a jeszcze te włosy się nie układają więc podwójny koszmar. Byłam u tego fryzjera na konsultacji, powiedział mi co chce zrobić, dlatego się zapisałam. Ale zawsze obawa jest jaki efekt końcowy będzie

Hejka:*

U nas ciezka noc i Leoś w dzien jak zombie.Jeszcze nigdy tak nie mial bo On rzadko choruje a dzis lezy,spi i oglada bajki..Bidulek..dalej Mu cieknie z nosa,kaszelkuje i gorączkuje ale nie wysoko.
A moj mąż rano przyniosl mi pierscionki i zalozyl na palec mowiac czy wyjde za Niego haha:p

Daruuunia gołąbki?!mniammmm wyslij mi!
Doublemummy spaghetti?Zjadlabym!!i jakie masz zarąbiste wlosy!!Mega!!:)Dlugo się taki kolor utrzyma?
U nas dzis tylko ziemniaki z kalafiorem i zasmazka:p

Ciesze sie ze juz chyba wszyscy pogodzeni uff:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam ziemniaki z kalafiora i zasmażką! Do tego kefir i odlatuję! [emoji3]

Doublemummy włosy super :-)

Ja jutro idę do fryzjera, bo już wyglądam jak pół d*** zza krzaka. Niestety.moja fryzjerka ostatnio.mnie zawiodła i jutro idę do kogoś innego. Zobaczymy co to będzie, mam nadzieję że nie skończy się płaczem ;-)

Reniuszek płacze że śmiechu przez ta szczotke do kurzu

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku kochana nie zgadniesz gdzie jutro idę :-D
Umówiłam się już jakiś tydzień temu :-))))

@chucherko ja biorę Pregne Plus i Pregne DHA :)

@JaneHeart, żyjesz! Już się martwiłam że Cię gdzieś wessało ;) Wrzuć fotki od fryzjera. Koniecznie! :D

@Rossiczka Ty też pokaż co tam Ci pięknego zrobią ;)

Może się Wami zainspiruję i też pójdę... Tylko o swojej fryzjerce nie mam co marzyć. Jest świetna ale świetny ma też czas oczekiwania na termin -.-
Haha no żyję żyję :D posiedziałam wreszcie trochę w domu i miałam czas was ponadrabiać :D na pewno się pochwalę, chyba że mi włosy po rozjaśnianiu wypadną...[emoji28]

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
Ja z witamin biorę Omega med Dha, narazie tylko to bo wyniki ok.

Kurcze nie ma kurczaka. Mój em jeszcze pracuje a my z maksiem rozpieszczamy się kluchami z masłem miodem i bułka ahhhhh!!! Zobacz załącznik 813260
Ja za kluski to się oddać teraz mogę xD Jestem kluskożerca :D

Też odwiedzasz fryzjera. No to ja jutro koniecznie czekam na Waszą galerię w pięknej nowej ja ;) Prrrrooooszęęęę :D

Do góry