Rossiczka
Moderatorka
Ja też :-)Ja biorę prenatal duo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też :-)Ja biorę prenatal duo
Ja nic nie bioręJakie bierzecie witaminy,? Co uważacoe na temat doppel herz mama aktiv lub premium?
Ja po powrocie też już zaplanowałam sobie "remont" na głowie, bo z tym co się u mnie dzieje to juz wyd z domu wyjść. Żałuję, że przed wyjazdem tego nie ogarnełam, bo teraz to nawet żadnego ładnego zdjęcia nie będę miała ale salon już wybrałam, ma dobre opinie...do tej pory się bałam ale teraz stwierdziłam, że gorzej to juz nie bedzie. Więc nic nie stracęDoublemummy włosy super :-)
Ja jutro idę do fryzjera, bo już wyglądam jak pół d*** zza krzaka. Niestety.moja fryzjerka ostatnio.mnie zawiodła i jutro idę do kogoś innego. Zobaczymy co to będzie, mam nadzieję że nie skończy się płaczem ;-)
Reniuszek płacze że śmiechu przez ta szczotke do kurzu
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak robisz kurczaka w sosie pieczarkowym?@doublemummy wyglądasz oszałamiająco!!!! Cudo kochana :-*
Moja siostra jak ostatnio kombinowała z kolorami to wyszły jej wszystkie odcienie ala unicorn, brakowało tylko brokatu.
Mój Maks tylko chodził i szeptem pytał mnie i moja mame dlaczego ciocia chciała się upodobnić do tej szczotki na kurze. Haha
@Eraja dołączam do leniwych dup.
Ja też długo czekałam na ZUS
Tak mi się nie chce ahhhhh!!! Zupa gotowa. Zaraz biorę się za kluski śląskie i będę dusić kurczaka w sosie pieczarkowym do tego no i mizeria....
Zrobiłam wczoraj jadłospis na cały tydzień, głównie ze względu na zakupy....tym samym przez dwa dni nie muszę wychodzic z domu
Po długich zastanowieniach zamówiłam sobie zestaw startowy do hybryd z lampa i jakieś pierdoly. Juz nie mogę się doczekać :-)
Ja biorę omega med optima.Jakie bierzecie witaminy,? Co uważacoe na temat doppel herz mama aktiv lub premium?
Ja biorę femibion 2 - moja lekarka sprawdziła że ma wszystko to co potrzebuję. Jedyne co to dodatkowo jeszcze biorę jeszcze vigantoleten 1000, żeby było więcej wit D.Jakie bierzecie witaminy,? Co uważacoe na temat doppel herz mama aktiv lub premium?
Kochana porcjuje kurczaka, sole pieprze i obsmazam. Potem w dużym garnku duszę z przyprawami jak rosół. Dodaje marcheweczke pokrojoną w kostkę, pietruszkę. Jak już mięso będzie miękkie dodaje pieczarki pokrojone w plastry duszę dalej. Robię zasadzkę że śmietany i mąki, hartuje ja najpierw w kubku tym rosolem, zalewam kurczaka, przyprawiam i gotuję jeszcze jakieś 5min.A jak robisz kurczaka w sosie pieczarkowym?